Ghoul

Status
Zamknięty.

Kulfoon

Active User
Czerwiec 22, 2010
Liczba reakcji
3
Mam pytanie probuje dojsc do ghouli na realu ;/ I mi to nie wychodzi czy da sie tam jakos dostac bo jedni mowia ze np. kilofem ale to nie dziala ;/

Odp: Ghoul

Ziom . Do Ghouli na Rooku czy Mainie ? w jakim mie?cie , Pacc / Facc? powiedz co? wi?cej je?eli chodzi ci o Ghoula na Rooku przy Katana Room quest to powiem ci odrazu ?e nie da si? tam dosta?^^

@down - my?l? ze kolega je?li pyta o takie rzeczy to jest Newbie wi?c przyda?o by sie wstawi? mu mapki , dla mnie No problem ale niech ziomek wytlumaczy o co chodzi, a z twojej wypowiedzi napewno nic nie zrozumia? skad mo?e wiedzie? co to Mount Stternum skoro nie wie gdzie s? ghoule? :D

Ostatnia edycja:

Main:
FACC
Thais
- miejsc?wka z dwoma beholderami i jednym ghoulem
- Ancient Temple, w jaskini szkielet?w jeden ghoul
- Tomby pod Mount Sternum, musisz wej?? do Mount Sternum od strony Thais, gdy znajdziesz si? pod ziemi? skieruj si? na p??nocny-zach?d, tam schod? ca?y czas na d?? a? trafisz na ghoule.

Na pacc'u najlepiej p?j?? na tomby albo Yalahar, natomiast je?li chodzi o facc to chata nekromanty albo MS. A dochodzi si? normalnie, nie rozumiem o co Ci chodzi z tym kilofem, napisz ja?niej.

Pewnie chodzi ci o tego na Rookgardzie... Jest to mit, moze w nastepnych wersjach Tibii przejscie zostanie udostepnione, ale narazie nic z tego ;)

Na pacc'u najlepiej p?j?? na tomby albo Yalahar, natomiast je?li chodzi o facc to chata nekromanty albo MS. A dochodzi si? normalnie, nie rozumiem o co Ci chodzi z tym kilofem, napisz ja?niej.

Kilof mo?na wykorzysta? przy jaskini spider?w nie daleko. Po jego u?yciu schodzi si? na poziom z beholderami i gdzie? tam kr?c? si? ghoule.

Chodzilo mi na mainie z paccem. jak najblizej thais :> AOTG reput bo jest takie cos ;>

Wychodzisz p??nocn? bram? z Thais i idziesz ca?y czas na p??noc, gdy dojdziesz do bagna to skr?casz w prawo i do g?ry, pomi?dzy bagnami b?d? kamienie a po?rodku dziura, jest tam ghoul i 2 beholdery ;)

Z premium account blisko thais ?
Go?ciu ogarnij map?potem wypowiadaj si? na forum !

Saphirian Nie musi zna? mapy. Mo?e jest Newbie ? Sam si? najlepiej ogarnij.
@Topic ja znam tylko te co si? kr?c?w jaskini z rootwormami ale to nei duzo wiec... Ci nie potrzebne :)

Na faccu jest bardzo dobry resp ghouli (miedzy innymi). http://webstudent2.basd.k12.wi.us/map_big.gif - Jak widzisz po lewej od kazoo masz cos w rodzaju polwyspu, na koncu jest domek. Po drodze spotkasz mino, 2-3x dwarfy soldy, max 3 (nie razem) mino archery. Schodzisz w dol -1 do -3 mozesz spokojnie expic na ghoulach skeletonach (jest ich bardzo duzo) Dalej beda ghosty itd. Mozna tez tu pkowac gdyz prawie zawsze znajdzie sie jakis botter z 1bp + kaski :)
Radze ci wziac wedke, moze sie przydac :P (Sorki jesli juz nie aktualne)

co? tam s?ysza?em o tych ghoulach musisz i?? tam na roty north thais potem idz na slimy troche w d?? i powinna by? takie co?;ppp kilikasz na line i na ropasz sie up i ghoule powinny by? nie jestem pewien czy s? ale wiem ?e kiedy? by?y

Status
Zamknięty.
Back
Do góry