Gta Sa MP Problem.

Status
Zamknięty.

Cesarz15

Active User
Kwiecień 24, 2008
Liczba reakcji
2
Cze?? ,mam taki problem ,gdy w??czam SA MP i bior? zak?adk? Internet nie wy?wietla si? ani 1 server. Nie wiem co z tym zrobi?. Prosz? o pomoc.

@down
Nie jest orginalne

Odp: Gta Sa MP Problem.

Pewnie masz orginalne GTa San Andreas :)
W orginalnym nie mo?na gra? w Sa MP, instalowa? mod?w i ?adnych przer?bek :(

Sprawd? czy firewall nie blokuje port?w :D
albo masz zla wesje :o

P.S Jesli w poscie sa bledy sry za nie :D :p

a ja mam problem bo na OpenGL mam Lagi A nie moge zmienic na Direx 9.0c bo Jak Daje na Zawansowane Ustawienia to jest error ;'/

Cze?? ,mam taki problem ,gdy w??czam SA MP i bior? zak?adk? Internet nie wy?wietla si? ani 1 server. Nie wiem co z tym zrobi?. Prosz? o pomoc.
@down
Nie jest orginalne

Musisz mie? tak? sam? wersje Samp co Gta. Ja mam gta 1.2v i musisz mie? tej samej wersji samp. Dzia?a to na zasadzie, ?e s? serwery gta pod r??ne wersje. Ty masz samp 1.1v a gta 1.2 i serwer jest pod 1.1v to na li?cie Ci si? poka?e ale nie wejdzie na serwer. M?j kolega mia? taki problem, musia? szuka? takiego samp ?eby wersja pasowa?a pod wersje jego gta.

Znajdz path do gta 1.2v i samp 1.2v i powinno dzia?a?.

zgadzam si? z trapeyem ... a co do tego ?e niewolno mie? oryginalne gta to ciekawe bo polowa os?b by ju? w to nie gra?a np ja ;D

tutaj masz patche na zmniejszenie b?d? zwi?kszenie wersji gta do sampa najlepiej to ?ci?gnij i sampa stamt?d oboj?tnie kt?ry

Kod:
http://sa-mp.com/download.php

powinno wtedy zadzia?a? ;D

Status
Zamknięty.
Back
Do góry