Gta San Andreas

Status
Zamknięty.

Morien

Advanced User
Maj 5, 2011
Liczba reakcji
9
Witam, mam problem z Gta SA. Chodzi mi o to, ?e gdy w??czam Gta i jak ma si? ju? pojawia? menu gry to wtedy si? wy??cza gra. Pojawia si? b??d o nazwie APPCRASH. Na laptopie (Windows 7) nie dzia?a Gta, na komputerze (Windows XP) te? nie dzia?a. Mi g??wnie chodzi o to ?eby gra? na laptopie.
Informacje o laptopie:
Procesor: AMD Athlon (tm) II Dual-Core M300 2.00 GHz
Pami?? RAM: 4,00 GB
Typ systemu: 64-bitowy system operacyjny
Windows 7 Home Premium

Pr?bowa?em wszystkie zgodno?ci i ?adna nie dzia?a. Wi?c w czym tkwi problem? Prosz? Was o pomoc i wyt?umaczenie co zrobi?.

Odp: Gta San Andreas

Albo nie spe?niasz wymaga? sprz?towych, w co w?tpi?, albo musisz pobra? od nowa z innego ?r?d?a, bo widocznie te GTA jest uszkodzone.

Chcesz, to napisz mi na GG, pode?l? Ci link do zripowanej (zapakowanej) wersji, zajmuj?cej.. 500MB ;)

Jak? masz wersje? orygina? czy pirat?
Jak orygina? to chyba wiem o co biega.

Application crash pojawia si? najcz??ciej, gdy windows nie jest aktualizowany, lub gra nie ma dobrego patcha.
Je?li masz wersje "pude?kow?" (nie steamow?) to kliknij prawym na plik .exe gry i uruchom ze zgodno?ciami windows xp sp 2.
Je?eli nadal nie dzia?a, to b?dziesz musia? poszuka? jakie? latki, kt?ra umo?liwi ci gr? w gry 32 bitowe, bo z tego co widze masz 64.

Nadal nie dzia?a... ;/ A m?g?by? poszuka? dla mnie tej latki? Bo nie bardzo si? na tym znam (co b?dzie dobre a co nie...). Daje reputki, z g?ry dzi?ki.

Ja nie chce multiplayera tylko normalnie sobie pograc w gta

No to pobierz t? ?atk?, oraz uruchom sobie w trybie zgodno?ci z WinXP i jako administrator. Ja mam Win7 64 i jako? dzia?a jak tak robi?.

Ostatnia edycja:

mialem podobny problem to usnalem plik ktory znajdowal sie chyba w documents and settings, nazywal sie gta_sa.set, po usunieciu normalnie sie uruchamialo

Status
Zamknięty.
Back
Do góry