• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gra bez bota?

Status
Zamknięty.
Odp: Gra bez bota ?

Odp: Gra bez bota ?

Czekajcie. Mo?e jednak CipSoft wygra? wojn? z botami skoro tyle nob?w boc?cych odesz?o i tyle wkurwionych przez to graczy normalnych, to mo?e te boty ju? nie wr?c? bo ma?o bot?w. A normalni gracze powr?c? ;)

1. ja nie uzywalem cavebota tylko funkcji do zbierania loota i leczenia... to mnie nudzi po prostu za kazdym razem gdy zabije np hydre musz? j? otwiera?... i przeci?ga? do bp jaki? shit

2. nie wygraj? z botami bo s? ju? nowe (ghostbot, neobot) kt?re nie ingeruja w klienta. Jednak ja nie bede ich kupowal bo szkoda kasy i tak tibia mnie nigdy nie bawi?a. teraz wole czasami wbi? na ots jak mam ochote pograc

3. sam jeste? noobem

pozdro

Odp: Gra bez bota?

Hmm, ja mam sorka, kt?rym gra?em w wakacje. Dla mnie gra bez bota na nim by?a g?upot?. No, ale doczeka?em si? bana. Od tamtej pory nie w??czy?em bota.

Ja przez 5 lat u?y?em tylko raz bota i ?a?uj? bo.. pad?em : D. Wi?c od tamtego momentu nie u?ywam : ).

Mnie tam nie kr?c? specjalnie te boty. Kiedy? boci?em 2 dni, wyszed? 25 rookslayer(nie wiem jakim cudem) ale na tym si? sko?czy?o. Po prostu ja to traktuje jako zabaw? a nie...

Ja nigdy nie u?ywa?em bot?w - mam za ma?? wiedz? na ten temat. Nie wiem czy ma by? mi g?upio czy jednak powinienem by? z siebie dumny. Jednak?e pragn? poszerzy? wiedz? na temat "wspomagaczy" do Tibii. Wtedy moja gra zapewne b?dzie opiera?a si? tylko i wy??cznie za pomoc? bota.

Wedlug mnie trzeba miec satysfakcje z gry lecz bot czasem sie przydaje poniewaz gdy gramy knightem lub palkiem puszczamy bota na skille i nie musimy sie meczyc, bo komu sie chce skillowac :p.Moja opinia bot sie przydaje! xD

Powiem tak, teraz juz nie warto botowac. Ogolnie powiedz mi jaka masz zabawe z gry jak botujesz? Najlepsze chwile gry tracisz na bocie, a pomysl ile w tym czasie moglbys zrobic.

Pozdro :D

Na rl tibii gram bez bota. Za? na ots gram z, bo przecie? to jest do zabawy. Boc? wbijam lvl pkuj? i tak w k??ko. Bot to dzie?o szatana.

Kiedy? wgl. nie wiedzia?em ?e b?d? boci?, jednak szybko to si? zmieni?o i po jakim? czasie zacz??em ; D teraz gram normalnie i mam satysfakcje z wbijana leveli itd..

Moim zdanie nie warto boci?. Przepada ca?a satysdfakcja z levelowania postaci :( Nie boci?em i u?ywa? bota nie b?d? - twardym trzeba by? :)

Wiele os?b gra na bocie, wychodz? z za?o?enia dlaczego ja mam r?cznie wbi? level? Zreszt? chara mo?na wyboci? do jakiego? wi?kszego levela, a p??niej sama przyjemno?? z gry ;]

Graj bez bota , Ci co graj? na botach po prostu nie umiej? gra?.
Taka jest prawda .
I to nie jest ?adna przyjemno?? tylko ?al i upokorzenie.
Potem dostajesz bana i tyle . ;)

zero bota, jedyne co u?ywam to mc czasami przy handlu (idzie szybciej bo mam noobchary prawie w ka?dym facc mie?cie)

Tak to mam main chara 34 ek nie boce, skille wbijalem powoli lecz dobilem te 65/65 i poki nie osiagne ~40 lva nie mam zamiaru skillowac :)

ja osobi?cie nie u?ywam bota lecz u?ywa?em
pad?em straci?em lv hajs eq
sko?czy?em z botami pozna?em wiele jaski? krain itp.
czasami pozwol? se gra? na MC sorcem gdy skilluje knightem

Kiedys gralem tylko bez bota. Wynikiem tego byly postacie okolo 40-50 lvli bo dalej mi sie nie chcialo. Potem gralem troche na otsach z botem i wrocilem na real z botem i wbilem 112 i 89 poziom doswiadczenia a sam mialem zabawe z questow nie nudzac sie wczesniej 1000 godzin expieniem. btw moj brat nigdy nie uzywa bota nawet na otsach i tez ma teraz 106 lvl druidem i kilka postaci z 50-80 lvlami.
Szczerze mowiac to teraz jak bym mial wrocic na real i grac dalej to tylko z botem bo w sumie i tak mi sie nie chce wracac po tych ostatnich update z cooldownem i innymi zuymi rzeczami no ale kto wie moze mi sie zachce kiedys jeszcze pograc.

Boci?e?---->Nie Bo?
Nie boci?es---->trzymaj forme.

Ja nigdy nie uzywalem bota,polecam cala zabawa z gry...

Status
Zamknięty.
Do góry