What's new

Gothic OTS

Status
Not open for further replies.

Devil Buka

User
Reaction score
2
Odp: Gothic OTS

No niez?e to powiem ci ?e da?e? rade w takim programie dla dzieci zrobi?e? co? ciekawego du?y + dla ciebie za pomys? i wykonanie.
A teraz jestem pewien ?e Tibie zrobili w Paint na pewno pierwsze wersje xD
Pozdrawiam Eztaz
Zamiast pierdoli? g?upoty o czym? o czym nie masz poj?cia zajmij si? czym? po?yteczniejszym bo jedyne co robisz w tym momencie to piszesz bzdury, m?drcu kt?ry w dupie by? i g?wno widzia?.

Monotonno?? te potworki zabija. Wszystkie s? robione na podobny spos?b, krzywe, wstr?tne. Zdaje mi si?, ?e robi?e? to na odwal bo inaczej tego nazwa? nie mo?na ale musisz przeczyta? wi?cej tutoriali o ile jakikolwiek czyta?e?.

Reaction score
0

Przeczyta?em wasze komentarze i spr?bowa?em zrobi? bardziej starannie.
potffforki.png

Z?bacz:
zebacz.gif

Jest te? tam chrz?szcz ale nie zrobi?em animki :)

Nixodin

Advanced User
Reaction score
10

Heh nawet fajny z?bacz, ale wygl?da jakby ta?czy? :(
Najstaranniej do tej pory wygl?da ty? krwiopijcy :p

Reaction score
0

No tak wiem ale w grze b?dzie wygl?da? lepiej poniewa? faktycznie b?dzie si? porusza? :p

Racket

Active User
Reaction score
15

Zmie? kolor t?a na r??owy , przeczytaj regulamin.
A co do prac.

Prace s? ?adne , ale musisz bardziej staranniej je robi? , bo to wida? na pracy.
Gra?em w Gothic'a 1,2,3 wi?c wiem jak wygl?daj? potworki.
Twoje nie przypominaj go do ko?ca. ;/

Dother

Advanced User
Reaction score
29

Pixelarty s? okropne. Kszta?ty nijakie, cieniowanie wygl?da jakby ?wieci?o s?o?ce. Naj?adniejszy jest ten szczur. Nie jed? tu z tekstem, ?e grze b?dzie wygl?da?o to ?adniej, bo teraz wygl?da to jak wygl?da, inaczej "brzydko".

Davisiak

Banned
Reaction score
6

Nawet ?adny jest chyba tylko ten ?cierwojad (Chocia? i tak nie przypomina Gothica) i z?bacz.

gomez101

Advanced User
Reaction score
1

Hmm... jak m?wisz ?e b?dziesz to dawa? grafiki to co? tu ma?o nowych grafik !!
Nieprawdasz?

Last edited:

Koopek

User
Reaction score
1

Witam..

Moim skromnym zdaniem, twoje prace s? brzydkie. Najprawdopodobniej powodem tego jest s?abe cieniowanie, i lineart nie za dobry. Ja m?wi? to co uwa?am, trudno oceni? czy prace s? dobre poniewa? s? inne jak niekt?rzy wy?ej napisali. ?ycz? Ci ?eby? ulepszy? swoje grafiki, poprawi? cieniowanie i b?dzie spoko. Pami?taj o r??owym tle ;)

Regards;
Koopek

fragarak

Advanced User
Reaction score
2

Cieniowanie i line art raczej slaby ;/ Wygl?da jakbys rysowal na szybko , byle jak. Nie obra?aj krytyk?w bo oni daj? ci dobre rady. Ale nie wszystko jest takie zle. Du?y + dla Ciebie za wymyslenie czegos nowego i oryginalnego. Czegos takiego jescze nie widzialem. Trenuj;D

gomez101

Advanced User
Reaction score
1

Wiesz co najbardziej mnie gryzie ?cierwojad zobacz jaki jest w grze a jaki tu zrob go od nowa tu wygl?da jak pingwin innego koloru ?cierwojad jest zgarbiony na ugi?tych nogach i hodzi innaczej w grze biegnie wystawiaj?c stopy do wrogatakie robi szerokie kroki wi?c w grze daj mu szybki ruch

P.S jak zrobisz OTS'a to podaj stronke albo co? ?ebym m?g? zagra? bo mi si? pomys? podoba

Dem6n6l6g

User
Reaction score
2

Jak dla mnie 2/10 kiepskie kontury i cieniowanie ! ; / staraj sie robi? po 1 pikselu a nie ci?g?? lini? !

Status
Not open for further replies.