• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Goal Tycoon via www

Status
Zamknięty.
Odp: Goal Tycoon via www

Odpad?em z pucharu Wielkiej Brytani, pora?ka 4:3 z Pali60
ALE, ju? za 2 godziny b?dzie m?j odwet w meczu ligowym, nie dam mu tych 3 punkt?w ni uja!
C0uHdZK.png

Ostatnia edycja:

Ja ma?o nie odpad?em z pucharu, ale fartownie przeszed?em dalej z wynikiem 3:2 :)

Troch? ponad po?owa sezonu ju? za mn? i trzymam si? ca?kiem nie?le.
15 wygranych, 1 remis i 1 pora?ka.
Zremisowa?em z JurajGB100 4:4 i przegra?em z Terra Novas 4:3, mog?em wygra? z Jurajem, ale mia?em wtedy poprostu pecha.
Generalnie jest tylko kilka gro?nych zespo?ow.
Terra Novas, JurajGB100, Palmokery, Pali60, Moose i ewentualnie ManUTD, reszta to takie ?redniaki aka pewne zwyci?stwa.
r5g51Eh.png

Nast?pny post na koniec sezonu :)

9 sezon jest obecnie grany i moje pocz?tki w nim s? dosy? marne, czuje si? troch? jak Borussia Dortmund w obecnym sezonie bundesligi.

LpTmNas.png

Postanowi?em troch? rozbudowa? stadion, a dok?adniej ilo?? siedze? na nim co wysz?o oko?o 18 euro

r5AL0FC.png

Generalnie 4 z 6 najgorszych meczy mam ju? za sob?, chodz mi o:
Terra Novas [300+ scoring] Perun [300+ scoring] Pali60 [200+- scoring] Richy [200 +- scoring]

2 pozosta?e to:
JURAJGB100 [300+- scoring] Palmokery [150-200 scoring]

#Mam nadziej?, ?e utrzymam si? jako? w ?rodku tabeli :P

Sytuacja si? poprawi?a, nie posz?o mi najgorzej i awansowa?em z 13 na 7 miejsce. Po jutrzejszym meczu b?dzie zako?czona 1 po?owa sezonu.
idNbplA.png

Postanowi?em zakupi? w ko?cu licencje na transfery! wierz?, ?e to dobre posuni?cie.
vo3FaWs.png

Nast?pny post na koniec sezonu :)

Je?eli kto? z was gra w Goal Tycoon i ma wykupion? licencje na transfery to polecam kupywa? m?odzik?w 1 gwiazdkowych po 5 golda bo mo?na na nich nie?le zarobi?.
Dzisiaj sprzeda?em 1 gwiazdkowego HO/CF z 14 scoring kt?ry mia? 18 lat za 57 golda, to 11x wi?cej ni? kosztowa?.

Tutaj znajduje si? lista najbardziej popularnych pozycji oraz najgorszych. Zielony - Zajebiscie, ???ty - W miare, Czerwony - Za grosze
Jedynym wyj?tkiem jest GK - bramkarz. Je?li jest bardzo dobrze wytrenowany to te? p?jdzie drogo, ale to musi by? ponad 30 scoring.
CF
CM
CB
FRB
FLB

MRB
MLB
SRM
SLM
RW
LW
HO