Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Poziom: 30lvl
Profesja: Knight
Skille: 67/62 (caly czas rosnie)
Ekwipunek: knight set, Zoan boots, bright sword, tower shield, beetle necklace , warrior helmet
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: sporo ale z ma?ym waste
Typ konta: PACC
Rodzaj serwera*: no-PVP (Astera)
Inne*: Gdzie expic i do jakiego lvla oraz na co sie przenie?? p??niej?
Na twoim miejscu zrobi?bym teraz 3 taski na carniphile, p??niej dobi? kilka lvli ( do 40 ) na mino yala lub dara i lecia?bym dragi yala lub dara~

Odp: Gdzie expi?? Jakie skille / profesja / ?wiat / ceny ? - szybkie pytania, szybkie odpowiedzi

Poziom: 42lvl
Profesja: Palladin
Skille: 78/65
Ekwipunek:bohy/b legi/p armor/crown helmet/demonka
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: exp bez waste
Rodzaj serwera*: PVP
Inne*: Gdzie expic? Ewentualnie co nie co zarobi??

Poziom: 42lvl
Profesja: Palladin
Skille: 78/65
Ekwipunek:bohy/b legi/p armor/crown helmet/demonka
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: exp bez waste
Rodzaj serwera*: PVP
Inne*: Gdzie expic? Ewentualnie co nie co zarobi??

Mistrock cisniesz lub mutated raty na arence, a od 55 lvla robisz new frontiera, kupujesz power bolty i lecisz na lizardy ;)

Poziom: 60
Profesja: royal Palladin
Skille: 80/60
Ekwipunek:bohy/b legi/p armor/demon helmet/mms
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 10k, ale najlepiej jakby nie by?o waste
Rodzaj serwera*: optional
Inne*: Szukam dobrego i oplacalnego expa. Odpadaj? crystal spidery. Na Cultach bardzo cz?sto zaj?te, raty zasypane botami.

Poziom: 60
Profesja: royal Palladin
Skille: 80/60
Ekwipunek:bohy/b legi/p armor/demon helmet/mms
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 10k, ale najlepiej jakby nie by?o waste
Rodzaj serwera*: optional
Inne*: Szukam dobrego i oplacalnego expa. Odpadaj? crystal spidery. Na Cultach bardzo cz?sto zaj?te, raty zasypane botami.
Lizardy nad Dragonblaze Peaks.

Poziom: 187
Profesja: ek
Skille: 101/101
Ekwipunek: mocny
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: aby wyjsc na plus
Rodzaj serwera*: Optional PvP
Inne*: Pisze z ciekawosci o opinie bardziej doswiadczonych graczy ;) czysta ciekawosc gdzie expia inni

Poziom: 187
Profesja: ek
Skille: 101/101
Ekwipunek: mocny
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: aby wyjsc na plus
Rodzaj serwera*: Optional PvP
Inne*: Pisze z ciekawosci o opinie bardziej doswiadczonych graczy ;) czysta ciekawosc gdzie expia inni

The Hive ( na pi?trach ).

Poziom: 108
Profesja:RP
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 97/81
Ekwipunek: RH PAL ARM ZAO LEGS BOHY DEMONKA
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 100K
Rodzaj serwera*: non pvp
inna: chce sie dowiedziec dzie moge expic z malym wwaste i z czego bic oraz gdzie zarobic

Poziom: 353
Profesja:EK
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 107/98
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 500k+
Rodzaj serwera*: Pvp
inna: Chcia?bym dowiedzie? si? od Damiego gdzie mog? expi? na takim lvl?

Poziom: 108
Profesja:RP
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 97/81
Ekwipunek: RH PAL ARM ZAO LEGS BOHY DEMONKA
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 100K
Rodzaj serwera*: non pvp
inna: chce sie dowiedziec dzie moge expic z malym wwaste i z czego bic oraz gdzie zarobic
Deeplingi na Quirefang, Dle Darashia, Fenrock, Nightmary Yalahar.

---------- Tre?? dodana o 00:15 ----------

Poziom: 353
Profesja:EK
Skille (bro?&tarcza/poziom magiczny): 107/98
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: 500k+
Rodzaj serwera*: Pvp
inna: Chcia?bym dowiedzie? si? od Damiego gdzie mog? expi? na takim lvl?
Deeper Banuta, Deeplingi North, oraz Grimy Drefia

Jakies dobre miejsc?wki do szybkiego zarobku lub bardzo szybkiego expa knightem na bocie? Oraz od 30+ je?li s?abo b?dzie z botem to jaki? r?czny exp. Z filmik?w na necie wnioskuje, ?e na niczym mocnym sobie nie poexpie knightem na tym lvl.
Poziom: Teraz mam 23 ale od ok. 25 i wzwy?
Ekwipunek: Dragon Shield, Plate Armor i Legi, Steel Helmet, Ratana, Scarf, Leather Boots.
Skille: 47/43. Teraz doskilluje do 60/57.. A jesli bedzie szlo bardzo oporowo to przynajmniej do 58/55
?wiat: PvP
Konto: Facc
Kasa do wydania na exp: Mam 3cc ale wola?bym na tym jeszcze zarobi?. Mog? wyda? na poty itd, ale ?ebym mia? z tego jaki? hajs jeszcze.
Bot: Tibia Auto(ju? go w miare ogarne?em)
Dodatkowe info: Procz Swam Trolli. Tam 24/7 boty stoj?. I w?a?nie ubi? mnie 300lvl.

