Gloves of Defence

Status
Zamknięty.

Vegio

New User
Kwiecień 10, 2009
Liczba reakcji
1
Witam!
Znalazlem temat gdzie jest dragon claw dodaje fist itp. Zainspirowalem sie :D
Przerobilem sobie troszke item sniper gloves ;) zaklada sie je w miejsce ringa i maja 4 armora
w data/items/items.xml szukamy sniper gloves i podmieniamy na
Kod:
	<item id="5875" name="[COLOR="SeaGreen"]gloves of defence[/COLOR]">
		<attribute key="slotType" value="ring"/>
		<attribute key="armor" value="[COLOR="Red"]4[/COLOR]"/>
		<attribute key="weight" value="350"/>
	</item>

Nazwa itemu
Ilosc obrony

dc3a3376f5f5.bmp

1c55656b211f.bmp

To moj pierwszy skrypt, wiem ze jest on banalny ale moze komus sie przyda
Pozdrawiam

@edit
dodalem slotType, armor i zmienilem wage :)

@edit2
nie wiem czy skrypt czy nie :)
to tak zrobilem z tego co wiem, od niedawna sie bawie w takie rzeczy, robie cos na swojego OTS, a ze to bylo ciakwe to dodalem :) chwilowo sie pod ucze i dodam cos

Odp: Gloves of Defence

Oczywi?cie, tak jak napisa?e?, skrypt banalny. Jednak dla mnie liczy si? innowacja i w?a?nie za to (mimo, i? by?o kilka podobnych pomys??w) dostaniesz reputa. Fajnie to sobie wymy?li?e?, nie da?e? 956946946 pkt pancerza. Co tu wi?cej pisa?.
Ocena: 8/10 - chyba nie mog? da? wi?cej, bo nie wymaga to wiele pracy. Jednak r?b dalej takie ciekawe skrypty.

@MappingFOR
sam si? zastanawia?em czy to skrypt czy nie, ale nazwa dzia?u (skrypty LUA & XML) m?wi sama za siebie.

Ostatnia edycja:

Skrypt pomys?owy tak 7/10

Powiedz mi czy ty tylko doda?e? linijk?
<attribute key="armor" value="4"/>

nie ?ebym si? ?mia? z ciebie ze tylko to zrobi?e? , tylko si? pytam bo chce se zrobi? skrypt

<attribute key="slotType" value="ring"/>
<attribute key="armor" value="4"/>

Doda? dwie i zmieni? nazw? ^.^
Og?lnie to nawet nie jest to skrypt.

skrypt latwy ale kozacko wyglada
10/10

Je?eli pomys? podsuno? ci jaki? inny skrypt to jest to kiep?ciutki skrypt... bo nei do?? ?e ?atwy to jeszcze pomys? nie do ko?ca tw?j. 3/10.

@all
Ej no ludzie, fajny pomys?... Zdecydowanie przyda si? na OTSy RPG. Podzielam zdanie g??wnie Deaven'a, poniewa? wi?kszo?? walnie liczb? z kosmosu i my?li, ?e to jest najlepszy item na stronce. Odemnie te? dostaniesz reputa i 8/10. Jak ja zaczyna?em to nie wiedzia?em jak plik XML otworzy? xD

Ca?kiem fajne mo?e komu? si? przyda:P

Bardzo banalny skrypt, lecz pomys? bardzo doskona?y. U?yj? u siebi? ten skrypt, lecz poprzerabiam go troch?, by mia? wi?ksze funkcje i takie tam :-) Leci podzi?kowanie.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry