Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

Status
Zamknięty.
Odp: Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

No ots jest niby okej...
Ale wychodzi na to ?e Sazeza jest z?odziejem jo ? ; d

mam pytanie jak komu? dac gma
?

nie moge wstawic acc makera!
Warning: Error parsing C:/Documents and Settings/VIP/Pulpit/Evolution By Sazeza/Evolution By Sazeza/Evolution By Sazeza/config.lua on line 17 in C:\xampp\htdocs\install.php on line 150
File config.lua loaded from C:/Documents and Settings/VIP/Pulpit/Evolution By Sazeza/Evolution By Sazeza/Evolution By Sazeza/config.lua and it's not valid TFS config.lua file. Go to STEP 1 - select other directory. If it's your config.lua file from TFS contact with acc. maker author.

Pomo?e kto?? U?ywam unnamed-by-gesior-edited-by-magic

Powiem Tak... S? Bugi m.in:
1. Nie da si? kupywa? domk?w !
2.Jak sie otwiera drzwi od domku to sa trzy pary drzwi naraz !
3.Na Niektorych Expowiskach brzegi s? nie podoka?czane i reszta to takie drobne :)

Prosze o pomoc przy tych domkach ! bo chcialbym pochostowac ale domki nie dzia?aj? prosze o odpowiedz.. w poscie, na gg, lub priv / GG:6575010

@up

Domki dzialaja

domki Ci nie dzialaja poniewaz.... Takie cos mialem kiiedys na innym silniku... hmmm sproboj nowa baze danych wgrac np z Triggerami jezeli nie pomoze to nie pamietam

@topic co do tematu do Silnik Bardzo fajny troszke bledow :) ale wkoncu nie ma idealu ;D

Najprawdopodobniej jutro w pierwszy poscie zostanie zamieszczony nowy link do downloadu z ktorego bedzie mozna sciagac nowa wersje z poprawionymi bugami i nowymi expowiskami.

Pozdro

Minusem tego Silnika jest to ?e mo?na go scrashowa?.Dzi? si? sam o tym przekona?em jak go stawia?em :) OTS nawet spoko dla 4fan :D

Siema All..

Mam pro?be m?g?by kto? "o?ywi?" t? mapke tak ?eby znikne?y zbugowane drzwi oraz zeby doda? jakies nowe rzeczy itp.By?bym bardzo wdzieczny . :)):):)

Sezeza ju? wstawi?e? now? wersje ?

Ostatnia edycja:

Wydaje si? fajna mapka lecz musz? powiedzie? ?e widzia?em na innych forach pe?no takich silnik?w jak b?d? mia? czas to poszukam i podam te linki. I je?li kto? mo?e to niech napisze do mnie jak si? zak?ada to baz? danych by zrobi? goda z g?ry dzi?ki. :)

Najprawdopodobniej jutro w pierwszy poscie zostanie zamieszczony nowy link do downloadu z ktorego bedzie mozna sciagac nowa wersje z poprawionymi bugami i nowymi expowiskami.
Pozdro

Czy Sazeza ju? wstawi? ten silnik ?

sazeza prosze ciebie jezeli mozesz to wstaw nowy link ale zeby juz niebylo b?g?w w domkach i wog?le

B??d?w ?
Po prostu Sazeza wzi?? podobna map? i zmieni? ?ciany w domkach ale nie usun?? starych
i s? podw?jne drzwi .
I wogule on nic nie zmieni? , zmieni? tylko ?ciany i ziemie ......:confused::confused:
Jak chcecie podoba map? moim zdaniem lepsza to wpiszcie sobie Evo by kimini

Nadal czekam na tw?j obiecany link z map? na kt?rej s? nowe expy.

Ja sobie sam poprawilem bugi te wieksze zajelo mi to okolo 20 min. Chcialem sie zabrac za poprawianie expowisk ale jest ich za duzo ;D

Chcialbym tez wiedziec jak kupic VIPa i Pacc ?

Elo ja mam takie pytanie ma ktos do tego silnika Account Manager na pasach 1/1 i co trzeba zmienic w config Prosze odpowiedzcie

Status
Zamknięty.
Back
Do góry