What's new
  • logo_cipsoft
    Latest servers:
    New servers will open on: 19th Feb 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

gm nie mo?e niczego bi? [Problemy z b-foxem]

Status
Not open for further replies.

Hopyz

User
Reaction score
7
witam mam taki problem z b-foxem
gdy? gm nie mo?e niczego bi? [potworow i ludzi] chcia?bym to zmienic. Ale to nie jedyny problem z nim - Nie dzia?a mi npc od addonow [zabiera wszystkie potrzebne itemki do addonow ale addona nie daje =/] i jeszcze mam problem z acc menagerem poniewa? jak kto? tworzy postac to tworzy na TEMPLE POSTION IS WRONG. a w config.lua z pi?? razy sprawdza?em i dopre pozycje poda?em =/

Lasmixinio

User
Reaction score
2
Mam to samo, ake zabijac moge bo gm ma 255 lvl od poczatku wiec sie musi dac zabijac, a potworkow nie moge zabijac chyba ze uzyje exevo gran mas frigo albo innych czarow;);)

Kurtis1

Advanced User
Reaction score
128
[SQL] Problemy z b-foxem

[SQL] Problemy z b-foxem

Je?eli chodzi o B-Fox to m?wie szczerz?, ?e si?na tym nie znam, ale ... Skoro ju? chcia?by? mie? [XML] lub [SQL] polecam ( dla XML ) Evo Mega Edycja By Aciek a dla SQL DevLand By Filipe Muniz.

Xeder

Active User
Reaction score
2
mozesz bic ale niestety tylko z run :/ bo ja moge potwory z runy ale juz tak zaznaczyc atack nei moge :/

Drez

New User
Reaction score
0
:)

:)

Mam ten sam problem z tymi addoami, npc pobiera itemy do addonu a addonu Ci nie wydaje chcia?bym to zmieni? ale nie wiem jak bo to SQL :D

Nomad

New User
Reaction score
0
Atak

Atak

Musisz wej?c w WebServa-> php admin-> database (jak tam nazwales swoja baze danych) -> players -> (Nick GM'a) -> i access daj mu 5

Nast?pnie wchodzisz w php admin'a -> baza danych -> groups -> i tam zmieniasz u GoD'a (ten co ma access 5) pozycj? flags na 272227082232

I to all :D.

Status
Not open for further replies.