Gral bys? Anime OTS

Payoss

Advanced User
Maj 15, 2012
Liczba reakcji
10
Witam,
mam do was wszystkich pytanie.
Grali byscie na OTS'ie Anime? Tzn juz tlumacze, myslalem o otsie anime na zasadzie wyboru ras, powiedzmy 3 glowne rasy ktore przychodza mi do glowy z 3 roznych anime: Saiyanie (DBZ) Shinigami (bleach) Ninja(naruto) kazda rasa miala by 3 podklasy i roznie umiejetnosci i skille itp, mapa wlasna, nie bazowana na zadnym anime czy moze jednak bazowana? Jakies pomysly?

Odp: Gral bys? Anime OTS

Pomys?y. Moim zdaniem nie zdajesz sobie sprawy jak wielkie to wyzwanie. To naprawd? du?o pracy i radzi?bym zacz?? nie od ca?ych ras ale od zrobienia pojedynczych przedstawicieli danej rasy. Ludzie tworz? otsy o jednej tematyce (custom postacie) i wymi?kaj?. A og??em pogra?bym na takim czym? ;) Tyle ?e bez grafik tibijskich. Pozdrawiam

###
Tak, wiem ?e ninja to nie jest rasa. Tak mi si? napisa?o. Wa?ne ?e po??czenie Naruto Bleach i DB to du?o pracy. Za du?o

Ostatnia edycja:

Zdajesz sobie spraw?, ?e ninja to nie jest rasa ?

Ninja to obowi?zek i po?wi?cenie.

Nie gra?bym bo balans nie dawa?by mi spokoju. Saiyanie byliby dla mnie niewyt?umaczalnie s?abi je?li zachowa?by? balans.

Zgadzam si? z Infelicity. je?li by? chcia? zbalansowa?te rasy to Sayanie stracili by mega na mocy albo by? przekoksi? reszt? a to ju? by mi nie da?o spokojnie spa? ;/

Back
Do góry