• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Goal Tycoon via www

Status
Zamknięty.
Odp: Goal Tycoon via www

No to prosta sprawa, w okr?g?wce tylko najlepsi dostaj? jakie? grosze za mecz. Ale to jak ja mam wyjsc na prost?, skoro ja im p?ace du?o wi?cej ni? zarabiam?

Nie wiem, ja zaczyna?em od 1 ligi to ?atwiej by?o, po prostu awansuj do wy?szej ligi ;p no i jeszcze jak grasz mecze u siebie to dostajesz hajsy za sprzedane bilety, nie wiem ile sprzedajesz ze swoja popularno?ci? zespo?u, ale stawiam ?e oko?o 1k, je?li masz 1k co drugi dzie? + bonusy za wygrana to powiniene? wychodzi? lekko na +

Mo?esz posadzi? zawodnik?w na ?awce na pare meczy i poczeka? a? im si? zregeneruje albo kupi? jedzenie/energy drinki, ale to ju? za euro

Wygrana z WhitbyWonderers 3:1
pig2EKw.png

Tabela i wyniki reszty dru?yn z dnia 2014-04-27

Wygrana z FC Venta 3:0, jednak w tym meczu a? 3 moich zawodnik?w dozna?o kontuzji, a w tej grze kontuzje to pora?ka bo jaki zawodnik przestaje gra? a? 22 tygodnie bo sobie st?uk? kolano?
Nast?pny mecz z Carlisle United
Ki9SZi9.png

Obecna tabela sezonu
tLBviRZ.png

Wyniki reszty druzyn [troch? ?mieszne, bo prawie wszystkie wygrane na wyje?dzie]
WAqpffR.png

Gra ostro nastawiona jest na inwestycje w ni? :D. Je?eli nic sie w to nie w?o?y, to trzeba przegra? na prawd? d?ugi czas, ?eby cokolwiek osi?gn?? : p. Ale grywam sobie, nawet co? mi tam wychodzi : D.

Postanowi?em, ?e screeny b?d? wrzuca? co pare dni, robienie ich codziennie jest troch? uci??liwe.
2 poprzednie mecze wygra?em spokojnie, 1 z wynikiem 3:0 a drugi 5:1.

Mecz kt?ry zadecydowa? prawdopodobnie o losach ca?ego sezonu, pora?ka z Terra Novas 3:1 Gwarek
Nast?pny mecz ze zwyci?zc? poprzedniego sezonu, Radiostars.
Dw0AvCf.png

Tabela sezonu
ChJROZr.png

Wyniki reszty dru?yn
US4LgxQ.png

W jaki spos?b podbi? scoring zawodnik?w ; p? Bo do ko?ca nie ogarn??em trening?w.

Mo?esz ustawi? Bonus Match i Bonus Season, te 1 to nagroda dla zawodnik?w za mecz, je?li nie wygraj? to nie dostan? hajs?w, a to drugie to nagroda za wygrany? sezon.
Co do trening?w to potrzeba sporo czasu aby zawodnicy byli dobrze ogarni?ci, jakie? 2 miesi?ce ;p

Ostatnia edycja:

Po przeczytaniu tematu autora o tej grze nasz?a mnie ochota pogra? w co? w ko?cu i zdecydowa?em na t? gierk?.
Je?li Mr.Ali posiadasz reflink to prosz? poda?, a zarejestruj? si? z niego, aby? sobie zyska? jakie? punkty czy co tam mo?na dosta?, nie wiem aktualnie dlatego powolutku b?d? bada? t? gr?.
Widz?, ?e tak?e pisa?e?, ?e jest mo?liwo?? zarobienia prawdziwych pieni??k?w, ale zapewne to marne grosze za cz?ste siedzenie na tej grze czy si? myl??

Pozdrawiam i czekam, a tak?e by?oby mi?o za pos?anie jaki? wskaz?wek osobistych.

Reflink znajdziesz na ko?cu pierwszego postu tematu, co do zarabiania to r??nie, znam takich co dziennie po 25 euro wyci?gaj?, ale to po sporej inwestycji, ?eby bez niej tyle zarabia? trzeba pogra? jednak troch?. Co do sp?dzania czasu w grze, to nie trzeba siedzie? nie wiadomo ile, ja si? loguje raz dziennie ?eby sprawdzi? wyniki + z kim b?d? gra? i pozmienia? par? rzeczy takich jak "Bonus Match" czy cena za bilety.
Co do wskaz?wek osobistych, warto jest inwestowa? gold w m?odzik?w, pocz?tkowi zawodnicy nie s? najm?odsi i nied?ugo przestan? gra? [zamieni ich w trener?w]

Ostatnia edycja:

Dzi?ki za odpowied? i wskaz?wki, kt?re na pewno mi si? na samym pocz?tku przydadz?.
Pod wiecz?r zarejestruj? si? z Twojego reflinka i si?d? na spokojnie do obadania gry.

Kupi?em przed chwil? dw?ch m?odzik?w, ile czasu oni rosn?, ?eby mogli gra? w pierwszym sk?adzie?

1 sezon = 1 rok ?ycia, je?li maj? po 13 lat to 3 sezony zanim b?dziesz m?g? ich do 1 sk?adu promowa?

No to sobie jeszcze poczekam xd.

No ta, ja obecnie mam 4 m?odzik?w [2 gwiazdki] i tylko 1 z nich ma 14 lat ;p reszta 13, ale to dobrze bo zanim b?d? grali to b?d? odpowiednio wytrenowani co za tym idzie, SG b?dzie dobry

Na szybko podam wyniki meczy z kt?rych screen?w nie wrzuci?em
Radiostars 0:3 Gwarek
Eagles 0:3 Gwarek
Perun 0:4 Gwarek

1 remis w sezonie z ManUTD! 3:3
Nast?pny mecz z Ronie
MsSNNL5.png

Tabela sezonu
MeWKXMS.png

Wyniki reszty dru?yn
O7EdQNl.png

"Popularity" leci mi na ?eb na szyje na d??, ale im wy?ej jestem w lidze to mam wi?ksze zarobki. Dziwna sprawa :D

No ja mia?em w pewnym momencie popularity 183 i zacz??o spada? bo nie mia?em siedze? dla kibic?w, teraz mam 78 chyba xD

Wyniki bez screen?w
Ronie 0:3 Gwarek
Grivitza United 1:5 Gwarek

No i teraz kolejna pora?ka z JurajGB100, przed meczem nafaszerowa? energi? zawodnik?w to na starcie mia? 190, strzeli? mi 1 gola w 2 minucie, potem ja odpowiedzia?em dwoma bramkami, do po?owy by?o 2:1 dla mnie i wszystko by?oby spoko, ale kole? znowu wyjeba? euro na energie i raz jeszcze mia? 190 scoring, gdyby nie ten fakt to bym to jeszcze wygra? albo zremisowa?, tak to pora?ka 3:2. Przez ten mecz i ostatni remis z ManUTD prawdopodobnie nie utrzymam si? na 2 miejscu i spadne na 3.
88Ig9QD.png

Tabela sezonu
tFlgMO9.png

Wyniki reszty dru?yn
lyy1pwB.png

Ostatnia edycja:

Ostatnie wyniki
Leicester City 3:3 Gwarek
Bentley FC 0:3 Gwarek

Wygrana 4:0 z SpiritFC
Nast?pny mecz z WhitbyWonderers