P2:

Zrobi?em sorca i wbi?em na nim 9lvl. Nie gra?em kilka lat na RL i zastanawiam si? gdzie mog? bardzo szybko wbi? przynajmniej 30lvl. Na bocie lub r?cznie.
Poziom: 9
Ekwipunek: Dwarven Shield, Scarf, Mage Hat, Spirit Cloat, Plate Leges, Leather Boots, Want of Vortex
Skille: 1mlvl bez item?w
Kasa do wydania na exp: Jakie? 5k, runy b?d? sobie sam narazie robi? ?eby nabi? mlvl.

Ostatnia edycja:

Jakies dobre miejsc?wki do szybkiego zarobku lub bardzo szybkiego expa knightem na bocie? Oraz od 30+ je?li s?abo b?dzie z botem to jaki? r?czny exp. Z filmik?w na necie wnioskuje, ?e na niczym mocnym sobie nie poexpie knightem na tym lvl.
Poziom: Teraz mam 23 ale od ok. 25 i wzwy?
Ekwipunek: Dragon Shield, Plate Armor i Legi, Steel Helmet, Ratana, Scarf, Leather Boots.
Skille: 47/43. Teraz doskilluje do 60/57.. A jesli bedzie szlo bardzo oporowo to przynajmniej do 58/55
Kasa do wydania na exp: Mam 3cc ale wola?bym na tym jeszcze zarobi?. Mog? wyda? na poty itd, ale ?ebym mia? z tego jaki? hajs jeszcze.
Bot: Tibia Auto(ju? go w miare ogarne?em)
Dodatkowe info: Procz Swam Trolli. Tam 24/7 boty stoj?. I w?a?nie ubi? mnie 300lvl.

Na tym lvlu to roty lub ghoule, mozesz ew. cyce sprobowac, ale ciezko bedzie.

Poziom: 65
Profesja: RP
Ekwipunek: Pal Arm,DH,MSS,bohy/softy
Skille: 86/70
Typ ?wiata: no-pvp
szukam jakie? miejsca gdzie bym m?g? poexpi?, szukam co? innego ni? dragi yala i darashia bo tam bot na bocie, na lizardy zao i bb island nie mam mo?liwo?ci gdy? nie mam nikogo kto w tym momencie by mi wyczy?ci?.

Poziom: 65
Ekwipunek: Pal Arm,DH,MSS,bohy/softy
Skille: 86/70
Typ ?wiata: no-pvp
szukam jakie? miejsca gdzie bym m?g? poexpi?, szukam co? innego ni? dragi yala i darashia bo tam bot na bocie, na lizardy zao i bb island nie mam mo?liwo?ci gdy? nie mam nikogo kto w tym momencie by mi wyczy?ci?.

Przeciez na lizardy zao nie musisz miec kogos "kto by ci wyczyscil", bo misje sa bardzo latwe ^^

Mozesz sprobowac ancient scaraby ( slabszy exp jest troche ), mutated tigery, raty i baty na arenie yala. Zawsze zostaja Necro lub GS'y na Yala.

- poziom 35
- ekwipunek Golden Armor,k legs,p amulet,steel helmet,knight axe
- skille 70
- typ ?wiata Nonpvp
- free/premium account Pacc
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : najlepiej zeby zarabia?
- nazwa bota (w przypadku wsparcia botem) :tibia auto

- poziom 35
- ekwipunek Golden Armor,k legs,p amulet,steel helmet,knight axe
- skille 70
- typ ?wiata Nonpvp
- free/premium account Pacc
- maksymalna ilo?? gp, kt?r? mo?esz po?wi?ci? : najlepiej zeby zarabia?
- nazwa bota (w przypadku wsparcia botem) :tibia auto

Minotaury Yalahar, lataj r?cznie, a nie na tym pseudo bocie, bo bana wy?apiesz.

Poziom: 130
Ekwipunek: Pal Arm,zaoan helmet,zao legi,draken boots/softy myco+cc arrow
Skille: 99/84
Typ ?wiata: pvp

co zmieni? w eq ? i gdzie polecacie expi? na PG(bez deski) oraz waste

Poziom: 130
Ekwipunek: Pal Arm,zaoan helmet,zao legi,draken boots/softy myco+cc arrow
Skille: 99/84
Typ ?wiata: pvp

co zmieni? w eq ? i gdzie polecacie expi? na PG(bez deski) oraz waste
PG bez waste, dobre :D
Lecisz Choseny do dziury w swiatyni na zao ( o ile sa tam jacys ludzie, bo solo dentka xD ).

Solo tam bywam i lajcik ide na 4hole tam wiecej miejsca fbomby i fwalle i daje rade, szukam czegos innego bo mi sie przejad?y :P

Solo tam bywam i lajcik ide na 4hole tam wiecej miejsca fbomby i fwalle i daje rade, szukam czegos innego bo mi sie przejad?y :P

Yalahar workery, mo?esz te? ju? pr?bowa? war golemy po jednym bi? ale uwa?aj na siebie
Yalahar culty z enchanted spear?w(we? dwarven ringi i uwa?aj na najni?szy poziom ten co s? schody w prawo bo na samym dole s? 2 serpent spawny, proponuj? sprawdzi? czy z jednym dasz rad? na yalahar dragon lair na pocz?tku)
Dragon Lairy o ile znajdziesz jaki? wolny tylko uwa?aj na dl bo jak ci 2 z wave strzeli to mo?e by? nieciekawie
Corymy Carlin(+ dragon lair) / Port Hope
Wyrmy LB

Ostatnia edycja:
Back
Do góry