Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Poziom: 24
Profesja: Master Sorcer
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): MLVL 15
Ekwipunek: Steel Helm,Spirit Cloak,Plate Pants,Dwarven Shield,wand na odpowiedni lvl
Pieni?dze: Oko?o 10k,potrzebny pilny profit
Typ konta: PACC
Rodzaj serwera*: Hydera, PVP
Inne*: Spory exp i do tego dobry zarobek. Tarantule odpadaj? mam tam waste.

Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Poziom: 9
Profesja: Sorcerer
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 7
Ekwipunek:pocz?tkowy jak wyjde z downport
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 500gp
Typ konta: FACC
Rodzaj serwera*: Optional pvp
Inne*: ko?o venore

na tych stworkach kt?re po wschodniej i po?udniowej cz??ci obrze?y miasta chodz?

Poziom: 20
Profesja: Paladin
Skille: Narazie tylko 41/20, Jutro kupuje Pacc'a, i poprzez offline trenning, szybko wbije dobre skille, wiec prosze uznajmy ze mam skille Distance 75.
Ekwipunek: Blue Robe, Blue Legs, Dragon Shield, BOH, Crusader Helmet
Pieni?dze: DUZO, Ponad 1000k ( kupione )
Rodzaj serwera*: Pvp
Inne*: Szybko wbic level z jak najmniejszym waste.

mo?esz lece? na cyklopy zar?wno na facc jak i pacc. Na PACC na edron le?

Poziom: 31
Profesja: Royal Paladin
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): Distance: 67, Shielding: 50 | MLVL: 7
Ekwipunek: Zaoan Helmet, Zaoan Legs, Demon Shield, BOH, Paladin Armor, Beetle Necklace
Pieni?dze: Duzo, zamowilem 1kk przez eBay wiec moze byc duzo waste, chodzi mi o szybki level.
Rodzaj serwera*: Danera, PVP
Inne*: Chce jak najszybciej wbic level 50. Moze byc waste, Tarantule, Dragony, Mutated Humany, Cyclopy oraz Malpy odpadaja, prosze o cos innego niz te co wymienilem.

to go? np. na GSy :)

Profesja: Master Sorcer
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): MLVL 15
Ekwipunek: Steel Helm,Spirit Cloak,Plate Pants,Dwarven Shield,wand na odpowiedni lvl
Pieni?dze: Oko?o 10k,potrzebny pilny profit
Rodzaj serwera*: Hydera, PVP
Inne*: Spory exp i do tego dobry zarobek. Tarantule odpadaj? mam tam waste.

id? zwyczajnie na jakie? cyklopy narazie bij?c z r?zgi od ?mierci

Witam
- poziom 20
- ekwipunek Paladin armor, Dragon shield, Crown Helmeth, speary, Bohy, Knight legi
- skille 50/35
- typ ?wiata Antica ( PVP)
- free/premium account FACC
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? Chcia? bym co? zarobi?

Witam
- poziom 20
- ekwipunek Paladin armor, Dragon shield, Crown Helmeth, speary, Bohy, Knight legi
- skille 50/35
- typ ?wiata Antica ( PVP)
- free/premium account FACC
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? Chcia? bym co? zarobi?

Cyce thais / ab , ew te nowe stworki jak si? pojawi? ko?o AB :P
Mo?esz tez guardy jak chcesz ale to troszk? ryzykowne...

Swoj? drog? z tego co pamieam pod zarobek zawsze lubi?em amazon camp oraz swamp trolle (te torby z nich ?adnie chodzi?y)

Poziom: 39
Profesja: Royal Paladyn
Skille: 72/62, 9 mlvl (bez item?w)
EQ: Demon helmet, Paladin Armor, blue legs, mastermind shield, BOH
Kasa: bez ogranicze?
Typ konta:Pacc
Serwer: Refugia

Profesja: Master sorcerer
Skille: 23 mlvl (bez item?w)
EQ: BOH, blue legs, hat of the mad, focus cape, guardian shield, wand of draconia
Kasa: bez ogranicze?
Typ konta:Pacc
Serwer: Refugia

Poziom: 45
Profesja: Elite Knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 76/70
Ekwipunek: Crusader Helmet, G Arm, K Legs, MMS, Assassin Dagger, Platinum Amulet, Fur Boots
Pieni?dze: Mo?e by? waste ma?y
Rodzaj serwera*: Harmonia, optional PvP
Inne*: Przyda?oby mi si? jakie? nowe expowisko, bo mutated humany i mamuty troch? si? znudzi?y i zbyt wolno ju? exp idzie ;d

gdzie ustawi? bota, 82 knight
facc
juice sword
knight armor
nie mam leg?w i nic innego
nie mam papy w banku
najlepiej tak aby zarobi?na eq i przyda?o by si?na pacc scrolla, i nie bardzo chce w thais bo juz tam 4 lvl straci?em :( chce to nadrobi? ps. u?ywam bbota nie wiecie jak ustawi? ?eby ucieka? przed pk do miasta i si?wylogowa? w dp lub ?wi?tyni ???

