Hakerzy na OTS

Status
Zamknięty.

woznyy

User
Październik 9, 2009
Liczba reakcji
0
Witam. Mam problem z OTS a tak dok?adniej z hakerami.
Tak mi urz?dzili kompa ze musia?em robi? formata :( .
Nie mog? teraz nawet odpali? ots bo zaraz wchodz? i mnie strasz? ze zrobi? to samo co wcze?niej , co robi? :curse: mo?e jakie? zabezpieczenie albo co?
Jest to ots 7.6 mazurski 6.6.7 XML
Prosz? o Pomoc! z g?ry dzi?ki.

Odp: Hakerzy na OTS

Widocznie masz zawirusowany silnik. Spr?buj pobra? inny i sprawdzi? czy dzieje si? to samo.

Ale ja bym nie chcia? zmienia? ?ilnika. Poniewa? w?o?y?em w niego du?o pracy , i co robi? :confused:

Co wolisz? Formatowa? ci?gle komputer czy zmieni? silnik? Ja bym wybra? drug? opcj?... Albo po prostu to zg?o? ;o To hakerzy, a ka?dy chce si? ich pozby? :] Haker to haker...

@Kazsha
Spamowanie to co innego ni? hakowanie... Pomy?l...

Ostatnia edycja:

Napewno najrozs?dniejszym wyborem by?o by usuni?cie silnika i znalezienie jakiego? innego bezpeczniejszego. Wgraj sobi? r?wnie? na komputer porz?dny antywirus, dodatkowo ustaw firewalla i wszystkie inne zabezpieczenia.
Pobierz program o nazwie Odkurzac, i czy?? komputer nim codziennie.

M?g?bym wiedzie? jak dok?adnie wygl?da 'hack' na Twojej osobie?

W jaki spos?b co? ci robi/robi? z kompem/ots-em? Znaj?c ?ycie spamuj? spellami.... i masz crashe. Poszukaj w skryptach anty: spam, i ciesz si? otsem :P
C++ - Tibia.net.pl < poszukaj :p

Pos?ucham si? i wymieni? silnik ale czy to pomo?e to nie wiem :huh:.
A co do firewalla jak go mia?em to blokowa?o wszystkich i nikt nie m?g? wej?? na serwer ,
mo?e jaka? specjalna wersja :confused:?

Ja bym na jego miejscu przeskanowa? antywirem i wyleczy? pliki :P albo format :(

Kurwa cz?owieku my?l logicznie je?li ustawiasz firewalla to ustaw te? ?eby kurwa przepuszcza? na te porty 7171 i 80 BOSH. A po drugie to sobie zmie? has?o w admin.xml.

Wszystko zosta?o wyja?nione, zamykam temat.

Status
Zamknięty.
Back
Do góry