• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Gdzie mog? kupi? now? konsole PS2?

Status
Zamknięty.

Misiek5

Advanced User
Kwiecień 14, 2009
Liczba reakcji
10
Witam. Zamierzam kupi? sobie konsole PS2. Wiem, ?e by? temat pod tytu?em "Jak? konsole wybra?". Wybra?em ju? w 70% PS2, poniewa? jest tania, gry na ni? s? tanie, po za tym kupuje j? ze wzgl?du na 2 tytu?y kt?re nie wysz?y na PC a s? naprawde zajebistymi grami. Czy mo?e wiecie jakie sklepy maj? na sprzeda? now? PS2 i jaka jest mniej wi?cej cena? Wacham si? jednak mi?dzy PS2 a Xboxem 360 chocia? tak jak wspomnia?em w 70% wybiore PS2. To nie chodzi o kas? ale kupuje konsole w?a?ciwie ze wzgl?du na 2 gry wi?c po co wydawa? wi?cej? Tak jak wspomnia?em interesuje mnie gdzie mog? kupi? i mniej wi?cej je?li mo?ecie podajcie mi cene PS2.

Pozdrawiam,
Misiek5

Odp: Gdzie mog? kupi? now? konsole PS2?

Cze??.
Ps2 Slim (nowe) mo?na kupi? w MediaExpert za ok.350z?. Z okablowaniem i padem...Ale z grami to nie wiem jak tam u nich bo widzia?em tam jedynie gry na PC,PS3 i X360.

Pozdrawiam.

@up
Wiesz z grami to nie problem, mam ju? praktycznie zam?wione na allegro. Konsoli wol? nie kupowa? na allegro. Prosz? o podawanie jedynie sklep?w gdzie mog? naby? konsol?. Rzecz jasna z ca?ym sprzentem (pad, kabelki itp) normaln? w pude?ku ?e tak powiem.

Pozdrawiam,
Misiek5

RTV Euro AGD, Media Markt, czasem nawet w Auchan si? trafi ;). Wystarczy przej?? si? po sklepach.

Witam. Zamierzam kupi? sobie konsole PS2. Wiem, ?e by? temat pod tytu?em "Jak? konsole wybra?". Wybra?em ju? w 70% PS2, poniewa? jest tania, gry na ni? s? tanie, po za tym kupuje j? ze wzgl?du na 2 tytu?y kt?re nie wysz?y na PC a s? naprawde zajebistymi grami. Czy mo?e wiecie jakie sklepy maj? na sprzeda? now? PS2 i jaka jest mniej wi?cej cena? Wacham si? jednak mi?dzy PS2 a Xboxem 360 chocia? tak jak wspomnia?em w 70% wybiore PS2. To nie chodzi o kas? ale kupuje konsole w?a?ciwie ze wzgl?du na 2 gry wi?c po co wydawa? wi?cej? Tak jak wspomnia?em interesuje mnie gdzie mog? kupi? i mniej wi?cej je?li mo?ecie podajcie mi cene PS2.

Pozdrawiam,
Misiek5

Napisa?e? to w stylu, bo mas?o ma?lane.
Osobi?cie polecam Ci tesco, widzia?em ?e tanie jest, w sumie, to dobry wyb?r ;)
To ironia, polecam biedronk?.

Ps 2 za 500 z? (drogo) mo?esz kupi? w realu. Osobi?cie kupi?bym u?ywan? konsolk?, za du?o ni?sz? sum? z allegro.pl

Ja ci razde kupi? przerobione PS2, bo z grami jest coraz gorzej (chodzi o kupywanie).

Je?li kupujesz PS2, to najlepiej model sphc 7000 (oko?o), bo ma najleprzy laser, a ?e to jest slim, to mo?esz bez ?adnego problemu pod?o?czy? si? z internetem ( w fat trza kombinowa?).

Og?lnie to ja bym ci radzi? Xboxa 360, mi?dzy innymi dlatego, bo jest mo?liwo?? odpalania gier ze zwyk?ego Xboxa :D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry