• logo_cipsoft
    Nowe serwery zostały otwarte 19 Lut 2025:
    Noctalia (Open PvP) Ignitera (Open PvP) us_logo Xybra (Open PvP)

Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Odp: Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Przemek, sk?d tak pewno??, ?e dostaniesz bana? W sumie, to nawet je?eli dostaniesz, to obmy?li?e? sobie bardzo dobr? strategi?, porobisz taski, doskliujesz, a potem b?dziesz pr?bowa? gra? manualnie, ale i tak czuj?, ?e jak spadniesz by lag, czy kick, to odrazu b?dzie bot i odrabianie. Wszystkim gratuluj? poziom?w, grajcie dalej i zdobywajcie 100!

Pozdrawiam,
Punis.

To m?j sorc:
48073029945717393302.jpg

na razie eq kryzysowe, ale z kasa ju? stoj? jako tako wi?c nied?ugo zaszalej? z armem xd

A tu moja posta?:
beztytuundx.png

Eq takie jak nie inne, bo kas? na allegro zam?wi?em ;dd
Mam jeszcze 3 cc ;P

A tak o od Biegaj?cego Biegacza....

I kurde afk by?em, ;<
77618260135902620931.jpg

Wreszcie jaki? kox loot
66904097918758560390.jpg

A teraz co? mojego:

30 Distance
3025skilleedit.png

40 Distance
skills40edit.jpg

No i aktualny stan postaci :D
stanur.jpg

Pozdrawiam !

@Down
Pfuuj ! Czemu z bagiem latasz ? :D

Ostatnia edycja:

Okey, teraz zdj?cia ode mnie.

Upragniony lvl numer 80 wpad? dzisiaj, teraz zapisuje si? na POI service i wio, mo?e przed banem zd?rze jeszcze dobi? 90 i zdoby? mandrake albo d claw...

80lvl_exphxq.jpeg

A oto loot na 20 punkt?w taskowych, czyli ~2000 mutated rat?w i 10 esmerald. Wyliczy?em ?e dostane za te itemy oko?o 200k, gdzie na wbijanie task?w zu?y?em tylko 140k.

loot_exphnp.jpeg

Teraz czas na zmiane miejsca botowania. Trzymajcie si?.

#edit

Potrzebuje kogo? zaufanego z rashidem i green djinnem. piszcie w grze.

Ostatnia edycja:

M?j sorc po ogarni?ciu EQ :P jeszcze guard shield przyda?by si? i by?oby gitez :D

49873984879231935049.jpg

Jeszcze jeden level i exori ;pp

Przy okazji wpad? 62 club ale nie zrobi?em ss :[

?eby by?o mi?o Knajta si? boci mi?o.

U mnie na razie nic si? ciekawego nie dzieje :/ Ale nie szkodzi to w zaspamowaniu tematu kolejnym skrinem:
21954186113432658102.jpg

oser czemu ukrywasz nick ??
adammmos, Dother i Warchief wbijajcie te lvl jak najszybciej [na facc troch? mozolne]
co do ludzi z paccem [tych do kt?rych pisz?] czemu jak ja chce na co? i?? to niekt?rzy expi? i nie mog? wr?ci?, a inni musz? loga? ?? troch? waste i zabawy nie zaszkodzi ...

gogo 100 lvl :)

pozdro

Kolejny pakiecik screenow ode mnie :D

A Teraz Screeny Ze Skillami i EQ :ops:

Posta? nie skillowana wi?c skille s? jakie s? ale nie narzekamy,potworki pada? padaj? :D

Ostatnia edycja:

Doszed? pacc na EK'a, zaczynamy botting.
63ek_exrqeh.jpeg

Druidem narazie nie botuje, bo nie mam pomys?u gdzie mo?na go postawi?. Tak Waycher, mia?em botowa? WE, ale jak zobaczy?em ile os?b si? tam przewija, to zrezygnowa?em. Jakie? pomys?y? Je?li nic sensownego nie wpadnie mi do ?ba, to nie b?d? nim botowa?, mo?e czasami r?cznie poexpie.

najpierw ma?e duble :)

uo0017m.jpg

chwilk? p??niej lvl :)

uo0018n.jpg

pozdro

Xemm leci z lvl'em ostro. Lecisz dalej, mo?e nawet do sety! Powiesz mi co ciekawego leci z tych golem?w, jaki ?rednio masz exp/h i ile wychodzi kasy/h (licz?c sprzedanego loota ;P)? Polnix, Ty te? ?adnie idziesz do przodu, tylko, ?e ty grasz na dw?ch owner?w, wi?c jest 2x pro?ciej. Czekam na wi?cej zdj??, b?d? was motywowa? komentarzami.

Xemm leci z lvl'em ostro. Lecisz dalej, mo?e nawet do sety! Powiesz mi co ciekawego leci z tych golem?w, jaki ?rednio masz exp/h i ile wychodzi kasy/h (licz?c sprzedanego loota ;P)?

Chodzi ci o te frost gianty? xdd To tak, zu?ywam oko?o 50 mp na 1k capa(tak wiem sporo, ale to przez moje skille - s? chujowe). Na ka?dy deposit(1k capa) mam uzbierane 3 shardy(3k), 1 norse shield (1,5k), ~35 monster creature(5k), do tego oko?o 50 small ston?w(1,5k) oraz 6k w czystym z?ocie. Co daje nam razem, 17k na jeden deposit, odejmijmy od tego 3k na poty, wychodzi 14k na czysto na ka?de 1k capa. Ca?kiem nie?le, podejrzewam ?e mia?bym duu?o wi?cej, je?li wbi?bym 85/85 skilla. Do tego exp nie jest jaki? chujowy, bo gdy jestem sam, udaje si? zrobi? ~45-50k/h, dzi? akurat przypa??ta? si? jaki? ~100 ek i strasznie psuje mi to szyki, exp spada do 20k/h, ale ja mu nie ust?pie.

#down

xDD

Ostatnia edycja:
Do góry