• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Gry godne polecenia

Status
Zamknięty.

Recha

Advanced User
Liczba reakcji
10
Witam.
Ostatni sko?czy?em Wied?mina 2 i nie mam w co gra?.
Jakie? gry godne polecenia?
Parametry komputera:
4 rdzeniowy procesor AMD Phenom 9550 2,20GHz
3GB RAM
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 9600

Odp: Gry godne polecenia

Ale o jaki typ gier Ci chodzi? Mmo, turowe, rpg, rts, moba, fps czy jakie??

Rozwijajac pytanie pana Turla.
Jakiej gry szukasz?
Jest wiele gatunkow gier, musisz sie najpierw zastanowic jakie cie interesuja, a jakies odrzucasz juz na starcie.
Zeby ktos ci mogl pomoc, musisz powiedziec czego szukasz w grach, co w nich lubisz, a co ci przeszkadza. Bez tego, dwie osoby moga polecic ci gry ktore im sie podobaja, jedna opcja ci przypadnie do gustu, drugiej nie ruszysz. Wiec zwykle pytanie "polecacie jakies gry?", najzwyczajniej w swiecie nie ma zadnego sensu.

Takze, jaki gatunek gier preferujesz?
Wolisz grac sam czy online z innymi ludzmi?
Szukasz gry do przejscia raz i tyle czy na dluzej?
W jakie gry grales? Co ci sie w nich podobalo a co bys w nich zmienil?
Ocen kilka gier w skali 5 lub 10 punktowej ;P

W zasadzie jesli odpowiesz sobie na te pytania, bardzo latwo bedzie ci cos wybrac.
Masz wiele stron typu:

Ktore pomoga ci wybrac.
Ustawisz potrzebne kryteria, z listy 10 tys gier wyskoczy ci przykladowo 50 ktore moga cie zainteresowac. Sortujesz wg popularnosci lub oceny, czytasz recenzje i komentarze innych graczy, wybierasz.
W zasadzie tyle ;P

Ostatnia edycja:

mhm... moze tibia? ewentualnie warZ albo dayZ, to jest boskie ;D

Counter strike : Global offensive!

Counter strike : Global offensive!
Pfff.... od 1999 robic to samo wkolko to trzeba byc po....rzadnym czlowiekiem.
Ja polecam world of tanks :)
Ta WoT lepszy przynajmniej updaty jakies sa i ciagle cos nowego. Teraz np. wychodzi wersja Mobile i juz sa beta testy na iPady.

Polecam z ostatnich gier 'infamous second son', 'southpark' albo 'brutal doom'. :)

Polecam z ostatnich gier 'infamous second son', 'southpark' albo 'brutal doom'. :)

Czyta?e? chocia? temat i wiesz co to jest InFAMOUS ? Je?eli tak, to daj mu ps4, ?eby m?g? gra? w to...
Polec? klasykami:
Diablo 2 lord na battle necie. Klucz ~30 z?
Fable 1
Prototype 1,2
Batmany (arkam ~)

Czyta?e? chocia? temat i wiesz co to jest InFAMOUS ?
Nie, nie czytalem, prawdziwy troll nigdy nie czyta pierwszego posta tylko trolluje. I tak stac mnie na PS4, a nawet na Xbox One i obie konsole mam w domu. Hahahahaahhahahaahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahahah i ha.
PS. Ja mu polecam, a nie nakazuje w to zagrac.
@topic
Skoro w Wiedzmina grales to zagraj w Gothic'a albo Skyrim.

