• 01-04.05.2026 - DOUBLE EXP / SKILL EVENT!

GTA San Andreas - Instalacja

Status
Zamknięty.

Faith

Advanced User
Maj 7, 2009
Liczba reakcji
37
Witam.

Pisz? ten temat poniewa? mam problem z zainstalowaniem GTA:SA. Par? miesi?cy temu ju? w to gra?em, lecz postanowi?em usun?? - pami?tam, ?e by?y problemy z usuni?ciem, a ?e chcia?em si? szybko tego pozby? usun??em wszystkie pliki kt?re znalaz?em o gta. Dzi? ?ci?gn??em od nowa z ch?ci? pogrania, lecz co si? sta?o? Prosz?:

2akef5y.jpg

Nawet nie zainstalowa?em, a ju? mog? gra?^^! Klikam uninstall lecz nic nie reaguje na klikni?cie play te? nic. Tu pytanie do was - co mo?e by? przyczyn? i jak mam to naprawi? bym m?g? zainstalowa? gta.

Pozdrawiam,
Faith.

Odp: GTA San Andreas - Instalacja

A usun??e? w panelu sterowania ? Czasami po odinstalowaniu trzeba usun?? w panelu bo te? zostaj? pliki , te? tak samo mia?em z gta IV.

Tak, nie ma nawet ?ladu o tej grze na moim komputerze.

Usu? wpisy w rejestrze, taki pro hacker a nie wie o tym?
wpisz regedit w uruchom i szukaj po r??nych keyach

W tym problem miszcz?, ?e to dawno zrobi?em, a ?e nie mam czasu bardziej w to wnika? to oczekuj? od was jakie? sensowne propozycje.

A mo?e po prostu odpal instalacj? z setup.exe?

masz p?yte orginaln? czy z neta? jak org ,lub pirat to otworz plyte <nie autoodtwarzanie> i uruchom setup ,lub inne podobne pliki. Jak z neta i obraz plyty to rob tak samo.

A jak nic nie da,to ?ci?gnij GTA SA RIP(600 MB) to w inny spos?b si? instaluje,wi?c b?dziesz mia?,ale jeden minus
-nie ma dialog?w i jak masz jakie? radio w??czone w aucie to muli

Status
Zamknięty.
Back
Do góry