What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

ghoul-da sie do niego dosta???

Status
Not open for further replies.

Kamcio 32

User
Reaction score
2
Odp: ghoul-da sie do niego dosta???

@Pan Up
Pisze si? Rookstayerem a nie Rookslayerem
@Topic
Oczywi?cie nie mo?liwe jest (obecne) dostanie si? do ghoula potwierdzaj? to fakty i w?tki mo?e jest napisane na ?e enchanted rose otwiera pok?j ghoula ale nic udowodnione nie jest i nie zosta?o, po prostu cipsoft chce nas zrobi? (moim zdaniem) w konia z tym ghoulem ja my?l? ?e on tam jest tylko poto ?eby wzbudza? strach i pog?oski newbie. Prosi?bym o zamkni?cie tematu

Z wyrazami szacunku i reputa K@MC!O

erwin5pl

New User
Reaction score
0

Witam.
Wielbie sie takimi tajemnicami a zauwazyliscie ze sciana od ghoula z update do update jest coraz bardziej pokruszona?Mi sie zdaje ze w tibii 9.XX jak taka b?dzie to na 65% bedzie mozna sie do niego dostac

Code:
http://img294.imageshack.us/my.php?image=ghoulqo8.jpg
oraz
Code:
http://img141.imageshack.us/img141/8775/ghoul1hv4.jpg
ten 2 to chyba fake
Code:
http://images30.fotosik.pl/97/a5a7fd229c96d560.jpg
tu widzimy iz scian a jest cala
tak wiec wyciagajcie wnioski jak by co pisac na PW

Oser

Advanced User
Reaction score
89

Czym wi?cej zdj?? tym wi?cej zagadek . Kt?ra odpowied? jest prawdziwa ? pff... Trzeba by?o by to samemu sprawdzi?. Osobi?cie powiem ?e jak by kto? ubi? tego ghoula na tym cholernym roku to bym by? szcz??liwy ?eby ju? si? nie zastanawia? kt?ra fotka jest prawdziwa i czy to nie jest ots. ;] Pozdro.:mad:

Kamcio 32

User
Reaction score
2

Ta ?ciana wygl?da jakby si? rozpada?a chodzi oto ?e cipsoft poprawia grafik? z ka?dym updatem i dlatego ta ?ciana wygl?da jakby si? rozpada?a ?eby Rookstayerzy my?leli ?e nied?ugo b?dzie mo?na si? do niego dosta?.

Temat do zamkniecia

Reaction score
0

Moze i da sie dostac, ale sam Nightmare powiedzial (daaawno temu) ze nie lubi rookstayerow.. wiec nie zrobilby czegos takiego xd

Diabelek1

Active User
Reaction score
0

a ja powiem tak ?e da si? dosta? na ghula bo sam go bi?em w rogu jest p?kni?ta ?ciana j? trzeba kilofem potraktowa? i b?dziesz mia? otwarte ale zanim zabijesz to padniesz jak ja z kumplami poszed?em to by?o z 10 os?b i wysz?o tylko 7

Sillantis

User
Reaction score
0

ale noobki do ghoula nieda sie dostac mam kolege 81 no vocation na rooku i probowal z 5godzin sie tam dostac i sie nie dostal poza tym........

Kate Sayuki

Seikō sore...
Reaction score
155

W?tpi?, czy da si? tam dosta? ja sama kombinowa?am na tysi?ce sposob?w i uwa?am, ?e nie ma wej?cia za t? ?cian? on jest po prostu jako pokaz?wka ot co, a?eby m?odzi nowicjusze popatrzeli sobie na ghoula ;p Acha i jeszcze post scriptum: ZIOMALLSKI B?AGAM POPRACUJ NAD ORTOGRAFI? I POPRAWNYM J?ZYKIEM POLSKIM forum to nie tibia... Tu si? u?ywa polskich znak?w oraz przecink?w. Wybacz, ?e si? czepiam ale to strasznie si? rzuca w oczy...

