• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gdzie expi? z red skullem !!!

Status
Zamknięty.

hubcio123hb

Active User
Liczba reakcji
2
Siema posiadam 75 ek na Arcani ale dzisiaj mialem trapa i wbilem jeszcze przy tym rs i padlem bardzo duzo kasy poszlo sie rypac i mam pytanko gdzie mozna takim 75 ek expic z red skullem zeby nie pasx i zeby nie dostac trapa .

Odp: Gdzie expi? z red skullem !!!

Siema posiadam 75 ek na Arcani ale dzisiaj mialem trapa i wbilem jeszcze przy tym rs i padlem bardzo duzo kasy poszlo sie rypac i mam pytanko gdzie mozna takim 75 ek expic z red skullem zeby nie pasx i zeby nie dostac trapa .

Na arcanii jest to nie mo?liwe:)
By?o nie u?ywac avalanche:)

Ehh, kiedy Wy si? nauczycie nie zak?ada? bezsensownych temat?w, skoro s? ju? odpowiednie do danych pyta? przeznaczone. Mianowicie chodzi mi o ten temat:
http://tibia.net.pl/pomoc-z-tibia/99559-gdzie-expic.html

Co do expienia ja bym na Twoim miejscu sobie poczeka? i nie ryzykowa?, zr?b sobie mo?e jak?? drug? posta?, kt?r? b?dziesz sobie gra? itp, nie ma z?otego ?rodka, wsz?dzie mo?e Ci? dopa?? PK team.

Najlepiej i?? na jakie? scaraby/tomby. Mo?esz te? pr?bowa? na dragach w ankrahmun, lecz uwa?nie, bo tam ?atwo o trapa. Je?li nie to elfy i minotaury, ewentualnie dark magicany w yalahar, tutaj mniejszy exp, ale trudniej o trapa.
Pozdrawiam.

Status
Zamknięty.
Do góry