Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Pfff.... od 1999 robic to samo wkolko to trzeba byc po....rzadnym czlowiekiem.Counter strike : Global offensive!
Ta WoT lepszy przynajmniej updaty jakies sa i ciagle cos nowego. Teraz np. wychodzi wersja Mobile i juz sa beta testy na iPady.Ja polecam world of tanks![]()

Polecam z ostatnich gier 'infamous second son', 'southpark' albo 'brutal doom'.![]()
Nie, nie czytalem, prawdziwy troll nigdy nie czyta pierwszego posta tylko trolluje. I tak stac mnie na PS4, a nawet na Xbox One i obie konsole mam w domu. Hahahahaahhahahaahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahahah i ha.Czyta?e? chocia? temat i wiesz co to jest InFAMOUS ?

Nie widze sensu robienia reklamy tnp, PS4 kosztuje £385, a Xbox One tylko £400, nie sa drogie, na kazda z nich musialem wydac tylko trzy moje dniowki, a udowadniac nic nie musze, bo statusu na forum nie polepsze.@s4fun,
Po??? obydwie konsole obok siebie i po??? na nich kartk? z Napisem Tibia.net.pl, to ci uwierzymy.
Nie, nie czytalem, prawdziwy troll nigdy nie czyta pierwszego posta tylko trolluje. I tak stac mnie na PS4, a nawet na Xbox One i obie konsole mam w domu. Hahahahaahhahahaahahahhahahahaahahhahahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahahahhaahhahahahahahahahahahahahhahahahahah i ha.
PS. Ja mu polecam, a nie nakazuje w to zagrac.
@topic
Skoro w Wiedzmina grales to zagraj w Gothic'a albo Skyrim.
Ulzylo Ci?Panie bogaty student, mamy wyjebane w to jakie masz konsole i inne gowna. Przeczytaj prosze ja ciebie pierwszy post jeszcze raz i powiedz mi czy gosciu prosil o gry na konsole? Wraznie zaznaczyl parametry KOMPURTERA jaki posiada. Ty dajesz przyklad gry tylko na konsole i jeszcze kurwa z dupy zaczynacie jakies wyzywanie o to kto ma konsole a kto nie. WHERE IS THE POINT?
Ulzylo Ci?
Tak mam dwa.Tak, w chuj.
Masz juz mozg?
Tak mam dwa.
Pozyczyc ci jeden?
Zajebiscie.Nie, mam swoj. Jeden mi starcza. Innym tez. Dla ciebie nawet dwa to malo, bo nie potrafisz ich uzywac.