Handel runami w dzisiejszych czasach

Status
Zamknięty.

zgadnijktoxD

User
Maj 3, 2009
Liczba reakcji
1
:confused:
Witam was.
Co raz rzadziej widze na kanale Trade oferty z handlem runami. Czasem tylko jaki? 150+ chce kupi? "200 avalanches" do expa na np. grimy.
Kilka lat temu jak zaczyna?em gr? na Askarze pami?tam jak kilka os?b sta?o przed depo w Thais i tworzy?o runy. Przer??ne... UHy, SDki, GFB, HMM czasem nom i m?j kolega kt?ry strasznie zachwala? ten zarobek.
Ale w dzisiejszych chyba wcale nie lepszych biznes rnemakera jest wyparty przez nowe czary, silniejsze mikstury, nowe EQ itp.
Stoj?c przed depo i wciskaj?c klawisz f11 odpowiedzialny za trenowanie mlvl i wypatruj?c ofert ss nachodzi mnie pytanie: Czy jeszcze op?aca si? w to bawic ? Czy jest op?acalne tworzenie run ? Czy lepiej biega? po kasodajnych potworach i robi? loot bagi w niesko?czono??... ?
Notka moderatorska:
Nietypowe pytanie przenosz? do pomocy

Odp: Handel runami w dzisiejszych czasach

Je?li nie masz kasy na exp/lot to mo?na tak niezle zarobi?, ale jak dla mnie jest to zbyt nudne : ) wole i?? na guardy i lota zbierac.

Zarobek na runach zgin?? kilkana?cie updejt?w do ty?u

Tak niestety...
Sam pami?tam jak 2-3 lata temu po 5-10 os?b sta?o przed Carlin i robi?o sd,ava,itd ^^
Ahh...pi?kne czasy...nigdy ju? nie wr?c? :(

Dzisiaj ma?o os?b kuouje uhy i wgl. My?l?, ?e bardziej op?acalne jest robienie loot bag?w. Gdy? dzisiaj zrobi?em 2 loot bagi i zaj??o mi to na prawd? nie d?ugo i zarobi?em oko?o 7k

Status
Zamknięty.
Back
Do góry