• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 27 Paź 2025:
    Idyllia (Optional PvP) Hostera (Open PvP) us_logo Dracobra (Open PvP)

GregoRex vs. Aali

Status
Zamknięty.

GregoRex

Senior User
Rozmiar: dowolny
Program: MS Paint
Tematyka: Jakie? krajobrazy/natura (mog? by? obydwa)

Pierwsza praca:
krajobraz.jpg

Druga praca:
xdd87.jpg

Nie napisz? czyja jest jaka praca.
Zbieramy g?osy do 20 lipca, do godziny 15:00.

Pozdrawiam,
GregoRex.

Our partners and their custom servers:

Odp: GregoRex vs. Aali

Jedynka bardziej, realistyczna. A ta trawa to ?ywcem z tiquandy wzi?ta :P
W dw?jce fajna droga i wyjebany je? :P

Tematyka: Jakie? krajobrazy/natura (mog? by? obydwa)
Ze wzgl?du na to wybieram prac? 2, bo b?d? co b?d? nie trzeba by?o dawa? obydw?ch to jednak autor #2 zrobi? to. Przez to praca wygl?da lepiej.
Ale fajnie wam to wysz?o :P
Cya

G?os oddaje na prace nr 2. Zawiera bardzo ?adne u?ycie sprayu w chmurach. Druga zawiera wi?cej elementu jednak bardziej zapami?tam u?ycie sprayu.

paca nr. 1 lepsza od numer dwa, poniewa? jest badziej realistyczna.
w numer 2. spodoba? mi si? je?, ale ta ulica tam zupe?nie nie pasuje :<
g?os na nr. 1

Obydwie prace s? fajne ale mam tylko jeden g?os. Ten g?os oddam na prac? numer dwa dlatego ?e jest lepsza od pracy numer jeden. Najbardziej spodoba? mi si? ten chodnik w pracy numer dwa. W pracy numer jeden tak wszystko do kitu jest nic tam mi si? nie podoba. W drugiej pracy fajnie autor zrobi? s?odziutkiego je?a, kt?ry by? na ?owach i zebra? jab?uszko fajnie te? zrobi? te krzaki owocowe. Og?lnie m?wi?c praca numer dwa jest lepsza ni? jeden o wiele razy.

2.

Ja oddaj? g?os na prac? numer jeden. Wpad?a mi w oko, podobaj? mi si? chmury. Od razu zauwa?y?em rzeczk?. Drzewo troch? niedopracowane, ale ujdzie. 1

Pozdrawiam,
Imraoth

No musz? powiedzie?, ?e r?wny poziom. W pracy nr. 1 spodoba? mi si? chmury,l?d na g?rze oraz s?o?ce. W pracy nr. 2 podoba si? ul, rzeczka, oczko, kamienna ?ci??ka oraz je? z jab?kiem.

Glo? na XX, no kur** nie wiem na co g?osowa? ;/ G?os na 2 bo ma wi?cej szczczeg??ow ale w pracy nr. 1 te chmury ahh ;*

Praca numer dwa jest zdecydowanie lepsza ni? praca numer 1,dla czego ? poniewa? wida?,?e ?adniej praca numer 2 wygl?da ni? praca numer 1.

Troch? za p??no zbieram g?osy, no ale dobra.
G?OSY
GregoRex: 10
Aali: 2

Wygrywam mia?d??c? przewag?. (xd)
Prosz? o zamkni?cie tematu.

Pozdrawiam,
GregoRex.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry Bottom