-Tibia 8.42 Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

Status
Zamknięty.
Odp: Grim OTS zapowied? II - Profesje i umiej?tno?ci

To wszystko to jest jaka? jeden wielki ?art :)

To kpiny! Zesp?? nawet nie raczy si? odezwa?, rozumiem ?e s? wakacje i ka?dy ma prawo do odpoczynku ale po co robi? z?udn? nadzieje "przysz?ym" graczom.
Wszystko posz?o w innym kierunku zamiast dawa? coraz to nowsze newsy z post?p?w serwera zrobi? si? ogromny offtop, prosz? moderatora albo kogo? z administracji o zamkni?cie tematu do czasu a? b?dzie cokolwiek wiadomo.
Wiem, wiem troch? si? ??dze ale ju? mnie szlak bierze jak widz? ten temat od?wie?any przez spammer?w.
Pozdrawiam, Goodi

Ostatnia edycja:

@Sir Goodi
Popieram, u?ytkownicy pisz? tutaj po to, aby mie? wi?cej post?w, admini za to wr?cz przeciwnie. Skoro temat RA by? od?wie?any co pare dni, a i tak zosta? zamkni?ty to ten temat r?wnie? powinien by? zamkni?ty. Albo niech si? pojawi 3 zapowied?, albo niech Radeg/Blady w ko?cu napisz? jakiego? News'a.
Do zobaczenia w 3 zapowiedzi lub na starcie serwera.

imczarny masz racj? mogli by napisa? jakiego? Newsa pochwali? si? jak im idzie a oni lec? w H*ja mo?na tak to nazwa? ;)

Radek uczy si? teraz do matury (poprawia) i prace s? wstrzymane.
R?wnie? nie jestem zadowolony z tego faktu, ale co zrobi?...

Ehh a kiedy tak na oko prace zostan? wznowione ??
I mo?e zrobicie test server jak on uczy si? teraz ;p
Popatrzy si? co jest dobrze a co nie :D
Bo nie mog? si? doczeka? aby go zobaczy? ;p

Pozdrawiam :)

Zreszta dorby pomysl z tym test serverem jest, ja sie pod tym podpisuje ;)

Po co wgl piszecie te zapowiedzi 5 lat przed startem...

Lepiej by?cie zrobili robi?c to w tajemnicy i dopiero w dzie? przed albo w dzie? startu napisali a nie tylko dra?nicie ludzi tym "przesuwaniem startu" ja mam to w dupie szczerze m?wi?c jak wystartuje to zagram jak nie to nara.

Po co wgl piszecie te zapowiedzi 5 lat przed startem...
Lepiej by?cie zrobili robi?c to w tajemnicy i dopiero w dzie? przed albo w dzie? startu napisali a nie tylko dra?nicie ludzi tym "przesuwaniem startu" ja mam to w dupie szczerze m?wi?c jak wystartuje to zagram jak nie to nara.

Jak masz to w dupie to nie wypowiadaj si? pod Zapowiedziami. Jak m?wi sam regulamin tego dzia?u "Zapowied? nale?y napisa? w minimum 48 godzin przed startem OTS’a.". Tutaj twoja propozycja odpada i dodatkowo wiesz po co si? robi zapowiedzi? Po to ?eby nazbiera? sobie potencjalnych graczy. Im d?u?ej ona utrzymuje si? to wi?cej zainteresowanych przybywa.

Im d?u?ej ona utrzymuje si? to wi?cej zainteresowanych przybywa.
No, niestety ta zasada nie do ko?ca pasuje do Grim'a, bo moim zdaniem co raz mniej os?b chce gra? na tym serwerze, gdy? prace id? bardzo wolno, a na RA czy chocia? by Samperze (mam nadziej?, ?e nie przekr?ci?em nazwy) ca?y czas co? si? dziej? i gracze przechodz? w?a?nie na te serwery.

dzie? przed albo w dzie? startu
Albo dzie? po...
My?lisz, ?e ka?dy wchodzi codziennie po kilka razy na to forum? Gdyby zrobili tak jak ty m?wisz na serwerze gra?o by kilkunastu graczy, a tak przynajmniej maj? pewno??, ?e na starcie b?dzie te 100+.

Ostatnia edycja:

Im d?u?ej jest post i niema ?adnych news?w to tym bardziej b?dzie gra?o mniej ludzi
Jak b?d? chcieli to zrobi? zapowied? III

Wnosz? pro?b? o zamkni?cie tematu

Czy?by bracia grim zapomnieli o swoim projekcie? Ju? dawno nikt tu nie zagl?da?. ;/

P?ki nie wypowie si? administrator Grima, to nie piszmy tutaj.
Je?eli zapomnieli, to moderator bodaj?e po 3 dniach zamyka temat.

Szkoda aby tyle czekania posz?o na marne..

P?ki nie wypowie si? administrator Grima, to nie piszmy tutaj.
Je?eli zapomnieli, to moderator bodaj?e po 3 dniach zamyka temat.
Szkoda aby tyle czekania posz?o na marne..

Gdyby?cie naprawd? interesowali si? projektem to nie robiliby?cie tu spamu ale zrobie wam przys?ug? i odpowiem na wasze pytanie.

Administratorzy nie zapomnieli o projekcie ale jeden z nich na razie ma ma?o czasu i szykuje si? na poprawki studi?w bodaj?e, drugi natomiast jest gotowy do pracy i czeka tylko wi?c nikt o niczym nie zapomnia? i prosze nie spamujcie ju? tutaj takimi komentarzami.

@imczarny
Semperze! :P Nie A, lecz E
@topic
Ja osobi?cie te? czekam, aby ujrze? Grima i nie robi? SPAMu. U?ytkownicy, my?l? ?e kolega wy?ej poda? wszystkie informacje, wi?c mo?ecie po prostu usi??? w spokoju i wyczekiwa? III Zapowiedzi?
Je?eli autorzy rusz? poinformuj? Was o tym

Ostatnia edycja:

Jakie? Info o Ots.? Czy ju? przerwali?cie projekty :) bardzo prosze o wypowied? i poinformowania czy ots wystartuje czy klapa...

Jakie? Info o Ots.? Czy ju? przerwali?cie projekty :) bardzo prosze o wypowied? i poinformowania czy ots wystartuje czy klapa...
Mimo, ?e nie mam w zasadzie nic do powiedzenia w tej kwestii to mimo wszystko co? napisz?. Radeg lub Blady napisali kiedy?, ?e pracowali nad projektem pare lat i nie maj? zamiaru go przerwa?, bo zmarnowali na niego zbyt wiele czasu.

Serwer wystartuje na pewno, lecz wtedy b?dziesz m?g? mie? ju? ?on? i dzieci...
Troch? prawdy w tym ?arcie jest.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Back
Do góry