Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

Status
Zamknięty.
Odp: Golden Evolution FUN 23MB Mapa Polecam !

@ up nom, domki.....
@topic
Bardzo ?adnie, szkoda, ?e nie postawi?e? na dedyku, zagra?bym. Co do samej mapki: bardzo mi?a dla oka, nie chce przesadza?, ale rzek?bym profesjonalna, mog?e? tylko doda? pare szczeg???w. :) Dobrze, ?e udost?pni?e?.

Oj, drobne b??dy w mapie i skryptach - to ja rozumiem do poprawy. Ale zostawia? co? takiego i publikowa?? ?enada. Ju? nie chodzi o sam plagiat, bo takiego nie widz?, wiele os?b przerabia czyje? mapki. Moja skromna ocenka to jednak 4/10. O.o Zrozum, ?e wiele os?b szuka silnika "GOTOWCA", bo mo?e nie umie sobie poradzi? z przer?bk? mapy i innych rzeczy.

Zal mi cie nie umiesz zrobic nawet mapy ? Nie potrafisz przerobi? mapki 10 drzwi w domkach to ch?opie

Napisz sobie na google

Google : Jak zrobic domek 8.50

Powinno Ci wyskoczy? a co do otsa to 8/10 bo bardzo ladnie zrbione

Cz?owieku,nic nie m?wie ale dattler mo?e ci? pozwa? do s?du.Jest to prawie identyczna mapka i ty mu psujesz biznes.Nic nie m?wie ale to jest plagiat.
Szczerze? shit,syf,malaria,bez pomys?u,jak zwykle musicie ?ci?ga? od kogos.

Takie co? ma "psu? mi biznes" ? . Cz?owieku ty? chyba porz?dnego evo ;p . Wi?kszo?? tych kurwa Kimini i innych plagiatowc?w tworzyli mapy na podstawie mojego otsa ;) . Ja tam na to nie zwracam uwagi, ale je?li dowiaduje si?, ?e kto? ju? totalnie ?ci?ga ode mnie sprawe za?atwiam inaczej czego ju? par? os?b do?wiadczy?o ;) . Zapraszam te? w "zapowiedzi" do tematu nowego DattlerOTSa tym razem pod 8.5 ;) . Za map? daje 4/10 bo s?abo to przerobi?e?.

Jak na tej mapke kupywa? domki???

Saseza zacytuj? pewnego cz?owieka " Jeste? frajerem i jebanym zwyk?ym zerem " OMG twoja przer?bka tego silnika nie polepszy?a lecz odwrotnie...

ej a gdzie jest Temple bo mi si? na tego otsa nie chce wlazic i pasy do goda jakie s?

Niema pas?w do goda -.- sci?gni SQlite Database Menager i wez wkrenc do tego plik .s3db i pozmieniaj passy zrob hara i gra...

Kto nie pobawi? si? z mapk? tego otsa (g??wnym miasterm-evolution) niech nawet si? nie wypowiada. Z ciekawo?ci pobra?em, sprawdzi?em (mapk?) i stwierdzam co nast?puje:
-w ch** b??d?w ,
-pokrywaj?ce si? 3 warstwy drzwi w domkach,
-b??dy z pod?o?em (?le posk?adane),
-niekt?re domki nie s? doko?czone (nie dodane house tiles),
-dachy prawie wszystkich budynk?w w mie?cie do poprawki,
-og?lnie to ch***** jak nieszcz??cie,
Zapewne nazywasz siebie "mapperem" na podstawie tego projektu, nie dziwi? si? ?e nikt nie chcia? tego na dedyka da?. :/
To tyle z mojej strony, pozdro.

Nie B?d? Ukrywa? ,Ale Bug?w Jest Du?o Np:
Ko?o NPC Nie Ma Ogrodzone ,Na Questach 1 TP Nie Dzia?a (Do Powrotu) I Takie Tam Bugi Nie B?d? Ich Wymienia? Poniewa? Zajmie Mi To Z 2 Godz.

Ocena Za All 2/10

Mapka fajna ale exp jest przeznaczony na duzy poprzez monstery 5/10
Duzo debugow niestety

Hej mam problem tu niema foldera players mam go poprostu zrobic czy co??

to jest sql musisz zrobi? baze danych -.-

Kijowe teleporty jakies apokcalypse itp. dorabiane potwory to tandeta 2/10 za starte czasu.:huh:

LoL powiedz mi kmini po co w og?le opublikowa?e? t? mapke?

Np mapy z WixaOTS nikt nie dostanie :D i na tym polega magia ots ?e nie ma 2 takiej samej mapki

czy znajdzie sie wkoncu odpowiedni accmaker do tej przerobki poniewaz zadne nie dzialaja?

ehm.... silnik 10/10 ale m?g?bym was prosi? o podanie pas?w do postaci GoD ?? potrzebuj? bardzo je?li podacie pochwale ;) pozdrawiam .. cabron :)

Jaka na tej mapie jest pozycja temple???? 1000 1000 7 nie pasuje ;/ HELP

Dam reputka[USER]:)[/USER]

Status
Zamknięty.
Back
Do góry