Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Odp: Gdzie expi??

Poziom:52
Profesja: Knight
Skille:75/75
Ekwipunek: Demon Helmet, Dragon Scale Mail, Noble Axe, Mastermind Shield, Golden Legs, Boots of Haste
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: Jak najmniej.
Typ konta: Facc
Rodzaj serwera*: Non-Pvp
Inne*: Zale?y mi na szybkim wbiciu 60 lvla. Najlepiej by by?o, ?eby ryzyko zaliczenia deada by?o bardzo ma?e. Waste najlepiej jak najmniejsze (do 2cc).

Dragon Lord resp , ew. Hydry jak zakupisz pacca.
Z t? kas? to jak najmniej dok?adniej jako? ?
Ja bym na Twoim miejscu lecia? na Hydry .

Poziom:35
Skille:55/50
Ekwipunek: Knight armor, knight legs, crus helmet, bright sword, dragon shield.
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 2-3k
Rodzaj serwera*: Pvp
Inne*: Najlepiej ?eby si? zwr?ci?a kasa. I do tego mam pytanie! Od kt?rego lvl mog? expi? na Dragach Venore? Jakie musze skille wbi? i lvl i czy leczy? si? mana potkami i exura ico czy HP. Prosz? o odp.

S?abiutkie skille, na dragach mo??sz expi? tak od 40, ale to nie wa?ne, m?g?by? terazs, ale masz s?abe skille.... P?ki co le? na Guardy, Orc, Elf Fortress i skilluj.

Poziom:42
Profesjaallek
Skille:71/69 9mlvl
Ekwipunek Crusader helmet, palladin armor, blue legs, platimum amulet, vampire shield, rsy
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: du?o
Typ konta: pacc
Rodzaj serwera*: NPVP
Inne*: dobry exp i ?ebym przypadkiem na - nie by? i chcia?bym kilka propozycji i r??norodnych

@3x up
Niestety jak na razie nie zamierzam zakupi? pacca.
Mog? wyda? na to max. 2cc. Najbardziej zale?y mi na szybkim expieniu z jak najmniejszym ryzykiem deada.

Profesjaallek
Ekwipunek Crusader helmet, palladin armor, blue legs, platimum amulet, vampire shield, rsy
Inne*: dobry exp i ?ebym przypadkiem na - nie by? i chcia?bym kilka propozycji i r??norodnych

Najlepiej dla palla to OF. Profit 10-20k/h zbieraj?c orc toothy + orcish gear + spada warrior helmet etc. Expa tam masz te? dobrego od 50k do 80k/h nawet. Ja wyci?ga?em 48 pallem tam 80k/h przy 2-3 osobach. I lootem 20k/h. Bez ?adnego warrior helmeta etc, tylko orcish gear i orc toothy + plate armory itp.

Poziom:115
Profesja: Paladyn
Skille:97/74
Ekwipunek: Royal Helmet, Boots of Haste, Demon Shield, YAlaharian leg, Paladyn Armor (do dyspozycji 200 assasinek(DL'e lub lepsze monstery)
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 20k
Rodzaj serwera*: N-Pvp
Inne*: Szybko lvl ?eby wpad? bez waste ;] hmm. my?la?em na Deep pod Fibul? ale czy ogarn? 15drag?w i 4dl'e ? nigdy tam nie by?em ;p a przy okazji bym zrobi? questa.
Profesjaallek
Kolega ci napisa? dla Facc a mo?e spr?buj na Tomba? Nooo.. albo jeszcze s? mutated Hummany na yalahar ;]
Przepraszam ?e post pod postem i prosz? O SKLEJENIE
Notka moderatorska:
Sklejone

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Lvl: 35
Prof: MS (pacc)
Eq: przyzwoite
Pieni?dze: lepiej ?eby si? zwraca?o
Nie chce expi? na: cyc mistrock, tarantula tash, e elementale.
Dorad?cie co? innego :<

Lvl: 35
Prof: MS (pacc)
Eq: przyzwoite
Pieni?dze: lepiej ?eby si? zwraca?o
Nie chce expi? na: cyc mistrock, tarantula tash, e elementale.
Dorad?cie co? innego :<

Tomby, Woi + flam, ewentualnie gfb ale mo?e by? waste

Poziom: 14
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 55/55
Ekwipunek: Dragon shield,Crown Helmet,plate legs,plate armor,spike sword,leather boots
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp:1cc
Typ konta: facc
Rodzaj serwera*: Optional PvP
Inne*: (dodatkowe informacje) zeby jak najszybciej wbic 30lvl :) i bym prosil jeszcze gdzie skillowac od 20lvl zeby miec skille 65/65 dziekuje za uwage

Profesja :Druid
Level 15
EQ: spirit cloak, plate legs,dark shield,leather boots,moonlight rod,stel helmet
Konto: PACC
Rodzaj : Non pvp
info: chc? zeby sam na siebie zarabia? zeby kasy lota? tyle ?eby styk?o na manasy ( lecz? si? tylko z exury - zeby szybciej m level wbi?) ( narazie expie na rotach na darashia - ale wolny exp

Profesja :Druid
Level 15
EQ: spirit cloak, plate legs,dark shield,leather boots,moonlight rod,stel helmet
info: chc? zeby sam na siebie zarabia? zeby kasy lota? tyle ?eby styk?o na manasy ( lecz? si? tylko z exury - zeby szybciej m level wbi?) ( narazie expie na rotach na darashia - ale wolny exp

Larvy ankh, od 20 scaraby, minosy dara.

