- ElfBot Gdy push - alarm !

Status
Zamknięty.

Phess

Active User
Czerwiec 18, 2010
Liczba reakcji
16
Witam.

Potrzebuje skryptu.

A mianowicie ... np. stoje sobie na trainerach, i je?li mnie kto? oboj?tnie jak, gdzie przesunie, bot aktywuje alarm, ja przychodze do komputera i osobi?cie stawiam chara na t? kratk? :p

Dzi?ki wielkie :)

Odp: Gdy push - alarm !

PHP:
auto 200 ifnot [$posx == XX && $posy == XX && $posz == XX] playsound 'disconnected'

Skrypt uzupe?ni?em pozycjami yzx, ale mimo to gdy poprosi?em brata ?eby mnie pushn??, chcianego alarmu nie us?ysza?em ...

Mam dla cb taka propzycje np jak trenujesz mlvl przy npc i nie chcesz zeby cie pushneli to ustawiasz cave bot na tej kratce na ktorej stoisz dajesz Node albo Walk i follow waypoints
wtedy jak ktos cie pushnie to bot wroci na swoje miejsce.

Mam dla cb taka propzycje np jak trenujesz mlvl przy npc i nie chcesz zeby cie pushneli to ustawiasz cave bot na tej kratce na ktorej stoisz dajesz Node albo Walk i follow waypoints
wtedy jak ktos cie pushnie to bot wroci na swoje miejsce.
Tylko ?e jak kto? stanie na twojej kratce, to wtedy nie wr?ci

#TOPIC
Wejd? w cavebot, daj "stand" i w tym samym miejscu "action" i w tym actionie wpisz:
PHP:
isnotlocation {playsound 'disconnected'}
wait 5000

2x UP

W?a?nie o to chodzi, ?e bot nie mo?e automatycznie wr?ci? ... to mnie ma alarm zmobilizowa? ?ebym wsta? sprzed TV i doszed? sobie osobi?cie do trainera, tak?e Twoja alternatywa mi nie pomaga ...

# UP

Kurcze, nie chce by? z?o?liwy, ale nadal elf nie wydaje ?adnego d?wi?ku jak mnie kto? przesunie ...

Kurcze, nie chce by? z?o?liwy, ale nadal elf nie wydaje ?adnego d?wi?ku jak mnie kto? przesunie ...
Ju? wiem dlaczego...
nie dzia?em .wav na ko?cu, teraz powinno dzia?a?.
Wejd? w cavebot, daj "stand" i w tym samym miejscu "action" i w tym actionie wpisz:
PHP:
isnotlocation {playsound 'disconnected.wav'} 
wait 5000

Hehe, wiedzia?em ?e w ko?cu dojdziemy do happy endu ;)
Wielkie dzi?ki za skrypcik!

- do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry