• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

GanGrel [5.6] [updated]

Status
Zamknięty.
Odp: GanGrel [5.6] [updated]

Sorki za refresh
Mam ten silnik ale pr?buj? pod?o?y? swoj? map? i gdy wchodz? na x: 1022 y: 1026 z:7 pojawia mi si? ci?gle napis TELEPORTS wie kto? kt?ry skrypt za to odpowiada??

Nie czyta?em wszystkich odpowiedzi, przejrza?em tylko 1 i 2 stron? ale widz? ze og?lnie niema problem?w z silnikiem a co do map edytora to zale?ny tylko od mapki... to co ci wy?wietli silnik to po prostu wpisz w Google. Co do silnika pobra?em, zobaczy?em, oceni?em 8,5/10 poniewa? niema silnika idealnego.

Fajny ots bardzo mi si? podoba

Cze?? jestem tu nowy (przede wszystkim)

Mam pytanie jak sie robic "Teleporty g?o?niki" Prosze o pomoc dam reputa

Jak sei robi Teleport G?o?niki co? takiego prosze o pomoc:( dam reputa:rolleyes:

Silnik ok tylko ?e:
nie dzia?a deathlist, wogule nie zapisuje rekord?w do bazy danych wie kto? co z tym zrobi???

@UP
Wi?c wy??cz Avasta i pobierz jeszcze raz.

@Topic
Silnik jest ?wietny i stabilny, posiada super mapk? i te respawny ;>. Szkoda tylko, ?e na signsach widniej? brazylijskie napisy, ale to nie problem - 1h roboty i wszystko jest cacy :).

Raczej co? z ma?ych exp?w typu od 100 ko?cz?cym si? na 7.

OmG... nooby... jezeli chodzi wam o ten b??d to jest to ze zly id wpisaliscie... zobaczcie w google-->my id --> i wtedy wklejcie....:curse:
:);):(:S:D:p:rolleyes::confused::huh:=):o:cool::|:curse::thx:[USER][/USER]
A pozatym... czy ktos moze mi pom?c?? Wpisuje god/god i wyswietla sie acc menager... jak chcem w nigo wejsc to czekkam czekam i nie wchodzi.. kto mi pomorze dostanie reputa... prosze o pomoooc !!!!:curse::thx:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A pozatym... czy ktos moze mi pom?c?? Wpisuje god/god i wyswietla sie acc menager... jak chcem w nigo wejsc to czekkam czekam i nie wchodzi.. kto mi pomorze dostanie reputa... prosze o pomoooc !!!!:curse::thx:
Czy co? Ci pisz? jak si? logujesz na Account Manager?

sry mo?e g?upie pytanie ale jak mam sie wbic na accout manager (inaczej niz przez Goda)
:(

Mo?e mnie kto? rozja?ni?, jak tworzy? itemki, by? invi? Wpisuje w grze np "/i 2401 id" i nic... to samo jak wpisuj? "/invisible"... zero reakcji!

:up: Spoko ;) tylko mam pytanko
Jak kupi? premium? albo da?

Jak sie robi "teleport G?osniki?

Jakie sa passy do GoDa:confused: bo nie moge znalezc i niema tego pliku accounts ani players wiec niewiem gdzie to znalezc wiec pomozcie plx

cienko ktos sie nie postaral wiec daje 3/10 moglo by byc lepiej ale nie mozna nawet komend sprawdzic slabiutko ;>

Status
Zamknięty.
Back
Do góry