Profesja : RP
Level 102
EQ: FULL
info: Gdzie mog? expi? z P blotow / RS .... bez wyrm?w

Profesja : RP
Level 102
EQ: FULL
info: Gdzie mog? expi? z P blotow / RS .... bez wyrm?w

Bez wyrm?w? DL'e np. Darashia/Fenrock, hellspawny (z teamem najlepiej), Nightmare'y Yalahar.

Ekwipunek: Dragon shield,Crown Helmet,plate legs,plate armor,spike sword,leather boots
Inne*: (dodatkowe informacje) zeby jak najszybciej wbic 30lvl i bym prosil jeszcze gdzie skillowac od 20lvl zeby miec skille 65/65 dziekuje za uwage

Inne*: (dodatkowe informacje) zeby jak najszybciej wbic 30lvl i bym prosil jeszcze gdzie skillowac od 20lvl zeby miec skille 65/65 dziekuje za uwage

Jak chcesz expic to idz narazie do jakiegos 20 lvl na ghoule pod momunt sternum, a pozniej mozesz isc na cyclopy na momunt sternum lub na elf fortess. Gdy chcesz skilowac idz na rotwormy polecam tam pod thais lub kolo venore jak idziesz na questa z 5 mumiami i 3 bonelordami

Poziom: 14 lv
Profesja: Druid
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 10 mlv
Ekwipunek: spirit cloak, moonlight rod, ----
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: najlepiej 0k. ;) ale max 15k
Typ konta: PACC
Rodzaj serwera*: No Pvp
Inne*: Chce szybko dobic 20-25 lv, potem zmienic expowisko na lepsze. ;)
I jeszcze ma?a pro?ba jakby m?g? kto? podac co dalej do eq mog? kupic, bo sam nie wiem.

Poziom: 14 lv
Profesja: Druid
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 10 mlv
Ekwipunek: spirit cloak, moonlight rod, ----
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: najlepiej 0k. ;) ale max 15k
Typ konta: PACC
Rodzaj serwera*: No Pvp
Inne*: Chce szybko dobic 20-25 lv, potem zmienic expowisko na lepsze. ;)
I jeszcze ma?a pro?ba jakby m?g? kto? podac co dalej do eq mog? kupic, bo sam nie wiem.

Rotwormy liberty bay , darashia * ankrahmun larvy i scaraby * yalahar mino ,darashia mino. Co do eq to jesli nie masz kasy to lepiej wydaj na exp na manaski zebys lvl wklepal a pozniej sama kasa przyjdzie i sie dorobisz eq a jesli masz eq to kup sobie blue legi, focus cape i przynajmniej dragon shielda a jesli kasy nie masz to spirit cloak , plate legi , steel helmet , minimum beholder shield i mysle ze starczy

Witam , a wi?c tak aktualnie jestem facc ale b?dzie pacc gdy tylko dobije 85 skilla a aktualnie mam 84 i dlatego pytam z gory
Profesja : Elite Knight
Level: 59 ( powiedzmy ze bedzie 60 lvl )
Magic level: 6
Eq: Zaoan Armor,Zaoan Legs,Zaoan Boots,Crusader helmet,Mastermind Shield,Scarf,Dreaded cleaver ( na 60 lvl b?dzie heroic )
Typ Konta: b?dzie pacc
Serwer: non-PvP
Skille : B?dzie 85/85 teraz jest 84/84
Inne: Chcial bym przy expie wychodzic na + zeby nie wastowac poniewaz jestem po hacku

@Vendeto
Dzieki ;D

Ostatnia edycja:

Witam , a wi?c tak aktualnie jestem facc ale b?dzie pacc gdy tylko dobije 85 skilla a aktualnie mam 84 i dlatego pytam z gory
Profesja : Elite Knight
Level: 59 ( powiedzmy ze bedzie 60 lvl )
Magic level: 6
Eq: Zaoan Armor,Zaoan Legs,Zaoan Boots,Crusader helmet,Mastermind Shield,Scarf,Dreaded cleaver ( na 60 lvl b?dzie heroic )
Typ Konta: b?dzie pacc
Serwer: non-PvP
Skille : B?dzie 85/85 teraz jest 84/84
Inne: Chcial bym przy expie wychodzic na + zeby nie wastowac poniewaz jestem po hacku

Dragon Lair, Necrosy, Mutated Humansy.

Back
Do góry