Gdzie wrzucic obrazki z sms shopa. HELP!

Xeranek

User
Marzec 16, 2010
Liczba reakcji
0
YO all
Gdzie mam wrzucic obrazki z sms shopa?? w Acc makerze nie ma folderu item_image czy cos takiego za pomoc leci reput

Odp: Gdzie wrzucic obrazki z sms shopa. HELP!

musisz go utworzy? w folderze gdzie masz acc ;]

daj pelna nazwe jak mam nazwac ten folder :)

Folder ma si? nazywa? item_images, wrzucaj do niego obrazki idoferty.jpg, koniecznie jpg, np.:

1.jpg
2.jpg

itd.

Ogarnij si?.

item_images - tak nazywa si? ten folder.
?eby przypisa? danemu itemowi w sms shopie obrazek, musisz w phpmyadmin znale?? ID tego przedmiotu. Tak samo nazywasz obrazek.

zrobilem tak i dupa nie ma obrazkow ;/
all jest tak jak pisaliscie up

np. u mnie jest 1 Solar Axe (ID 1) zrobilem obrazek typu JPG i nazwalem go 1.JPG i nic

Ostatnia edycja:

pomoze mi ktos?? mam acc makera gesior 0.3.6pl1

Xeranek sprobuj 1.gif albo 1.png :P a po drugie wejdz w sms shop kliknij prawym wlasciwosci obrazka i bedzie pisalo z jakiej sciezki chce ciagnac..

@down

i po ch*** to piszesz jescze raz jak on wie juz o co chodzi .. Tylko zrobil tak jak mu mowili i nie zadzialalo bo zle rozszerzenie..

Ostatnia edycja:

To tak :
1. Wchodzisz w folder z Acc Makerem.
2. Tworzysz Folder item_images.
3. Nast?pnie dodajesz na stronie items z sms shopa.
4. wchodzisz w baze danych i powinnien byc tam z_shop czy jakos tak (?eby by?o napisane jakie items mamy w sms shopie). i patrzysz na Numerek np pierwsz? rzecz jak? doda?es by?y np. Softy to softy maj? ID - 1. softy zapisujesz - Nazwa : 1.jpg i wrzucasz do folderu ;)

Xeranek sprobuj 1.gif albo 1.png :P a po drugie wejdz w sms shop kliknij prawym wlasciwosci obrazka i bedzie pisalo z jakiej sciezki chce ciagnac..
@down
i po ch*** to piszesz jescze raz jak on wie juz o co chodzi .. Tylko zrobil tak jak mu mowili i nie zadzialalo bo zle rozszerzenie..

Jak kolega wy?ej napisa? u?yj obrazk?w z rozszerzeniem .gif, jestem przekonany i?, w?a?nie to rozszerzenie jest w skrypcie Gesiora, oczywi?cie mo?esz to zmieni? w pliku shopsystem.php

robilem tak i dalej nic HELP!

niech ktos podesle swoje shopsystem.php i niech da zeby w JPEG sie zapisywalo obrazki

Ostatnia edycja:

~~Refresh~~

Bring
Up
My

xeranek obrazki itemow sa automatycznie kopiowane z silnika ;) dobrze skonfigurowales sms shop?? sprawdz czy gdy dodasz pkt do konta i zamowisz item dojdzie ci on w grze :d bo zapewne nic nie ustawiales i obrazkow nie ma ^.^

zrobilem tak jak pisales i nic... HELP!!

(tak, ja jestem autorem tego postu)

zrobilem tak jak pisales i nic... HELP!!

(tak, ja jestem autorem tego postu)

Back
Do góry