A wi?c podam gry kt?re mi przypad?y do gustu:
-Skyrim
-Fallout New Vegas
-Wiedzmin 1 ale wnioskuj?c ze przeszed?e? 2 to w 1 chyba te? gra?es ;d
-Diablo 2/3
-Fable 1/2 lub 3 chocia? mi si? zbytnio tr?jka nie spodoba?a
-Battlefield 3/4
-Far Cry 3 (polecam dla wszystkich ?wietna gra)
-Sniper Elite V2 jak lubisz gry typu skradaj?ce sie
-Thief najnowszy te? zar?bisty
-Bioshock Infinite jedna z moich ulubionych gier w 2013/2014 jak masz dodatkowy hajs to od razu dodatek kup
-Titanfall gra bardzo wymagaj?ca systemowo ale je?eli masz dobry komputer to jak najbardziej polecam ;d
-DayZ jak kto? wspomnia? wy?ej jak lubisz grac z kolegami poprzez TS3 lub/i VT
-F.E.A.R dobra gra horrorowa ?wietny klasyk
I ostatnie The Last Of Us na PS3 niestety ekskluzywna gra ale taka zajebista fabu?a i gra ze po prostu nie mog? przesta? o niej my?le? i przeszed?em juz 3x.
Masz do wyboru do koloru wystarczy wybra? :)
@edit
Fable te? jest ekskluzywna na Xboxa 360.

@s4fun,
Po??? obydwie konsole obok siebie i po??? na nich kartk? z Napisem Tibia.net.pl, to ci uwierzymy.

@Topic,
Ja osobi?cie z gier rpg polec? ci Dungeon Siege 2/3, nie s? drogie, w granicach 15/30 z?.
Stara gra Sacred, na prawd? bardzo dobra, podobna do Diablo.
Do innych gier zalicz? South Park, Jak masz konsole PS3 inFamouse i dodatek Festiwal Krwi, gra si? elegancko, Skyrim, Deadpool.

Pozdrawiam.

@s4fun,
Po??? obydwie konsole obok siebie i po??? na nich kartk? z Napisem Tibia.net.pl, to ci uwierzymy.
Nie widze sensu robienia reklamy tnp, PS4 kosztuje £385, a Xbox One tylko £400, nie sa drogie, na kazda z nich musialem wydac tylko trzy moje dniowki, a udowadniac nic nie musze, bo statusu na forum nie polepsze.

@topic
Jest jeszcze jedna gra ktora Ci polece, STALKER.

PS. I zeby nie bylo ze jestem jakims chujem tu masz linka na darmowa gre Dead Space, uwaga wazne tylko do 8 maja.

Ostatnia edycja:

Nie, nie czytalem, prawdziwy troll nigdy nie czyta pierwszego posta tylko trolluje. I tak stac mnie na PS4, a nawet na Xbox One i obie konsole mam w domu. Hahahahaahhahahaahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahahah i ha.
PS. Ja mu polecam, a nie nakazuje w to zagrac.
@topic
Skoro w Wiedzmina grales to zagraj w Gothic'a albo Skyrim.

Panie bogaty student, mamy wyjebane w to jakie masz konsole i inne gowna. Przeczytaj prosze ja ciebie pierwszy post jeszcze raz i powiedz mi czy gosciu prosil o gry na konsole? Wraznie zaznaczyl parametry KOMPURTERA jaki posiada. Ty dajesz przyklad gry tylko na konsole i jeszcze kurwa z dupy zaczynacie jakies wyzywanie o to kto ma konsole a kto nie. WHERE IS THE POINT?

Panie bogaty student, mamy wyjebane w to jakie masz konsole i inne gowna. Przeczytaj prosze ja ciebie pierwszy post jeszcze raz i powiedz mi czy gosciu prosil o gry na konsole? Wraznie zaznaczyl parametry KOMPURTERA jaki posiada. Ty dajesz przyklad gry tylko na konsole i jeszcze kurwa z dupy zaczynacie jakies wyzywanie o to kto ma konsole a kto nie. WHERE IS THE POINT?
Ulzylo Ci?

Dzi?ki wszystkim za pomoc.
Kikomora, na pewno skorzystam z tego co napisa?e?.
Temat do zamkni?cia.

Status
Zamknięty.
Do góry