• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

GM,GOD -Pomoc (DedyK).

Status
Zamknięty.

Our partners and their custom servers:

Odp: GM,GOD -Pomoc (DedyK).

Zg?oszenie:
**Imi?/ksywa Jonh
**Wiek (+15.) Niestety 14 ale czasem bywa ?e m?odsi s? lepsi :D
**Do?wiadczenie:G??wnie zajmuje si? mappingiem! Kilka razy pracowa?em za kas? lecz od pewnego czasu za prac? przy mapie wol? God i GM! Jestem dobry w opiece nad graczami je?li chcesz dowodu zarejestruj si? na C17.pl van ots! W tej chwili ju? odesz?em bo powstaje 5 ots i tam b?d? mia? Gm b?d? God! Ale i tak gracze potwierdz? ?e by?em najlepszym gm bo siedzia?em przez dobre pare godzin!
**Zainteresowanie: Og?lnie to sport-biegi, Harcerstwo, Mapping tibia ,Real Tibia
**Po?wi?cenie Czasu.Po?wi?cam tyle na ile jest to konieczne! Wystarczy poprosi? a b?d? tyle ile szef ka?e :D:P
**Kontakt gg:8673168
**O sobie: Cz?sto siedz? przed komp! Oceny s? nie za dobre dok?adnie to tr?je i czw?ry ! Nie wiem co mam za bardzo powiedzie? :D:D

Siemanko

Imi? Aleksander ksywa Asmar lat 17
Do?wiadczenie Mia?em sporo swoich ots?w pod XML JAK i pod SQL najcz??ciej by?y to w?a?nie real mapy na wi?kszo?ci ots?w na jakich gra?em w real mapie mia?em Tutora lub nawet czasami Senior?w :)...
Zainteresowanie Je?eli mi si? nudzi lubi? mappowa? , hm lubi? ?wiczy? r??ne sporty , lubi? gra? r?wnie? w tibie Hm dziennie do 6 h a czasami nawet 7...
Kontakt : gg 4105168 bardzo cz?sto dost?pny ...
O sobie : Hm lubi? pomaga? ludziom jestem bardzo wyrozumia?y i trudno mnie zdenerwowa? lubi? na prawd? gra? w tibie...
Nie lubi? Wspomaga? moich znajomych w grze bo wtedy gra nie ma sensu...

POZDRAWIAM :) ASMAR :)

Potrzebujemy Grafika i skryptera pisa? gg (9161093).
Zapraszam !

Tutti Frutti, ziom13 W?a?ciciel dobrze napisa? jakie osoby potrzebuje wiec nie wiem po co piszecie tematy nie zwi?zane z tym co w?a?ciciel potrzebuje
Sam rozmawia?em na temat pomocy przy tym ots i mi powiedzia? co i jak wiec wiem ze ju? innych os?b nie potrzebuje ale z tego co widz? to mog? ju? waz zach?ci? do gry na tym ots bo b?dzie ful wypas, na jego 2 polskim ots gra w dzie? ponad 2xx os?b, a ten ots co powstaje i b?dzie ju? w sobot? to ju? 3 jego ots.

*kamil/junior
*16
*w tibie gram ju? ponad 6 lat
*bylem godem na 2 otsach i na kilku gm
*sport/informatyka
*minimum 6 godz
*gg 5596177
*jestem spokojny innych szanuje jak ktos mnie wyzywa ja sie z nim nie wyzywam daje po prostu ignore

sorki ale czy mozesz powiedziec kto dostanie gm,god,tutor czy cos bo jak narazie to sie nie odzywasz juz zacznij wybierac tych najbardziej interesujacych

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom