• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

GS'y by Scavth;]

Status
Zamknięty.

Scavth

User
Liczba reakcji
0
Witam.
Ostatni z nud?w zrobi?em co? takiego. Ogl?dajcie i oceniajcie.:)
swamp1.png

swamp2.png

swamp3p.png

swamp4.png

swamp5.png

swamp6g.png

Odp: GS'y by Scavth;]

Ciekawie to wykona?e? jak dlamnie bez?ednie,niepodoba mi sie jedynie ten mostek ( scren 2. ) rosliny bagienne dobrze dopasowane,brak kwadrat?w
do?? dobre,lecz nie wzorowe u?o?enie bagna,wszystko z g?ry prezentuje sie bardzo dobrze,jednak jest to map edytor 8.10 jak na tak niski protok?? wyszlo ci naprawde bardzo porz?dnie.
Moja ocena:
8,5/10!

Og?lnie praca jest dobra, jeszcze jak na 8.1, na pierwszym zdj?ciu nie podoba mi si? troch? kszta?t tej g?ry, taki nijaki. Na drugim zdj?ciu mostek r?wnie? nie za specjalny. Na kolejnych podziemia do?? dobre, nie potrzebnie robi?e? ziemne ?ciany autoborderem lepiej zrobi? r?cznie ; D. Do?? ?adnie zdetalowane. Mo?e nic specjalnego tu nie wida? ale jak na 8.1 nie?le. Moja ocena 8/10.

Pierwsze co mi si? nie spodoba?o to by?o wej?cie na to expowisko, jednak?e patrz? screen 3,5,6 i wydaj? mi si? bardzo porzadnie zrobione.Du?o szczeg???w, musia?e? si? wiele napracowa?,Nie ma za bardzo taki kwadratowych pomieszcze? co r?wnie? mi si? spodoba?o.Moja ocena to 9/10 ;)

Ja tu widz? jeden wielki auto-border i randomizer.. : /
Lecz u?yty z g?ow?.. odstaw te auto-bordery etc.. to b?d? ci mapy lepiej wychodzi? nie spodoba? mi si? bardzo ten mostek <screen 2>. Te kszta?ty podziemi s? takie nijakie > .<
Moja ocena
6/10

Wed?ug mnie praca jest wykonana nawet na dobrym poziomie s? urozmaicenia wszelakiego typu oraz ?adnie wszystko wykonane schludnie oraz estetycznie. Jedyne co mi si? nie podoba to te mr?wki, kt?re sobie tak chodz? oraz za du?o paj?czyn. Og?lnie nie jest ?le - r?b dalej swoje.

Dzi?kuje za oceny i uwagi. Uwzgl?dni? je w kolejnych pracach.;)

Nie podoba mi si? :/
Auto border - postaraj si? korzysta? z palety RAW albo jeszcze lepiej robi? mapki w SME :D (jak wolisz) ...
most w tej g?rze taki hmm.. zwyk?y 0 detali na nim ... k?pka trawy na kamieniu ??O.o
podziemia takie se .... ma?o detali itp. ten mostek w podziemiach tak?e 0 detali ....
Naucz si? robi? ss'y CTRL + rolka ... Moja ocena to : 3/10

wykonanie dobre pomys? nawet ciekawy du?o zieleni oby tak dalej.

Status
Zamknięty.
Do góry