• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gracze Iridii

DavisX

Advanced User
Liczba reakcji
20
A wi?c chcia?bym spyta?, czy gra kto? z was na Iridii?
Ja gra?em kiedy? i ostatnio wr?ci?em do gry i teraz b?d? chwali? si? do?wiadczeniem wraz z wami. Wy chwalcie si? r?wnie? je?eli kto? gra na tym ?wiecie.
Mo?e ja zaczn?. Wcze?niejszych screen?w nie mam, dlatego wlepi? ten.
13938942598713613471.jpg

Chcia?bym powiedzie?, ?e w najbli?szym czasie bior? si? za dobre skillowanie ;]

Odp: Gracze Iridii

A wi?c mam smutn? a zarazem mi?? informacj?.
W moim przypadku wczoraj zaliczy?em niemi?? ?mier? aczkolwiek na pocieszenie kupi?em sobie PACCA tak wi?c od dzisiaj b?d? umieszcza? nowe zdj?cia.
Prosz? o komentowanie a tak?e udzielanie si? na tym ?wiecie.

Hmm postac fajna tylko skila ;/ Szkdoa ze padles ale na pacc syzbk osie odbije. wyskilaj tak do 80 i bedzie spokoj ja osobiscie na 23 palku mam skile 74 bez pall arma

97699492833149343609.jpg

Kolejny screen z awansem a zarazem pochwale si?, ?e kupi?em PACC'a oraz promocje, mam Full Citizen Addon oraz zasz?y ma?e zmiany w Eq. Demon Shield zosta? wymieniony oraz pozby?em si? amuletu przy ?mierci ;]

Ostatnia edycja:

No gratuluj? lvl'a. Posta? fajna, a co do eq to nie wiem czy dobre czy z?e, bo nie wiem po ile tam wszystko chodzi. Troszk? s?abe skille, radzi? bym tak jak kolega @2up wyskilluj si? do 80 i masz potem spok?j, ale jak pacca kupi?e? to te? ?al pacca na to. Mo?e poka? jak? posiadasz kolekcje w dp :) Je?eli chodzi o mnie to mam 67 sorca i 70 pallka na Refugii :)

Pozdrawiam!!

Tu ma?a nowo??. Podczas gdy odnawia mi si? stamina na paladynie postanowi?em zrobi? Sorcerera i oto efekt:
79364381705727607402.jpg

Kolejny awans. Moim celem dzi? jest 48/49Lvl + Kupno Demon Helmeta.
35743838544283979994.jpg

No, widze ze niezle ci idzie. Oby tak dalej. Powodzenia w dalszej grze :):lol:

Dzi?kuj? bardzo ;]
Pochwale si?, ?e zakupi?em Demon Helmet i Zaoan Legs, Og?lny stan postaci wklej? z awansem na 50 Poziom.

A na zako?czenie dnia taki awansik:
63426355049827783498.jpg

GoGo! Ile dni pacca zosta?o? Mam nadziej?, ?e si? nie poddasz i osi?gniesz sw?j wymarzony cel. Niestety koniec wakacji wi?c nie b?dzie PG.:(. Podskilluj troszk? bo marnie ze skillami, ale to po paccu.
Pozdrawiam,
arkadzik94

Ostatnia edycja:

Jeszcze 27 Dni PACC.
Dzisiaj zamierzam wbi? 50Lvl jednak na obecn? chwil? robi? Enchanted Speary,zeby nabi? troch? MLVL ;p

@Edit
No i jak widzicie osi?gn??em to co dzi? chcia?em dokona?.
79451163711205321751.jpg

Ostatnia edycja:

Ostatnio przystopowa?em gr? ze wzgl?du na ko?c?wk? wakacji.
Ale tu macie kolejny awans

30275787507356535494.jpg

Ostatnia edycja:

Wybaczcie mi moj? nieobecno??, ale tak si? przej??em nowym rokiem szkolnym, czy tym zdobywaniem do?wiadczenia, ?e zapomnia?em wlepia? Screen?w ;]
Wynagordz? wam to i tu macie nowy awans:
beztytuuywq.jpg

Albo po prostu ci si? nie chcia?o, ale liczysz, ?e to si? zmieni po 60 :p

To co teraz ? PB/Onix Arrowsy i na Wyrmy lub Hydry z blokerem czy dl solo :p ? A mo?e co? innego ?

No c?? - gz 60.

Pochwale Ci si?, ?e rzadko expie sam. Aktualnie wykonuje Green Dijin Questa ; >
G??wnie expie z dobrym znajomym kt?rego nick zosta? wymieniony w ostatnim screenie ;]
Powiem Ci, ?e po??czenie Royal Paladyn+Elder Druid to dobre po??czenie. Dobre hunty s? na Darashi DL'e+Dragi ;p

Do góry