Odp: Asterion World - Galeria
Odp: Asterion World - Galeria
Ha, napisz ?e syfiasta jest Huntera w mojej zapowiedzi to na Ciebie m?j team te? naskoczy jak tw?j na mnie... Pozdro dla was... Zapewne wasz w og?le nie wypali a jak ju? to doci?gni?cie do 20 os?b.
Pozdro dla was PRO ELO MAPPERZY!
#Edit
Musia?em zrobi? edita, bo dopiero teraz przeczyta?em reszt? post?w.
Hey ,GarQet widzia?em te syfiaste i ?a?osne ss'y z twojej mapy i widz? nasze.
Jest jedno por?wnanie g?wno wtr?ca si? do pi?kna.
Uwa?am ,?e ta twoja Hardia jest ?a?osna i to do tego real mapa przerobiona minimalnie tylko kretyn postawi?by na niej dedyka wi?c si? nie wypowiadaj
Chcesz tylko dowarto?ciowa? swojego ots'a bo tak naprawde zazdro?cisz nam bo my mamy samych pro w teamie i mapa naprawd? ?wietnie wygl?da, ?e ty nie masz tak fantastycznych detali itd to komentujesz czyje? jak najgorzej bo nie mo?esz tego znie??...
Oszcz?d? sobie gadki... Wiesz, rozumiem ?e jeste? nie doceniany w rodzinie i masz kompleksy ale nie musisz pisa? tych g?upich tekst?w w moj? stron?. ?a?osna? Pod jakim wzgl?dem? Real Mapa nie jest przerobiona kretynie, tylko jest dodanych pare nowych lokacji. Dowarto?ciowa? swojego OTS? HAHAHA! Rozbroi?e? mnie kole?, tw?j poziom to ~10lat. Tak ubierasz zdania w s?owa ?e a? ?miech na sali!. Niczego wam nie zazdroszcz? buraku, bo po 1. s?dz? ?e wasz projekt nie wypali, po 2. nie mam czego zazdro?ci?, nie robi? OTS'a RPG ?eby bawi? si? z jednym oknem tibii 20minut. I je?eli uwa?asz siebie oraz reszt? swojego teamu za ludzi PRO, to si? mylisz (Chyba ?e Gelio). Ty mo?esz wyliza? z dupy rodzyn? bo to ci najlepiej wychodzi. W czym ty si? kole? w?a?ciwie specjalizujesz?! A co do mapy, to powiem tak, pokazujecie tylko elementy kt?re "u?adniaj?" map?. I tyle. M?wi?, wy macie ?wiat RPG a my NIE! I nie pierdol g?upot typu:
komentujesz czyje? jak najgorzej bo nie mo?esz tego znie??...
Jak nagorzej?! M?wi? prawd? buraku!
W czym si? specjalizujesz? Mapping/Skrypting?
@GarQet
(na razie Ci? nie wyzywamy) Chcia?by? pojedynek na map? i skrypty? Hurdia vs Asterion World. (??) Bo taki mocny w g?bie jeste? ziomek.
GregoRex, prosz? ci?... Nie bij!
Co za n?p! Masz Gelia w teamie i ju? by? si? zmierzy?, najlepiej na skrypty no nie?! Wy tu si? kozaczycie, a nie ja. Ja do was nic nie mam.
Bo taki mocny w g?bie jeste? ziomek.
Mocny? Powiedzia?em co? z?ego o screena - prawd? i ju? uwa?asz mnie za mocnego w g?bie? No to pozdro dla ciebie PRO EVUL MASTAH MAPPERZE! Jak dla mnie jeste?cie noobami (dos?ownie) i projekt nie wypali.
To tyle. Pokazujcie dalej nowe screeny 7x7... Oby tak dalej!
A i jeszcze jedno, tam jeden si? oplu? co? ?e:
Wyjdzie serwer, to sobie b?dziesz m?g? zobaczy? reszt?. Nie chcemy zbyt du?o pokazywa?, a to ?e SS-y s? ma?o, to dobrze, bo jako jedyni tak robimy.
Prosz? ci?, nie chcemy pokazywa? za du?o... To po co w og?le cokolwiek pokazujesz skoro nie chcesz pokaza? wi?cej. ?a?o?ni jeste?!