Gdzie sie skitrac?

Status
Zamknięty.

Cage

New User
Lipiec 16, 2011
Liczba reakcji
1
Jw. Gdzie jest na faccu miejsce, gdzie na 99.9% nikt nie mnie znajdzie? Nie chodzi mi o exp tylko o skillowanie. W miejscu nie musi by? ?aden potworek, a wr?cz nie powinien. Musze tam doj?? 11 lvl wiec lepiej ?eby droga by?a bezpieczna. Pozdrawiam : )

Odp: Gdzie sie skitrac?

To b?dzie takie miejsce, kt?re tylko ty b?dziesz zna?, nikt nie mo?e ci go powiedzie? bo b?d? wiedzia?y ju? 2 osoby + osoby czytaj?ce na forum to wyjdzie jakie?... sam oblicz:
c32ad61ecf3eaabcc90cb78d603a3c9e.png

Jedyne miejsce jakie przychodzi mi do g?owy jest pod thais w pokoiku w kt?rym trzeba mie? wykonan? misje.

Ludzie jak chc? to wsz?dzie dojd?...
@topic
Proponuj? to samo co pan up
Pokoik pod Thais (przed south gate w lewo ;P)
PS : Tego questa wcale robic nie musisz,wystarczy ze wezmiesz questa i odrazu mozesz wejsc ;)

Chodzi wam o tego sorca? Robi? ta misje, ale tam jest pz : (

Chyba tam pz'ta nie ma.
Ew. pokoik w kazordoonie na klucz explorer sociecty~ czy jakos tak o ile sie nie myle.

Helgate jest dobre tam malo os?b chodzi chyba ze quest ktos robi , a dojsc dojziewsz na 100%

Helgate to nie jest dobre wyj?cie kolega ma 11 lvl a tam roi si? od guard?w mino i cyck?w

ja od siebie bym proponowa? jaki? zak?tek na jednej z lodowych wysp. senje np.

hm, mo?e zamek czarnoksi??nika Alawara (tam gdzie Alawar's Vault Quest) na wyspie SENJA.
Senja.png

na mapce oznaczony "5"

skillowa?em tam kiedy? eka "2 charami z mc" na serweze pvp. dobra miejsc?wka moim zdaniem

Ostatnia edycja:

Polecam thais jak idziesz na orki... idziesz w dol orkami... potem dziura w dol... na beho -> kopisz kilofem schodzisz zabijasz 2x beho... tam masz 99.9999% ze nikt cie nie znajdzie!

Ludzie jak chc? to wsz?dzie dojd?...
@topic
Proponuj? to samo co pan up
Pokoik pod Thais (przed south gate w lewo ;P)
PS : Tego questa wcale robic nie musisz,wystarczy ze wezmiesz questa i odrazu mozesz wejsc ;)

Scattebrained Sorcerer Quest,mo?na wej?? do 20 lvla i w ?rodku jest PZ wi?c ze skullem nie wejdziesz.
Jest te? taka mo?liwo?? (ale potrzebujesz kumpla) w Thaian Light House (Dark Shield Quest)
Kumpel pomaga ci otworzy? TP,ty tam wbijasz (w ?rodku 2 cyce) a potem tw?j ziomal zamyka TP (wej?cia,TP wyj?cia ca?y czas zostaje) i sobie lajtem siedzisz.
Jeszcze lepsze miejsca to s? za Magic Door (te z mrugaj?c? klamk?,drzwi questowe)
Jakby? kiedy? mia? PACC-a zr?b jak najwi?cej Quest-?w to takich miejsc sobie od groma odblokujesz.

polnocny zach?d od thais do ko?ca do samej g?ry a? do wody ;)

Status
Zamknięty.
Back
Do góry