• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

Gs Island

Status
Zamknięty.

Cimcius

Active User
Grudzień 7, 2008
Liczba reakcji
4
Witam przedstawiam wam moja pierwsza mapke Gs Island

ss'y :

Tutaj daje download (moze komus sie przyda)
Gs Island map.otbm

Tutaj Skan:
Virustotal. MD5: 6ce4b355e82a41c5d8dcc7d2e405630b

donwloadsafe2.png

Odp: Gs Island

JEZU co to ma by??
kwadraty kwadraty i jeszcze raz kwadraty
zr?b poprawki i b?dzie dobrze
aha i na przysz?o?? wy??czaj spawny literk? S
4\10 tak na zach?te
Pozdrawiam PawciQ

Co? niewiarygodnego! Dajesz nam pi?kn? map? z GS wykonan? w 5 minut! Wow jestem pod wra?eniem twych umiej?tno?ci mapperskich. Co? takiego nikt w ?yciu nie m?g? by wykona? .Booooskie.
Moja ocena 1/10
POZDRO DAWAJ WI?CEJ TAKICH PRAC!

PS ; jakby kto? nie zrozumia? to jest do dupy i nie opyla si? ?ci?ga?

Drzewka w r?nych odleg?o?ciach, ma?o szczegu??w i wog?le brzydko to wygl?da wy?aczaj nast?pnym razem pomoce dla mapper?w albo w RME r?b ss'y klawiszem F11
Daje 3/10

Jezeli to ma byc popisowa to gz. Tyle bledow, niedociagniec, malo ciekawe. Oto jakie bledy znalazlem :
- nie wiem na co sa te krysztaly (one raczej sa bardziej do kopalni niz na powierzchnie)
- brak pz (chyba ze na tym pieterku ktorego nie pokazales
- wedlug mnie by sie jeszcze jeden poziom tego przydal (mozna by przez to zrobic tam np questa jakiegos)
- na drugim screenie widac bledy w scianie (inna ziemia zupelnie warto poprawic)

4/10 moja ocena

No to tak:
Screen 1:
- Rozstawienie respa - do dupy
- szczeg??y - do dupy
- Domek - Prostok?t
- Drzewka - ?le
- wyspa - mo?e by?

Screen 2
- jak zejdziesz lina w dziure to zaatakuja cie odrazu 2 Gs'y - do dupy
- nie ma ?adnej ?cie?ki
- szczeg??y rozstawione po ?cianach - ?le

Og?lnie:
nie napracowa?e? si? za bardzo. Tu nie ma co poprawia?, szybciej by by?o zacz?? od nowa.

Moja ocena: 0,5/10

No dobra rozumie
ale az tak zle jak na 1szy raz? ;< :D

Zrobi?e? ten sam b??d co wi?kszo??, wszystko jest kwadratowe. Drzewka dziwnie rozstawione a o respie nie wspomne. Nazwa m?wi o Gsach ale raczej Gs nie jest od urodzenia du?y. Proponuje na ko?cu tunelu zrobi? gniazdo z kokonami i doda? tam respy np. poison spider?w.

2/10

Jak na 1 raz nie jest a? tak ?le ale mog?o by? lepiej. Widze 5 bardzo ra??cych b??d?w .
Kwadratowy budynek , nie da?o by si? tam expi? , bo za ma?e to jest i rozstawienie te? z?e respa. I co najwa?niejsze
Kod:
 ?d?b?a TRAWY !!
stosuj ich bardzo du?o tylko uwa?aj , ?eby ich nie stawia? na drzewach ;). Pozdrawiam. 5/10 na zach?te.

M

Hmm Kwadraty Niestety Ro?linnosc z?a
ma?o bagien albo jakie? r??ne ro?linki ale jak na pierwsz? mapke 7/10

rozbudowa?e? bardzo ?adnie chocia? za du?o drzew da? a to nie jest dobre :) bo pami?tam raz ganiali?my kolesia i by?o te? tak du?o drzew i nie mogli?my go dorwa?.

Wi?cej i jeszcze raz wi?cej szczeg???w pierd??ki itp aby pasowa?o i bd dobrze :)

Powiem tak. Ta mapa wygl?da jak patyk wbity w rzadkie g?wno, kt?re ?mierdzi niemi?osiernie.

na 1 ss jest za du?o Giant Spider?w na drugim to s
a na 2 ss jest tylko 9 kamieni i ?adnej ro?linno?ci jedynie co to ten pie? drzewa:down:

Mapka do bani,nic ciekawego niema chociaz pod ziemia do gs mogles zrobic roznego grounda dodac jakies kamyczki na ziemi lub cos w tym stylu praca do kitu.Ocenka:1/10

Wi?cej detali pod ziemi? ja tam widze same GS'y

Co to ma by?:confused: nawali?e? gs gdzie si? da natura monotonna nic szczeg?lnego podziemia ?e a? sra? mi si? chce zero szczeg???w w podziemiach kilka gs i zadowolony ?al...

[evil]0/10[/evil]

Ostatnia edycja:

zbyt monotonne xD
poziom [-6] jest zbyt pusty, wi?cej natury, u?y?e? tylko troch? drzew i par? wielkich kamieni, by? doda? ma?e kamieni jak?? krew ?mieci, badz death by od razu lepiej wygl?da?o ;]

moja ocena 5/10

Mog?e? bardziej si? przy?o?y? :down:. Moim zdaniem jest wiele b??d?w i zbyt du?o GS'?w (nie ma miejsca do uciekanie, bo zaraz wyjd? inne). Normalnie jak na pocz?tkuj?cego - daj? 5/10

Status
Zamknięty.
Back
Do góry