Poziom: 26 lvl
Profesja: knight
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 54/48
Ekwipunek: crown helmet, k legi, k armor, dragon shield, leather boors,wyvern fang
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 10k
Rodzaj serwera*: Open PvP
Inne*: chcia?bym jak najszybciej levelowa?, bez wi?kszego waste
edit; oczywi?cie na bocie, black d

Ostatnia edycja:

Gdzie expi? sorcererem
Poziom: 48
Ekwipunek: bohy, blue legi, focus cape, hat of the mad, platinum amulet, demon shield
Skille: mlvl 57 z itemkami
Typ ?wiat: pvp
Free/Premium account: premium account
Maksymalna ilo?? gp, jak? mog? wykorzysta?: chcia?bym wyj?? na zero lub minimalnie +/-
Nazwa bota kt?ry mnie wspiera: Windbot

Ostatnia edycja:

Gdzie expi? RP
lvl: 103
skile: 98
full eq: mam warsingera
kasa : bez ogranicze?
Chcia?bym co? innego niz lizardy, dl czy frosty, zastanawia?em si? nad taskiem na nightmare ale nie wiem gdzie go robi? bo yalahar troch? lipa, a koaplnie w sarvgrond nie wiem jak wam wygl?da

Witam RP, 80DF, poziom 8. B. pokazna ilosc gotowki.
Szukam serwera, jak nabardziej pustego oraz najlepszych miejsc do power levellingu do poziomu 100 solo.
Dziekuje z gory,
Pozdrawiam.

Zacznij od cyc?w na cyclopolis,do 25 potem royal spear dragi do 40 od 40 dl potem zakup na oramond

- poziom : 102 MS
- ekwipunek : yalahari mask, rsr, snake god's wristguard, grassshopper legs, boh/soft, wand of defiance
- skille : 70mlvl
- typ ?wiata : PVP
- free/premium account : PACC
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 900k
- nazwa bota (w przypadku wsparcia botem) bbot

Wracam w?a?nie do gry na rl i nie wiem gdzie zbytnio teraz mo?na expic. Pole?cie jaki? szybki exp dla ms'a na 102 lvl.. Tylko niech to nie b?d? dl'e na drashii.

Ostatnia edycja:

- poziom : 102 MS
- ekwipunek : yalahari mask, rsr, snake god's wristguard, grassshopper legs, boh/soft, wand of defiance
- skille : 70mlvl
- typ ?wiata : PVP
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 900k

Wracam w?a?nie do gry na rl i nie wiem gdzie zbytnio teraz mo?na expic. Pole?cie jaki? szybki exp dla ms'a na 102 lvl.. Tylko niech to nie b?d? dl'e na drashii.

moze dl poi xd
frosty na Okolnir
albo ta nowa wyspa Oramond o ile dobrze pamietam, expilem tam z sd i dochodzi?o do 700k /h i tam gdzie? hydry te? s? zajebiscie duze ;P

- poziom : 20ED
- ekwipunek : boh, focus cape, demon shield, hat of the mad, zao legs
- skille : 40mlvl - bez item?w
- typ ?wiata : nPVP
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 300k

Szybki exp gdzie i na jaki lvl do kt?rego lvla.

- poziom : 20ED
- skille : 40mlvl - bez item?w
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 300k

Szybki exp gdzie i na jaki lvl do kt?rego lvla.

yalahar dragi albo moze cyclopolis edron, minstrock cyce do 33 potem tomby z run

- poziom : 47ED
- skille : 46mlvl - bez item?w
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 700k

A wi?c znowu tu wyl?dowa?em, mo?e jakies tomby z gfb? jakie polecacie lub jakies inne expy na ten lvl.. A i gdzie moge wieczorami puszcza? bota?

Ostatnia edycja:

reff!

63 level RP
Demon helmet, paladin armor, mms, bohy, blue legi
83/75 bez item?w
nPvp
Pacc

manualnie, najlepiej bez waste, a nawet z zyskiem :)

- 80 ED
- Full eq na 80lvl
- 61mlvl
- NPVP
- PACC
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : 500k
- nazwa bota (w przypadku wsparcia botem) Bbot

Expowiska na kt?rych szybko nabije lvl.

Back
Do góry