Last edited:

Kamil.13

User
Reaction score
0
A teraz ty uwa?nie przeczytaj:
Ponadto, lootem z ghoula jest scale armor oraz life ring, kt?re na Rooku nie wyst?puj?. No i knife przesta?by by? rarem

To powiedz ,?eby usuneli Minotaury ,bo Poison Dagger wypadnie.
Na mainie kilkakrotnie mi wylecia?... No a na Rookgaard'dzie ,pustka ,szybciej bym MPA z demona wyloci? :mad:.
Dlaczego?
Dlatego ,bo ten PD jest "zablokowany"...
A teraz ty przeczytaj uwa?nie. (Papuguje :D)
Gohula niema ,dlatego ?e ma fajnego loot'a ale ,dlatego ?e jest za silny (Tzn jest ,ale za scian?).

Last edited:

DanJ93

ElfBot Helper
Reaction score
198

#ziomallski 066
W temacie o Spike Swordzie te? pisa?e? ?e si? da bo by? filmik, a filmik by? z OTS bo jak go?? pisa? np. =) to nie by?o "says" tylko "mowi"

AdixXx Tibian

Active User
Reaction score
3

(TAK TAK A JA WIDZIA?EM JAK KTO? RAPIEREM ZNISZCZY? SCIANE U TARANTULI I WSZED? TAM DO NIEJ I UBI? J? KNIFEM NA 3 HITY) ja w bajki nie wie?e kto ci to opowiedzia?(To ci pewnie bajki opowiedzia?)jak nie zobacze filmu lub scen shota jakiego? kolesia u ghula na tibi real nie uwierze !!!!!

Last edited:

GM Praga

Advanced User
Reaction score
24

Dla mnie jest tylko jedna historyjka w kt?r? wie?? ale to nie znaczy,?e wy musicie wierzy?!
Wed?ug mnie tp za mino magiem przenosi nas do Ghoula ale to moja wersja.

Sazeza

Advanced User
Reaction score
41

Nie wiem czy mozna zabic ghula ale wiem napewno ze mozna zabic (mozna bylo) Mino Maga :)
Wiem kolega bloka?. Isara Old Tibia

alan_ots

Active User
Reaction score
4

Da si? tam dosta?! Mam link do filmiku:
Link:

Vinci

Active User
Reaction score
0

Dla mnie to ma?o realistyczna ta ca?a akcja z kwiatkiem ;p

Domgrom

Active User
Reaction score
5

Tak magic viale 5cc 16 rookstayer .. booze ludzie zaczyna sie glupia dyskusja bez sensu jezeli ktos twierdzi ze sie da zdobyc to niech sobie kopie tym pickiem w ta sciane albo do maina niech sie dokopie na cooper shield quescie albo enchantuje viale -.- tak samo bylo Spike sword by Smoczek leon napisal kilka skryptow mapke zrobil i pokazzal jak zdobywa sworda potem okazalo sie to bzdura jak sam to przyznal -.- pff bone key (key:0) no napewno

Zamknijcie ten glupi temat

Reaction score
1

dla mnie troche realistyczny film ale troche w to nie wierze :D

|X|iroS

User
Reaction score
0

Jak by?cie nie wiedzieli zrobi? ten film Gelio nasz kumpel :D

Pioss

User
Reaction score
3

Ghoul, Mino Mag i Spike Sword to tylko legendy aby pokazac graczom co czeka ich na mainie. Cip niestety dostal odzew zupelnie inny niz sie spodziewal i na potege ludzie zaczeli szukac sposobow dostania sie do nich.

Spike Sword na Rooku posiada Potty on/of Harmonia - dostal go za 100,000 PACC. ZADNEGO QUESTU.

Rok czy dwa lata temu zostal nakrecony filmik NA OTSIE ukazujacy jak dostac Spike Sword (przelewanie krwi na cialach o odmiennej wadze w skele hell na facc). Noobki uwierzyly pomimo, ze ten sam koles przepraszal kilka razy i mowil, ze to fake. (Mowie tutaj o Shadow Rex'ie)

Regards

Last edited:

polaklbn

New User
Reaction score
0

A ja powiem tak.
Nikt nigdy nie udowodni?, ?e da si? dosta? do ghoula czy te? spike sworda.
Nikt te? nigdy nie udowodni?, ?e nie da si? tego dokona?!
Wi?c nie ma co zak?ada? bezsensownych temat?w, tylko po?wi?ci? ten czas na "badania" magicznych klimat?w Tibi :)
End?oj ol to maj ajdija plis :p;):rolleyes:

Status
Not open for further replies.