Gdzie mam expic na paccu ;/

Status
Zamknięty.

Wyczesany Jonny

New User
Lipiec 7, 2010
Liczba reakcji
0
Witam, mam 26lvl+pacc i niewiem gdzie expi?. Do tej pory expi?em w Shadow Tomb (ank) od 20-26lvl ale to ju? si? znudzi?o wi?c prosz? o pomoc. Najlepiej gdybym na tym zarabia? i exp by? dobry oraz gdyby exp by? na paccu i ma?o ludzi tam przebywa?o, z g?ry dzi?ki.

Poziom: 26
Profesja: Paladyn
Skille: 71/61
Ekwipunek: C helmet,B robe,Medusa shield,P legi, Bohy.
Pieni?dze, kt?re mo?esz po?wi?ci? na exp: no mam 5cc ale nie chce ich wastowa? tylko zarobi? na expie ?eby by?o wi?cej
Typ konta: pacc
Rodzaj serwera*: PvP (mythera)

Notka moderatorska:
Od tego s? odpowiednie tematy. Zamykam.

Odp: Gdzie mam expic na paccu ;/

Magiciany na Yalahar do 30-40lvlu, a potem Necro/Hero. 50-60 mo?esz robi? taski na Water Elementalach jest na nich niez?y profit jak i niskie wymagania do uko?czenia taska (70 Water Elemental). Tylko nie zapomnij o Helmet of the Depp. Po taskach mo?esz i?? na Wyrmy.

Na ka?dym z tych exp?w wyjdziesz na +.

Tak tylko jest jedna sprawa;/ nie mam wejscia na yalahar i nie mam poj?cia jak zrobi? ?ebym m?g? tam wej??. Mo?e wy mi pomo?ecie ? (I'm sorry, but the Yalahari are somewhat strict considering who may sail into their harbour. If you have never been there, you should consider going on a mission for Wyrdin in Edron. ...)

Taaa :D a opr?cz Yalahar macie mo?e jakie? inne expowiska ??? bo za d?ugo bym robi? tego questa a bardzo bym chcia? wbi? szybko lvl ale nie na Yalahar.

Darashia na Drefii DS'y :) jak wbijesz z 30+ lvl mozesz wybijac tam jeszcze necro + vamp hell dobry exp dosyc szybki ;) (idzie sie tam tak jak na Necro quest) gdybys nie wiedzial napisz PW :P to Ci wszystko objasnie i moge Ci wypisac rozne miejsca do expienia bo znam sie na tym :D

No ok dowiedzia?em si? kilku nowych rzeczy :) dzi?ki wielkie. Jak macie jeszcze jakie? inne pomys?y to mo?ecie mi wys?a? na pw chyba ze jeszcze tutaj mo?ecie dopisa? ale nied?ugo pewnie zamkn? temat :D (dzi?ki)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry