Gp/cc na wi?kszosc ?wiat?w tibi za sms

Status
Zamknięty.

Werx

User
Wrzesień 19, 2009
Liczba reakcji
2
moj nr gg to 7012697 prosze pisac nawet gdy jestem niedostepny
my?le ze u mnie jest do?? tanio takze napewno sie dogadamy
Kase na tibi u mnie mozna kupic tylko dzieki sms
Zapraszam!

Odp: Gp/cc na wi?kszosc ?wiat?w tibi za sms

polecam kupno cc na real tibi u tego uzutkownika wyslalem sms za 23 zl za 350 k do?? dobra oferta sam sie zdziwilem niewiem jak on moze na tym zarobic ale to niebylo dla mnie wazne ,pieniadze na tibi doszly po jaki? 4 h takze naprawde polecam napewno sie nie zawiedziecie kase zamawial podobno na allegro a potem wyslal mi dlatego to trwalo tak dlugo ale warto bylo poczekac

Co? krecil z poczatku ale po wyslaniu smsa w niecale 3h otrzymalem kase na tibi takze naprawde spoko ziomek z niego jest
oczywiscie polecam kupno cc u niego

@2up
@up
co dziwne ;) 2uzytkownikow zarejestrowanych 18czerwca(dzisiaj) zbieg losu? nie sadze ;) mysle, ze temat do usuniecia

Dok?adnie poza tym 350k? To jest ko?o 50 z? na allegro a on to dosta? za sms'a 23 z?? <lol>

To thief nie kupowac!!!!!!!!

Mnie juz oszukal

akerman widac ze nie wiesz jakie sa ceny na allegro 10zl-100k nieraz nawet 100k-8zl
czyli normalnie powinien sprzedawac 350k za 35 zl lub 28 zl a on mi pisal ze jak kupuje za najwieksza stawke 23zl to jest promocja 350 k lecz mial tez za 7.50-100k i 11zl-150 k czyli prawie jakby sprzedawal po 8 zl o 50gr-1zl obnizka ale to sa takie ceny jak na allegro minimalnie mniejsze. mowie ze niewiem jak on na tym zarabia ale po tym jak mi doszlo 350 k za tak mala cene 23 zl (SMS-EM)to zrobilem konto specjalnie po to by dodac mu pozytywny post bo 23zl za 350 k to jest dosc dobra promocja nie czesto spotykana

Domisieq myslales ze dam ci kase na rl tibi za wymyslenie kodu z glowy? jak wymyslales kod to myslales ze akurat trafisz czy ze ja ci uwierze ze wyslales i straciles kase i ze ci bede wspulczul i ci dam ta kase na rl? jesli tak to sie myliles i nie pisz ze ja jestem thiefem bo to ty cos kombinujesz :> :lol:

Naprawde polecam tego uzytkownika. Faktycznie posiada ?wietne oferty jestem bardzo zadowolony z jego uslug.

Jestem w pe?ni zadowolony z uslug pana Werx'a.
Polecam!!!

Status
Zamknięty.
Back
Do góry