Grzonas vs Pjotr

Status
Zamknięty.

Grzonas

Senior User
Luty 1, 2010
Liczba reakcji
42
G?osujemy lub do 10 g?os?w, lub do 3 sierpnia do 00:00.
G?osowa? mog? jedynie u?ytkownicy posiadaj?cy powy?ej 25 post?w.

TEMAT PRACY - NATURA

Praca nr. 1

natura1.png

natura2o.png

natura3e.png

natura4.png

Praca nr. 2

screenshot2010082111194.jpg

screenshot2010073110171.jpg

Niech wygra lepszy

Odp: Grzonas vs Pjotr

Prosz? o napisanie tematu tych prac
Obie prace s? na tym samym s?abym poziomie, zag?osuj? na 2 gdy? nie lubi? kwadrat?w kt?re pokazuja si? cz??ciej w pracy nr 1

Temat : Natura-dla tych co nie lubi? szuka?

Ja jestem przeciwny zdania kolegi.
Dla mnie to praca numer 2 jest bardziej kwadratowa u robiona w 5 min...
Dlatego oddaje m?j g?os na PRACE NUMER 1

Zdecydowanie jedynka.Jest super bardzo fajny klimat i ?adna ro?linno??.Jedyne co nie pasuje to wodne ro?linki na powierzchni.G?os na 1

Obie prace s? kiepskie...

W 1 pracy sk?d si? bierze ten wodospad? Tematem pojedynku by?a natura a tutaj ona le?y.. na wodospadzie i w wodzie mo?na by?o kamyczki zrobi?.. Praca wida? robiona na szybko, niestarannie.
qwertyx.jpg

To w k??ku ujdzie, ale tego jest pe?no...

W 2 pracy za du?o syfu co mnie troch? zniech?ci?o.
OMG.. a ten border :
bory.jpg

Gdzie on jest? ?le!!
To du?e drzewo troch? ubogie..
Tutaj te? nie ma kamyk?w.

G?os na 2.

G?os na prace 1.
Dlatego ,?e ?adniej wygl?da od pracy nr 2.
Tak wogul? to praca nr 2 wygl?da troche jak kwadrat dlatego mnie zniech?ci?a.

Praca numer jeden to schludna wyspa, wodospad ma marny, ale to i tak wiele lepsze ni? nasrane ?rodowisko w pracy numer dwa.

G?os na 1

Obie prace mierne jednak praca pierwsza pierwsza jest lepsza. W obydwu pracach wida? kwadraty jednak praca druga ma tak proste brzegi, ?e jestem pewien, i? robiona by?a z u?yciem autobordera co jedynie potwierdza fakt braku po??cze? pomi?dzy brzegami (zwyk?ymi i skalistymi). Dodatkowo nie lubi? tego bordera u?ywanego przy piasku(ten wysoki border). Ten border r?wnie? nie pasuje na tych elfickich drzewach. Dodatkowo jest zbyt du?o tych g?stych k?pek trawy. Jednym s?owem dno. W pracy pierwszej architektura le?y, dach nie pasuje do tej ?ciany. Tutaj r?wnie? wida?, ?e k?pki trawy nie by?y robione r?cznie. Jest ona porozstawiana byle jak. Na tej wyspie wida? tylko jeden rodzaj drzew, bez krzaczk?w. Og?lnie na tych pracach jest napchane byle jak- widocznie autorzy stosuj? zasad? "Im wi?cej napcham tym lepsze dostan? oceny". Z wielkim ?alem oddaje g?os na prac? pierwsz?, kt?ra tak jak pisa?em jest lepsza jak na ten poziom.

Pojedynek wygrywa Pjotr.

Gratulacj?.

@down

Missy... Nie widzisz ze pojedynek juz sie skonczyl? Nie nabijaj post?w.

Ostatnia edycja:

G?os na prace 1

Poniewa? w pracy 2 jest bardziej nawalone tego co tu tak bardzo nie potrzeba.

Glosuje na prac? nr 2. Tylko ta praca uodzwierciedla natur?, za? pierwsza jest pusta i ciezko cos stwierdzic...

*up
W?a?nie teraz kurwa stwierdzi?e?, ?e jest pusta.

*top.
Obie prace s? kiepskie...
W 1 pracy sk?d si? bierze ten wodospad? Tematem pojedynku by?a natura a tutaj ona le?y.. na wodospadzie i w wodzie mo?na by?o kamyczki zrobi?.. Praca wida? robiona na szybko, niestarannie.
qwertyx.jpg

To w k??ku ujdzie, ale tego jest pe?no...
W 2 pracy za du?o syfu co mnie troch? zniech?ci?o.
OMG.. a ten border :
bory.jpg

Gdzie on jest? ?le!!
To du?e drzewo troch? ubogie..
Tutaj te? nie ma kamyk?w.
G?os na 2.
cc8b8266c646afe1d3851e73a9448794

Prace na ?enuj?cym poziomie, robione na odwal si?, nic nie trzyma si? kupy. Autoborder, kt?ry daje takie smutne efekty jak te dwie prace, o ile to co? mo?na nazwa? prac?. G?os na 2, wida?, ?e autor bardziej si? postara?.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry