Inne Gesior, problem z Container ! REP !

Status
Zamknięty.

dragon1155

Advanced User
Wrzesień 22, 2009
Liczba reakcji
1
Witam, wielu m?j problem mo?e wyda? si? zabawny, ot?? mam problem z Containerami w gesiorze. Chcia?bym doda? backpack pe?en sd ale kiedy dodaj?, na posta? przychodzi informacja, ?e mam jedynie tyle capa a backpack wa?y nie wiadomo ile, miliony i trzeba usuwa? posta? bo co 30 sekund przychodzi taka informacja. Id backpacka i itemu wpisuje dobrze, sprawdza?em, a count container oraz count item te? dobrze...mo?e przynajmniej mi si? tak wydaje...Czy kto? m?g?by napisa? dok?adnie co gdzie mam wpisa? aby do shop offer doda? backpack sd runek ? za pomoc REP

Odp: Gesior, problem z Container ! REP !

Przy zamawianiu wyskakuje cos takiego, to chyba wina skryptu ?

[04/07/2011 00:11:11] [Error - GlobalEvent Interface]
[04/07/2011 00:11:11] data/globalevents/scripts/shop.lua:onThink
[04/07/2011 00:11:11] Description:
[04/07/2011 00:11:11] (luaDoAddContainerItem) Container not found

Odp: Gesior, problem z Container ! REP !

Witam, wielu m?j problem mo?e wyda? si? zabawny, ot?? mam problem z Containerami w gesiorze. Chcia?bym doda? backpack pe?en sd ale kiedy dodaj?, na posta? przychodzi informacja, ?e mam jedynie tyle capa a backpack wa?y nie wiadomo ile, miliony i trzeba usuwa? posta? bo co 30 sekund przychodzi taka informacja. Id backpacka i itemu wpisuje dobrze, sprawdza?em, a count container oraz count item te? dobrze...mo?e przynajmniej mi si? tak wydaje...Czy kto? m?g?by napisa? dok?adnie co gdzie mam wpisa? aby do shop offer doda? backpack sd runek ? za pomoc REP

Mo?e napisa? by? dok?adnie, jaki skrypt masz, co tam napisa?e? i jaki b??d wy?wietla si? w konsoli/ na chacie? bo w?tpi? ?eby by? tutaj jaki? jasnowidz.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry