gg w telefonie

Status
Zamknięty.

Rikodek

Advanced User
Sierpień 21, 2012
Liczba reakcji
14
siemka ;d moj telefon to nokia c2-06 i chcialbym zainstalowac na niej gg, mam takie z plusa ale ono jest chujowe i malo opcji ma xd wiem ze na ten telefon nie mozna jakiejs najnowszej wersji ;p pobralem gg 5.2.0 z gg.pl ale gdy wpisuje numer i haslo ciagle pisze 'lacze 0%' chce jakies inne gg niz to zielone z plusa jesli byscie pomogli to dzieki xd

Odp: gg w telefonie

Pr?bowa?e? pobra? mobilne gg np. z chomika (przez komputer) i z kompa wrzuci? na telefon? Ja tak zrobi?em i ?miga elegancko (a raczej ?miga?o jak go u?ywa?em~)

Jak masz dost?p do Nokia Store(ew. Sklepu Nokia), to we? wyszukaj tam Gadu-Gadu i spr?buj pobra?. Taka moja sugestia. Mi?ego dnia i powodzenia.

Pr?bowa?e? pobra? mobilne gg np. z chomika (przez komputer) i z kompa wrzuci? na telefon? Ja tak zrobi?em i ?miga elegancko (a raczej ?miga?o jak go u?ywa?em~)

sciagnalem z 4 wersje tego gg ale w kazdym jest ten sam blad... pisze ze nie moze sie polaczyc z internetem a internet w telefonie mam

---Aktualizacja---

sciagnalem ggplus i dziala tylko nie ma na nim konferencji i trudno co kolwiek nacisnac tam np zmienic status bo musze paznokciem tak delikatnie klikac bo male jest to pole do klikania i trzeba wycelowac dobrze... dajcie cos innego xd

maly refresh ;d macie moze jakies gg na telefon nokia c2-06? zeby byly konferencje na nim ;l

Status
Zamknięty.
Back
Do góry