What's new

Grzesiek Moon - 20 knight vs GS

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
Mog?e? tylko napisa?e? "Z jakim? noobem sta? na gsie.. " by?o napisa? z Drexavem Noobem, albo z Drexavem kt?ry zachowywa? si? jak noob (i to by by?o bardziej trafne bo mnie nie znasz i gwarantuje ci, ?e nie jestem noobem a tylko mog?em si? w konkretnej sytuacji tak zachowywa?).

kubofonista

Advanced User
Reaction score
6
lol

lol

Ziomek niezly pewno noobchar

Code:
KAMILO:
tu 20 level solo gs a na forum widzia?em 19 level bloczy demona  i co na to powiecie?  wi?kszo?? stwierdzi?a ?e to rl a nie OTS  mo?e i tak by?o
19 knight zblocyzl dema ty masz zjarany beret on sie na pierwszego lebszego strzla zklada.... noobie zaduzo otsow

Przemek

Hejtuj!
Reaction score
180
Ziomek niezly pewno noobchar

Code:
KAMILO:
tu 20 level solo gs a na forum widzia?em 19 level bloczy demona  i co na to powiecie?  wi?kszo?? stwierdzi?a ?e to rl a nie OTS  mo?e i tak by?o
19 knight zblocyzl dema ty masz zjarany beret on sie na pierwszego lebszego strzla zklada.... noobie zaduzo otsow

Mylisz si? to nie by? ots -.- To jeszcze by?o na starej tibi. Prze?y?. Dlaczego?
A wi?c odpowiem... tak jak wy?ej wspominali?my: Uhy+sio+ssa i nie jestem pewien czy nie might ringi. Styka?...

Anvil

Advanced User
Reaction score
7
20lvl knight solo gs? ?aden problem. Ja na 8lvlu moim pallkiem na Cele?cie ubija?em Ds'y.

Bartex012

User
Reaction score
3
Fajny wilmik ale Pallem lepiej ( na 16 lvl solo ubilem 3 gs nie na raz ) ale hity po 13~ ;( i 60 uhow czy cos tam czym sie leczy? szkoda kasy

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
20lvl knight solo gs? ?aden problem. Ja na 8lvlu moim pallkiem na Cele?cie ubija?em Ds'y.

Wiesz ubijanie ds?w na 8 lvlu to te? nie jest taki wielki problem bo nie s? one do?? szybkie i przy dobrych skilach zabijemy dsa zanim nas dogoni ;).

Kie?bik

User
Reaction score
0
20 lvl na gs nice :). Ja sam bym sie nie odwa?y? raczej, hehe powodzenia przy mocniejszych monsterkach ^^

Xayy

User
Reaction score
0
W sumie to respect dla niego, ale dla mnie to g?upie takie wastowanie ;p No ale i tak jeszcze raz respect :)

Masiar

Advanced User
Reaction score
21
tu by pasowa?o stwierdzenie:

G?UPI? CZY OSTRY??

ale serrio w ch*j waste mia? tw?j kolega? - ile zesz?o na to potionk?w i hmm?

Loko

User
Reaction score
0
Mo?e kole? odwa?ny, ale dla mnie z pewno?ci? troszk? g?upi, na takiim lvl'u waste mial pewnie ladny :p

ziki

Active User
Reaction score
5
Brawo dla kolesia ;) Filmik nudny, ale jego solo na tym lvl spox.

Czempion

Senior User
Reaction score
68
Fajny filmik, ale przed upem by?o pro?ciej ni? jest teraz ^^

helu155

User
Reaction score
1
Fajny filmik, troch? nudnawy przez t? ci?g?? rutyn? leczeni itd. Ale i tak gratulacje, ?e si? odwa?y? na 20lvl p?j?? na gs'a :)

B

Budzik

Guest
Wielkie gz... ja te? solno?em gsa ale na 25 lvlu palem... a kinem to ju? sztuka jeszcze raz gz

Kiedy b?d? jeszcze jakie? filmiki???

Last edited:

Drexav

Zas?u?ony
Reaction score
165
?adna sztuka bo przecie? Grzesio wali? z hmm?w i si? leczyl co chwil?, aby musia? uwa??c ?eby nie pa?c ;p. A te skile nie wiele mu si? przyda?y bo i tak z miecza prawie wcale nie wali?. ALe chcia? zrobi? filmik to zrobili?my :)

Vendeto

First to fight!
Reaction score
396
Lol, jak dla mnie to by?o bezsensu. TOTAL WASTE! Zmarnowa?e? pe?no hp & hmm i co? Dla mnie to by?o troch? nie rozs?dne posuni?cie, ale co tam. ;) I tak Gratz.

Pozdrawiam,
Vendeto

nero2015

User
Reaction score
0
Zal

Zal

Zal filmikow takich jak ktos se idzie na draga drag to gowno i tyle < Z Szacunkie m Ek Ziom>

Pisay

User
Reaction score
4
Kole? za du?o nie straci?, lootn? knight amor ^^
Straty mu si? mniej wi?cej wyr?wna?y, a w swojej kartotece
ma uwalenie GSa na 20 lvlu i dosta? za niego prawie 1k expa ;>