[Gazeciarz] Galeria Mitochondria

Status
Zamknięty.

Gazeciarz

User
Maj 30, 2009
Liczba reakcji
6
Witam :hah:
"Witajcie w krainie, gdzie grafika niczym mi?d p?ynie" <-- Sam wymy?li?em :DD
A teraz do rzeczy:
Witajcie,
przedstawi? wam par? wybranych prac graficznych ;dd
Prototype:
prototypeps.jpg

Truu: (kolega)
truuu.jpg

Spider-Man:
spidermanou.jpg

Userbar Grafart'u:
userbarls.png

Userbar PS'a:
psuserbar.png
Eminem
eminems.png

Ezio v2
asasino.png

Machamp
machampq.png

Sony Ericsson w995
w995l.png

Call of Duty: Black Ops
percin.png

Alex Mercer ( Prototype )
alexmercer.png

Gengar v1
gengarf.png

Gengar v2
gengarr.png

2pac
2pack.png

s4 League
s4leaguer.png

Uwagi:
Dopiero si? ucz?, wi?c prosz? o srog? krytyk? u bardziej do?wiadczonych grafik?w.. D;
Pozdrawiam :hah::hah::hah::hah:​

Odp: Galeria Mitochondria

Zadu?o u?ywasz c4d no i bobieraj kolory bardziej realistyczne 8.5/10

Przed ostatnia praca wyjebana w kosmos. Wszystkie opr?cz tego Bat-Mana mi si? podobaj?. W tym Bat-Manie jako? t?o nie dopasowane.

Regards,
Aaviq

Bardzo ?adne grafiki, widac, ze sie starasz i dbasz o szczeg??y.
Podoba mi si? to w jaki spos?b dobierasz kolory, poniewa? kolorystyka zawsze jest ?adna, zastrze?e? nie mam, r?b wi?cej prac!

Ja jestem nowicjuszem w robieniu grafik itp. I dla mnie to jest czarna magia. Bardzo, bardzo mi si? podobaj? Twoje prace. Dopracowane i estetyczne. Nic tylko ?yczy? Ci dalszych sukces?w.

Pozdrawiam.

No wi?c tak, zaczn? od pocz?tku:
Pierwsza praca : Tutaj widz? jedno wielkie G*wno powiedz mi co te tekstury maj? wsp?lnego z prototype? Gdyby by?y r??ne kolory to by by?o fajnie, a tak to to jedna monokolorystyczna kupa xd
Druga praca : No tutaj du?o lepiej, praca trzyma si? kupy tylko ten napis ! Na pocz?tek nie r?b napis?w, jak tak bardzo chcesz je robi? to r?b je malutkie i takie, ?eby oko nie mog?o ich znale?? na pocz?tku :)
Trzecia praca : Ten batman jest kijowy, mog?e? tam da? co? bardziej pasuj?cego do t?a bo ten batman nie pasuje kompletnie ! Jeszcze wystaj? poza sygne co wygl?da beznadziejnie, no i ma uci?t? g?ow? :(
Czwarta praca : Sygna fajna, ale tak jak w pierwszej pracy jest JEDEN kolor ! Z renderu chyba usun??e? kolory, mog?e? je zostawi? jedynie troszk? wtopi? nie by?o by to takie "nudne".
Pi?ta praca : Wydaje mi si? taka oczojebna, to ?wiat?o na dol? musisz wywali? bo jest kijowe, og?lnie praca za jasna i wg. mnie za du?a :)
Sz?sta praca : No to ju? ostatnia troch? si? zm?czy?em tym pisaniem xD No wi?c ta sygna jest spoko podoba mi si? ( chocia? nie lubi? takich czarno bia?ych :P ) :)

Pozdro, Arvia

Arvia,
No i w 1 punkcie si? mylisz <3, ani jednej tekstury nie u?y?em ;p

Dzi?ki za krytyk?.

. : R : .
. : E : .
. : F : .
. : R : .
. : E : .
. : S : .
. : H : .

My si? tu z koleg? ju? znamy ponad rok:P i mi si? wydaje ?e te prace kt?re robi? wcze?niej mi si? bardziej podoba?y bo by?y na temat a te nowe to za du?o tego wszystkiego w tle. Przy pierwszej pracy my?la?em ?e to samo t?o ale si? przyjrza?em i zobaczy?em napis i jak?? posta?, szczerze. Ja sam jestem grafikiem ale przy nim to mi si? odechciewa robi?:P
No nic, r?b dalej! Mo?e w ko?cu te t?a b?d? pasowa?y du?o, du?o bardziej.
Pozdro!

My si? tu z koleg? ju? znamy ponad rok:P i mi si? wydaje ?e te prace kt?re robi? wcze?niej mi si? bardziej podoba?y bo by?y na temat a te nowe to za du?o tego wszystkiego w tle. Przy pierwszej pracy my?la?em ?e to samo t?o ale si? przyjrza?em i zobaczy?em napis i jak?? posta?, szczerze. Ja sam jestem grafikiem ale przy nim to mi si? odechciewa robi?:P
No nic, r?b dalej! Mo?e w ko?cu te t?a b?d? pasowa?y du?o, du?o bardziej.
Pozdro!

Prototype to pierwszy outcome z tutorialu, z kt?rego si? uczy?em na Forum graficzne GrafArt.org :: Strona G??wna.
1 = Nie za dobry, ale i nie za z?y ;p

Ah sory, dawno sygnatur nie robi?em i myl? mi si? tekstury z c4d, i na odwr?t xD Tak czy siak, wg. mnie za du?o tego tam wpakowa?e? :P
Nie staraj si? dawa? jak najwi?cej efekt?w, bo nie o to chodzi tylko staraj si? zrobi? to tak ?eby by?o ?adnie :P

Troche Ukrales tego BatMana ;p Trza bylo mu dac rece i glowe ;p

Uwagi:
Dopiero si? ucz?, wi?c prosz? o srog? krytyk? u bardziej do?wiadczonych grafik?w.. D;
Tak, grafiki robisz chyba p?? roku i si? uczysz. Tu to ?e? odjebal ;f
Jak u?ywasz topazu to chocia? nie napierdalaj od zajebania ustawie? tylko takie, aby ?adnie wygl?da?o...
Napis w Spidermanie zjebany na maxa.
1 praca "Prototype"
Ja nie widz? w niej nic wi?cej jak tylko ?mietnik textur.
Prace z Batmanem i Ezio s? chyba najgorsze jakie zrobi?e?.
Jedynie ten ostatni Spiderman czarno bia?y przypad? mi do gustu.
Pozdrawiam.

?ycie to nauka x.x
Grafiki ucz? si? 2 czy 3 miesi?ce.

@UP
Ta jasne, ju? ponad rok maniaczysz w photo shopie i nie ok?amuj ludzi.

asasino.png

/\ Najnowsza, zabawa w filtry, gradienty itp

Troche monotonna kolorystyka i napis nieczytelny

Bardzo fajne prace, cho? czego? mi w nich jeszcze brakuje.Trenuj bo prace zapowiadaj? si? ciekawie. 7/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry