Odp: Gdzie ustawi? bota?
Poziom: 46
Profesja: Elite Knight
Skille: 67/58
Ekwipunek: Knight armor, knight legi, warrior helmet, demon shield, bohy (moge eq zamieni? na lepsze je?eli bedzie taka potrzeba)
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera: Pvp
Nazwa bota*: Tibia Auto
Inne*: Chcia?bym jak najwi?cej zarobi?, nie obchodzi mnie exp, chodzi mi o kase.
Co? sobie wybierzesz: cyce na mistrock, magiciany na Yalahar (jest szansa ?e spadnie Reins) ew.
mutated humany-?wietna kasa. Ze ?mieci ci si? powinno zwr?ci? na manaski, a gp to profit.
barby duzy camp beda dobre - spoko exp i swietna kasa
mo?e djiny? ale pewien nie jestem
Poziom: 8
Profesja: Druid
Skille: 0 mlvl
Ekwipunek: wyj?cie z rock
Typ konta: facc
Rodzaj serwera: Optional pvp
Nazwa bota*: Tibia Auto
Inne*: leveling mo?e przechodzi? ?rednio, chodzi mi o takie miejsca gdzie rzadko kto? chodzi i mnie nie bedzie pk-owa?
Najpierw na jakich? smieciach typu trolle Ab'dendriel/thais podbij lvl do 13 i kup moonolight rod. Potem mo?esz spr?bowa? bi? t? miejsc?wk? na >> od thais, czyli tam s? Orc, rotwormy i trolle.
Poziom: 75
Profesja: Knight
Skille: 70
Ekwipunek: zoan helm,zoan legi,crown armor,royal axe,platinum amulet,mastermind shield i buty
Typ konta:facc
Rodzaj serwera: npvp
Nazwa bota*: TA
Inne*: Szybkie wbijanie levela bez waste
Elf Fortess, Ghoule i mumie pod cycami w thais, cyklopy po?udnie thais lub g?ry na p??nocy, dwarf guardy i soldiery, bramy OF
Poziom: 31
Skille: 54/51
Ekwipunek: crown armor, knight legi, crus helmet, warrior shield, leatcher i axe od 30
Nazwa bota*: bbot
Inne*: Chcia?bym jak najwi?cej zarobi?, exp mo?e by? lipny, wkoncu to cash maker------------------- Teraz siedze w veno na rotach , mam 1k/h ( sama kasa ) i mam tam slabsze eq (p set, dwarven shield, dark helmet, k axe)
Dwarf soldiery, z iron ore mo?na si? dorobi?+dwarf shieldy. Jak b?d? bi?y za mocno to skocz na Elf Fortess. Jeszcze zostaje Ci Facc TOMB bez schodzenia na najni?sze pi?tra. Co do minitwalin powiem szczerze, ?e boci?em tam 45~knightem i te? czysty profit+robi?em task. Mo?esz spr?bowa?, jak bot b?dzie za du?o pi? to id? na mino ko?o kazo. Na Orc Fortess my?l?, ?e 50-60 lvl chocia?.
Poziom: 17
Profesja:Sorc
Skille: 16 + sprit cloak = 17mlvl
Ekwipunek: sprit cloak plate legi dark helmet dwarven shield leatcher i rozga od 13
Inne*: EXP Bez waste
Roty i Carrion Roty, trolle ab'dendriel, Swamp Trolle(z medicine pouch mo?na si? dorobi?)
Poziom: 9
Skille: 21/23
Ekwipunek: plate set, dwarven shield, dark helmet orcish axe leatcher boots
Inne*: Chce troche zarobi?,wbi? lvl, i wbic skille ; p wi?c taka miejsc?wka zebym dawa? rade, bez pot?w i by? jakis zarobek i zeby jakies skille wbi?y si? ;d (jestem w thais ; p ale znam dobrze drogi wiec moge przyjsc do kazdego miasta na facc ;p )
Ab'dendriel facc, fibula jak kto? jeszcze b?dzie siedzia? bo samemu ci??ko, trolle Thais, swamp trolle
Poziom: 30
Profesja: knight
Skille: 55/50
Ekwipunek: k set, fire sword, dragonka, crus
Rodzaj serwera: opt pvp
Nazwa bota*: tibiaauto
Inne*: hajs,hajs,hajs (cos lepsego od swampow)
Jak ju? pisa?em, dwarf soldiery, elf fortess, mino kazzo z taskiem
Poziom: 50
Profesja: druid
Skille: 42
Ekwipunek: magma set, spellbook of mind control, wszystkie rozdzki
Rodzaj serwera: opt pvp
Nazwa bota*: tibiaauto
Inne*: liczy sie level, kasy nie musi byc duzo
Druidem nic ciekawego nie wymy?lisz na Facc, spr?boj kupi? fire sworda i le? na rotwormy+ustaw robienie ava.
Poziom: 46
Skille: 62/56
Ekwipunek: Crown Helmet/K Armor/K Legi/Assassin Dagger/Medusa Shield/Zaoan Shoes
Typ konta: Pacc
Rodzaj serwera: pvp
Nazwa bota*: Bbot
Inne*: exp exp exp!ale zeby jakiegos duzego waste nie bylo. Task na tarantule i minosy zrobiony.
Cyce mistrock, djiny yalahar, necro+hero+magiciany yalahar, Elfy tam jak si? idzie na dragi yala, barbariany
Poziom: 15
Profesja: Palladin
Skille: 60/20 <lol>
Ekwipunek: Warrior Helmet/Belted Cape/Tower Shield/Spear/Knight Legs/Leather Boots
Typ konta: Facc
Rodzaj serwera: pvp
Nazwa bota*: TIbia Auto
Inne*: gdzies zeby blisko mial do dp. zeby spearki brac.
Trolle Ab'dendriel/Thais w miare blisko dp a w dodatku z trolli lec? speary.