Grorlam??

Status
Zamknięty.

Chomiczekk

Active User
Kwiecień 13, 2009
Liczba reakcji
6
Hiho!
dzi? boci?em sobie na rotach i carrionach w ancient temple.
Poszed?em do sklepu, po powrocie patrze, a tu dead.
Logam si? i jakis noob pisze hahaha bot bot bot padl na Grorlamie.
To ja s? my?l? wtf? Patrze na tibia.com a tu rzeczywi?cie pad?em na Grorlamie.Ale z jakiej racji to ja na nim pad?em?Z t?d te? jest moje pytanie, jak to mo?liwe, ?e pad?em na Grorlamie??

Odp: Grorlam??

Mowisz bociles na Ancient Temple heh, moze przeszedles niechcacy tombami na Mount Sternum, wktorych Grorlam sie respi ;]

W Ancient temple, to niemo?liwe. Owy boss respi si? na Mount Sternum. M?g?by? ta? screena z tibia.com lub nick? To teoretycznie nie mo?liwe, bo bossa nie da?oby si? tak daleko zrulowa? ; )

@Up
Grr, jak zawsze drugi ; <

@Down
Ale ?eby doj?? na roty w ancient temple trzeba, wej?? do dziury do kt?rej nie mo?na wrzuci? ?adnego moba.

Ostatnia edycja:

Bossy mo?na lurowa? na niesko?czon? odleg?o??.

Mowisz bociles na Ancient Temple heh, moze przeszedles niechcacy tombami na Mount Sternum, wktorych Grorlam sie respi ;]

Tak, na pewno m?j bot kt?ry mia? biega? tylko po rotach nagle zmieni? zdanie i postanowi? przej?? si? na tomby ^^ Przecie? napisa?em nie nie by?o mnie wtedy w domu, jak mog?em to zrobi? ;p

M?g?by? ta? screena z tibia.com lub nick?
Niema problemu ale co do da? Sugerujesz ?e nie pad?em na nim, i zrobi?em ten temat ?eby powbija? sobie posty?? nie, nie, nie.

Program zawsze moze sie pomylic. Moze ktos cie tam popchal? ;]

Albo jaki? b??d z stron? i co? innego cie ubi?o albo nie mam poj?cia

To by? na pewno Grorlam bo jak ju? m?wi?em po zalogowaniu jakis noob odrazu zacz?? do mnie wypisywa?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry