What's new

Gdyby Magik ?y?.

Status
Not open for further replies.

Frags

Mechaniczna pomara?cza
Reaction score
139
Odp: Gdyby Magik ?y?.

fokus by? lepszy.
Fokus jest lepszy.

"Wci?? sami, jak palec, to dobrze nie wr??y,
obcy jak ?smy pasa?er podr??y.
Milionami na przestrzeni ziemi rozsiani,
obcuj? tu obcy, wyobcowani ludzie..."

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Sheena95 said:
ale niestety proszki robi? swoje, uderzy?o mu do g?owy i bam.

Po pierwsze nie prochy tylko schizofrenia. Nie wiesz na przyszlo?? si? nie udzielaj.

@Topic:
Moim zdaniem Magik, Rahim i Fokus to najlepsi wykonawcy HH jacy kiedykolwiek pojawili si? na polskiej scenie muzycznej. No ale jak wida? bez Magika PFK nie mia?o sensu istnienia i ch?opaki si? rozeszli. Nie zastanawia was fakt czemu nikt nie dissowa? PFK? Bo nie mia? nic im do zarzucenia. A w dzisiejszym polskim HH chodzi tylko o to ?eby zab?ysn? i zarobi? najwi?cej kasy, wykonawcy pisz? pod publike, zero por?wnania w tekstach "...Gdyby sk?ady rymowa?y a si? nie napier**la?y".
~~Gdyby Magik by? doskona?y~~
~~Gdyby Rahim zbiera? pochwa?y~~
~~Gdyby Fokus nie by? tak zarozumia?y~~

To tyle z mojej strony.

olomistrz

User
Reaction score
1

Drodzy koledzy my tu m?wimy o zmar?ym cz?owieku, wi?c troche szacunku...
Sory ?e od?wie?am ale nie mog?em tego zostawi?.
Wed?ug mnie Magik by? dobry, ca?a Paktofonika by?a dobra.
Wiele by si? zmieni?o gdyby Magik ?y?. Mo?e chocia? by nie by?o tego Justina Bibera.
Teraz polski "hip-hop" to nie jest ju? hip-hop.
Kiedy? Meza lubi?em i jego "Aniele", ale teraz On i jego "Po robocie" to ju? nie to co dawniej. Ale wracaj?c do Magika to gdyby ?y? Pfk by si? nie rozesz?o, powstalo by mo?e jeszcze kilka Ich zajebi**ych kr??k?w, hip-hop by?by na dobrym poziomie i wgl by?aby lepsza muzyka.

P.S. Bandtito bardzo fajnie to napisa?. Gz for You

@down
Biber to chyba ch?opak s?dz?c po imieniu ;p lecz jego glos mo?na pomyli? z g?osem dziewczyny, m?odej dziewczyny ;) Skoro jest temat "gdyby Magik ?y?" to mo?na od razu za?o?y? "Gdyby Justina Bibera nie by?o ". Tam luzie mogliby wyra?a? sw?j gniew a nie tu na temat tego wspania?ego artysty tak si? wypowiada?.

Last edited:

Bandtito

Advanced User
Reaction score
16

Justin Biber? S?ysza?em jej piosenki w radiu, jak na dziewczyn? ma niez?y g?os.
Co mog? wiecej napisa?, gdyby gra?a paktofonika to polski hip-hop by? by trzy razy lepszy niz dzisiejsza gra pod publik?.

Miau

Active User
Reaction score
8

Moim skromnym zdaniem nic by si? nie zmieni?o, tworzy?by nadal w swoim stylu, inni tworzyli by w swoim, graliby, nie przeszkadzaj?c sobie wzajemnie. Teraz tak samo jedni wol? Firm?, jedni Gurala, a jeszcze inni Tedego. Nie ka?dy kto lubi hip-hop musi lubi? Magika, ale akurat mi osobi?cie jego tw?rczo?? pasowa?a.

Reaction score
2

A ja mam do autora postu pytanie to forum jest do Skrypt?w itp o TIBI a nie o Magiku .... Nie to forum

Miau

Active User
Reaction score
8

A ja mam do autora postu pytanie to forum jest do Skrypt?w itp o TIBI a nie o Magiku .... Nie to forum
A to jest dzia? hydepark czyli rozmowy o wszystkim, wi?c nie rozumiem Twojej bulwersacji.

@down
Przypyszu powiem Ci kr?tko ... Spierdalaj!
Po drugie nie nabijaj post?w... to jest temat kt?ry sie tyczy rozmowy o raperze : Magiku a nie z?ych dzia??w.
Regulamin si? k?ania...

Sam robisz w tej chwili to samo ;D

Last edited:

adalash

Active User
Reaction score
13

Przypyszu powiem Ci kr?tko ... Spierdalaj!

Po drugie nie nabijaj post?w... to jest temat kt?ry sie tyczy rozmowy o raperze : Magiku a nie z?ych dzia??w.

Regulamin si? k?ania...

Status
Not open for further replies.