-Inne Grand Line Adventures

Odp: Grand Line Adventures

13246407_1538008986505953_869435219563506731_o.jpg

:)

Bardzo fajnie prezentuj? si? ?ciany.
Ogl bardzo ?adne grafiki.

Shikate.
Ilu graczy przewidujecie na serwerze, bardzo mnie ciekawi jak wielka popularno?ci? mo?e cieszy? si? taki serwer. Planujecie szersz? reklam??

Shikate.
Ilu graczy przewidujecie na serwerze, bardzo mnie ciekawi jak wielka popularno?ci? mo?e cieszy? si? taki serwer. Planujecie szersz? reklam??

Serwer b?dzie ogromny, my?l? ?e spokojnie zgromadzi tysi?ce graczy online nawet w jednym czasie, na reklam? p?jd? te? du?e pieni?dze.

ciekawie si? prezentuje ju? nie mog? doczeka? si? beta test?w.

R?wnie? jestem podekscytowany .
Czekam z niecierpliwo?ci? na newsy,no i oczywi?cie na jakie? info odno?nie beta test?w .
Tylko prosz? dajcie zna? wcze?niej,?ebym wolne w pracy za?atwi? (haha) .
Pozdrawiam
Kraksa & Snow Kids

Wygl?da kusz?co, mimo, ?e w og?le nie ogarniam tego anime. Byle do lipca, co? :lol2:

Tak, byle do lipca :D
Je?li zale?y Wam na wszelkich wa?nych informacjach typu: zamkni?te i otwarte beta testy, premiera, konkursy (zapewne b?d? w przysz?o?ci wyj?tkowo dla polskiego fanpage), to zapraszam ka?dego do polubienia polskiej strony na fb:

https://www.facebook.com/glapolska

A tutaj kolejny gif, ogie? zosta? wykonany przeze mnie :P

829mG91.gif

Ostatnia edycja:

Szitake profeszynal ;> mimo, ?e na granie nie mam czasu to czekam i czekam na start :D // nied?ugo startnie forum PL ;P

Tym razem w ca?o?ci moja posta?:

NhBlbSp.gif

:D

O kurwa :O Zajebiste ale troch? za d?ugo trwa zanim uderzy xD

Mam nadziej? ?e skoro du?o pieni??k?w p?jdzie na reklam? tej gry to i znajdziecie tez ludzi kt?rzy b?d? solidnie pilnowa? uczciwej gry :) Fajnie by by?o w ko?cu zagra? na serwerze gdzie nie ma tylu bot?w i oszust?w :)

Jak id? prace? Podasz jakie? nowe informacje?

No Siema.
Dali taki trailer,?e ca?y si? gotuje czekaniem ^-^ .
Na fan-pagu facebookowym s? dodawane gameplaye nowych postaci .
Mam nadzieje,?e w tym roku jeszcze pogramy . :D

Ziomek, marnujecie czas... Projekt sie pi?knie zapowiada... Ale... Tu jest wszystko takie nowe... Watpie w te 1000 graczy, ale cieszy?bym sie gdyby uda?o. Gdyby?cie zrobili to pare lat temu...

Back
Do góry