- Liczba reakcji
- 1
Odp: Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci
To wszystko to jest jaka? jeden wielki ?art
To wszystko to jest jaka? jeden wielki ?art

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Po co wgl piszecie te zapowiedzi 5 lat przed startem...
Lepiej by?cie zrobili robi?c to w tajemnicy i dopiero w dzie? przed albo w dzie? startu napisali a nie tylko dra?nicie ludzi tym "przesuwaniem startu" ja mam to w dupie szczerze m?wi?c jak wystartuje to zagram jak nie to nara.
No, niestety ta zasada nie do ko?ca pasuje do Grim'a, bo moim zdaniem co raz mniej os?b chce gra? na tym serwerze, gdy? prace id? bardzo wolno, a na RA czy chocia? by Samperze (mam nadziej?, ?e nie przekr?ci?em nazwy) ca?y czas co? si? dziej? i gracze przechodz? w?a?nie na te serwery.Im d?u?ej ona utrzymuje si? to wi?cej zainteresowanych przybywa.
Albo dzie? po...dzie? przed albo w dzie? startu
P?ki nie wypowie si? administrator Grima, to nie piszmy tutaj.
Je?eli zapomnieli, to moderator bodaj?e po 3 dniach zamyka temat.
Szkoda aby tyle czekania posz?o na marne..
Nie A, lecz EMimo, ?e nie mam w zasadzie nic do powiedzenia w tej kwestii to mimo wszystko co? napisz?. Radeg lub Blady napisali kiedy?, ?e pracowali nad projektem pare lat i nie maj? zamiaru go przerwa?, bo zmarnowali na niego zbyt wiele czasu.Jakie? Info o Ots.? Czy ju? przerwali?cie projektybardzo prosze o wypowied? i poinformowania czy ots wystartuje czy klapa...