Gesior, silnik i mapa

sixaa

Active User
Maj 19, 2008
Liczba reakcji
1
Witam, ostatnio pr?bowa?em zrobi? otsa, nam?czy?em si? z routerem i reszt? ale i tak nie dosta?em rezultatu.
Ot?? szuka?em wsz?dzie Fts'a kompatybilnego z gesior acc makerem(g??wnie chodzi mi o shop system) - Nigdzie nie znalaz?em, nast?pnie szuka?em jakiej? dobrej mapy na m?j komputer:
Althon 2,6 Duo
4 gb ramu
??cze 1,5 mb/s.
Nic nie znalaz?em, szuka?em rl mapy, ale niestety wtrafia?em tylko na wirusy + rl map 8.4 .
A wi?c prosz? was o pomoc.
Czy mogliby?cie da? mi jaki? link do tfsa i gesior acc makera - kompatybilnych?
Co do mapy szuka?em dos?ownie wsz?dzie jakiej? rpg max 7x exp przeszuka?em tibia.net(te forum) otfans, tibie.org i inne nic nie znalaz?em czy mug?by mi kto? pom?c jeszcze w tej kwestii? Oczywi?cie reput za ka?d? pomoc.

Odp: Gesior, silnik i mapa

Opcja szukaj nie boli pozatym na forum znajduje sie multum silnikow i acc makerow wystarczy popatrzec i poczytac opinie.
I napewno natrafisz na ten silnik ktory bedzie spelnial twoje wymogi ;)

Pozdrawiam.

Odp: Gesior, silnik i mapa

Masz tutaj linka do silnika i acc maker + poradnik (szukaj nie boli)
http://tibia.net.pl/konfiguracja/66...heforgottenserver-i-gesior-account-maker.html

@up dzi?ki za pomoc reput polecia?.

Ale czyta?em ten poradnik dotyczy tibi 8.4, prawda wtedy mi wszystko dzia?a?o ale szukam silnika i gesiora pod tibie 8.5.

Poza tym widzia?em ?e b?d? takie odpowiedzi typu "szukanie nie boli" je?eli macie dawa? takie odpowiedzi, to prosze nie nabijajcie sobie post?w i poprostu nie odpowidajcie

Back
Do góry