• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Grafika Monster

damianslu

Active User
Grudzień 15, 2009
Liczba reakcji
0
Tak jak w temacie potrzebuje grafiki nowych itemow potwor?w do tibi i dobrego programu do przerabiania ich.

Odp: Grafika Monster

Program do robienia dobrych grafik: Photoshop, Gimp, Paint(je?li kto? umie u?ywa?)
Program do wypakowywania grafik: Noxitu sprite editor(czy jako? tak)

Napisz? ci dodatkowo tutorial:

1.?ci?gasz najnowszego klienta tibii.
2.Instalujesz go.
3.U?ywasz sprite editora do wypakowania grafik.
4.Przerabiasz/dodajesz w?asne/wyci?gasz grafiki.
5.U?ywasz sprite editora do spakowania grafik.
6.Cieszysz si? przerobionymi grafikami.

S?dz?c po charakterze jego pisma co? mi si? wydaje ?e nie o to mu chodzi?o :p Grafiki musisz robi? sam, w paincie, pixel po pixelu. Nie ma ?adnego programu kt?ry ma jakie? szablony etc.

Odswierzam! Za pomoc dam reputa!
kolego, temat od?wie?a si? po up?ywie 24 godzin od napisania ostatniego posta.
poza tym, na przysz?o?? precyzuj swoje pro?by, bo temat wcale nie sugeruje, czego potrzebujesz.

To Tak Zeby bylo Bardziej Zrozumiale ;p Potrzebuje Grafik Nowo Narysowanych Przedmiotow Doslownie kazdych wiem jak dodac je do klijeta mam juz dodane pare grafik do servera wszystko smiga elegancko tylko ze nie umiem ladnie rysowac w paint wiec prosil bym kogos jesli chce pomuc zeby podeslal mi pare nowych grafik.

Jestem Nowy Na Forum Wiec Prosze O Wyrozumialosc.

ja mam pare fajnych grafik, ale nie wiem jak je tu dodac ;/ powiedzcie mi jak dodac to dodam xD

Ja ci moge pomoc wrzucilem pare itemkow na stronke odrazu mowie itemy nie sa moje ja je tylko w necie znalazlem.
ImageShack -

Odswierzam! potrzbuje tych grafik pomo?e ktos???

Od?wierzaj po 24 h jak kto? ci pisa?. Co do grafik to na tym forum je?li g??biej poszperasz znajdziesz wiele przedmiot?w. Mo?esz te? zerkn?? to dzia?u Grafiki na forum g??wnej polskiej strony o Tibi. Polecam ci takich wykonawc?w jak Pacz knight, Riddleman, Pan i w?adca.

Back
Do góry