Misio021
Advanced User
- Liczba reakcji
- 1
Witam postanowi?em dodac tego acc na tibia.net.pl poniewa? du?o os?b szuka tego acc makera xD
Gesior: Uk?ad Valhalla
Dane techniczne:
Szeroko??: 1280 pikseli (nie ma problemu z tabel wychodzi tre?ci przestrzeni)
kolory: Dark Blue
menu: dynamiczne w JavaScript (b??dy w dniu 2 przegl?darek)
przyciski: Przyciski zosta?y zmienione
Informacja Menu:
I powsta? dynamicznego menu w j?zyku JavaScript. Jest jak prawdziwe menu Tibia.com ale w 100% legalnie i napisane przeze mnie i zmieni? grafik?. Wyst?puj? problemy z menu Opera i Safari, a ja nie wiem jak go naprawi?. W ka?dym razie jest to u?yteczne i ca?kiem mi?e.
Informacje PSD:
Jestem dodaj?c ?r?d?o Photoshop PSD, dzi?ki czemu mo?na edytowa? uk?ad, je?li chcesz. Jestem r?wnie? dodawanie przycisk?w graficznych, dzi?ki czemu mo?na je edytowa? i tworzy? nowe przyciski dobrze si? z tego uk?adu.
By?em doda? font "Folkard" do pakietu, to by?o wykorzystywane do logo, a b?dziesz m?g? go edytowa? do Twoich potrzeb.
Znane b??dy:
html atrybut onload nie dzia?a w Safari Beta 4 i menu nie jest inicjowane.
w menu Opera jest coraz wolne przyciski beetwen przestrzeni (my?l?, ?e CSS b??dy, ale nie wiem co jest nie tak)
Screens:
Skan:
Gesior: Uk?ad Valhalla
Dane techniczne:
Szeroko??: 1280 pikseli (nie ma problemu z tabel wychodzi tre?ci przestrzeni)
kolory: Dark Blue
menu: dynamiczne w JavaScript (b??dy w dniu 2 przegl?darek)
przyciski: Przyciski zosta?y zmienione
Informacja Menu:
I powsta? dynamicznego menu w j?zyku JavaScript. Jest jak prawdziwe menu Tibia.com ale w 100% legalnie i napisane przeze mnie i zmieni? grafik?. Wyst?puj? problemy z menu Opera i Safari, a ja nie wiem jak go naprawi?. W ka?dym razie jest to u?yteczne i ca?kiem mi?e.
Informacje PSD:
Jestem dodaj?c ?r?d?o Photoshop PSD, dzi?ki czemu mo?na edytowa? uk?ad, je?li chcesz. Jestem r?wnie? dodawanie przycisk?w graficznych, dzi?ki czemu mo?na je edytowa? i tworzy? nowe przyciski dobrze si? z tego uk?adu.
By?em doda? font "Folkard" do pakietu, to by?o wykorzystywane do logo, a b?dziesz m?g? go edytowa? do Twoich potrzeb.
Znane b??dy:
html atrybut onload nie dzia?a w Safari Beta 4 i menu nie jest inicjowane.
w menu Opera jest coraz wolne przyciski beetwen przestrzeni (my?l?, ?e CSS b??dy, ale nie wiem co jest nie tak)
Screens:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja
Skan:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć link.
Zaloguj or Rejestracja