- Liczba reakcji
- 106
Odp: Gdzie expi?/zarabia?/skillowa?/ustawi? bota?
Tam gdzie ludzie nie zagl?daj?
Najlepiej pod thais obok tego temple. w razie ?eby? m?g? uciec do pza.
hmm s?aby lvl i skille. Ale mo?esz isc na carlin na ghostland. Masz tam ghoule z nich dobra kasa mo?esz te? isc na cyklopy ale takim lvl b?dzie ci??ko. Skocz r?wniez na dc obok poha. Tam te? jest dobrze kolega boci m?wi? ze od 30 lvla jakos tak nie mia? waste. ale za to dobry loot.
Proponuje Ci barby za svar albo cyce na mistrock,magiciany w yala. W sumie te? zale?y czy nie masz problemu z kas? je?li nie to mozesz te? huncic mutated humany,mutated raty lub tarantule task i mozna lata?
ja swoim 40 expi?em troche na ma?pach szybko padaj? i nawet kasa dobra.
Tu ju? troche ci??ko. Mo?esz isc na cyklopy w thais albo te tzn tomby s? tam mumie crypty i ghoule dobra kasa
Kolega boci na barbach i nie narzeka. Powiem Ci tyle ?e masz s?abe skille i to w cholere. ja na swoim 45 mam 77/76 a na 10 prawie po 60. Mi polecali w?a?nie barby. Polecam cyklopy w mistrock. ja w 1 dzien skoczy?em z 46 na prawie 51 lvl na faccu. Nawet dobra kasa +loot.
Posta?aladin
Cel: SKILL!!!
chodzi mniej wi?cej o to gdzie bezpiecznie Monka postawi? na FACC area
Posta?: Knight
Cel: HAJS!
skill: 63/60
lvl: 23
<BOT> chodzi mi o zbicie jak najwi?kszego Hajsu dla palka , lvl mnie nie obchodzi, czyste pieni?dze!
Tam gdzie ludzie nie zagl?daj?
Najlepiej pod thais obok tego temple. w razie ?eby? m?g? uciec do pza.hmm s?aby lvl i skille. Ale mo?esz isc na carlin na ghostland. Masz tam ghoule z nich dobra kasa mo?esz te? isc na cyklopy ale takim lvl b?dzie ci??ko. Skocz r?wniez na dc obok poha. Tam te? jest dobrze kolega boci m?wi? ze od 30 lvla jakos tak nie mia? waste. ale za to dobry loot.
Cel: exp/ustawianie bota/zarobek-byle nie by?o waste
Poziom:25
Profesja:Elite Knight
Skille:narazie 76/76 ale mam zamiar wbi? 80/80 i dopiero i?? expi?
Ekwipunek:MMS,Bohy,Golden Legi,MPA,Demon Helmet,Platinum amulet,Knight axe
Typ konta: pacc
Proponuje Ci barby za svar albo cyce na mistrock,magiciany w yala. W sumie te? zale?y czy nie masz problemu z kas? je?li nie to mozesz te? huncic mutated humany,mutated raty lub tarantule task i mozna lata?
ja swoim 40 expi?em troche na ma?pach szybko padaj? i nawet kasa dobra.Cel: exp mysle ze cyclopy ale nie wiem gdzie
Poziom:22
Profesja:Sorcerer
Skille: Wand of Draconia 17m lvl Dwarven shield
Ekwipunek:.....................
Typ konta: facc
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp/skill*: tyle co na poty
Rodzaj serwera*: Open PvP
Nazwa bota*:
Inne*:
Tu ju? troche ci??ko. Mo?esz isc na cyklopy w thais albo te tzn tomby s? tam mumie crypty i ghoule dobra kasa

Cel: Ustawienie Bota
Poziom: 52
Profesja: EK
Skille:69/63 (s?abe , to tylko cashmaker)
Ekwipunek:Relic sword, warrior helmet, demonka, boh, k set
Typ kontaACC
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: Tyle co na poty
Rodzaj serwera*: Open PvP
Nazwa bota*: Tibia Auto
Inne: Chc? zarobi? sporo kasy, exp nie musi by? jaki? szczeg?lny... do tej pory boci?em na Barbach, ale to za ma?o na moje wydatki![]()
Kolega boci na barbach i nie narzeka. Powiem Ci tyle ?e masz s?abe skille i to w cholere. ja na swoim 45 mam 77/76 a na 10 prawie po 60. Mi polecali w?a?nie barby. Polecam cyklopy w mistrock. ja w 1 dzien skoczy?em z 46 na prawie 51 lvl na faccu. Nawet dobra kasa +loot.
aladin