Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

Odp: Harmonia, wszyscy gracze z Harmonii.

16411896602000369067.png

No kurde nigdy nie mog? doda? zdj?? ?eby by?y widoczne tutaj -,- i zawsze musz? linki :S . Oto one:

85axe.png

charnu.png

Pozdrawiam .

Notka moderatorska:
Poprawione

Ostatnio edytowane przez moderatora:

A tu ?wierzy advansik :D

54853437815414369868.png

I tyle.

43839107948040639212.png

A tutaj avansik na kt?ry D?UGO CZEKA?EM !

prosz? o ocen? postaci mojej ;)

16318232.jpg

Notka moderatorska:
Poprawiam

Ostatnio edytowane przez moderatora:

@Up
Wczoraj zabi?e? mi slima, wstyd!

Wszyscy ?adnie lecicie. Jeanek, wyskilluj si? do 80/80 i b?dzie gitara. Swoj? drog? gdzie expi?e? przed skillowaniem, gdy? gra bez facca jest kijowa i monotonna, a na ofie siedzi milion os?b.

Narazie sobie odpuszcze te 80/80 bo jak bede skillowa? to mi sie znudzi i wogule nie b?d? gra? pogram do 40lvla i potem doskilluje .A exp sie wbi? bo czasem sobie wyverny lub dragi ubija?em,i zanim zaczo?em skillowa? wbi?em 20lvl ?eby ?atwiej sie skillowa?o na slime.

Gz Dla mnie :D

A tu juz musia?em poexpic :D

Ostatnia edycja:

No i wreszcie uko?czy?em 50 pkt task?w xD. Teraz b?de czeka? na 90 i 100 lvl aby po?j?c na boss?w, ale niestety bede musia? troszke poczeka?, pacc ko?czy mi sie za 2 dni i przez te dni porobie questy kt?rych nie mam i b?d? robi? MLVL :P

Pierwszy rotworm solo moim rookstayerem.

Ostatnia edycja:

B?d?c w kopalni wst?pi?em na gs'y a oto rezultat :).

Nie no Przemek loot z deada niczego sobie :)
Gratuluj? Tobie jak i reszcie Harmonijczyk?w
?ycz? udanego expa oraz loota

Te? aktualnie zaczo?em gra? na Harmonii, szkoda ?e temat powoli upada. Ja na razie skilluj? i nie ma co dawa?. Aktualnie 9Lvl skille po 36. Napiszcie kto z Was aktualnie jeszcze gra?

up@
Gram ja trzema postaciami: Ahstemol, Polarny i Xoran codziennie jestem na wszystkich.
topic@
Nie mam na razie zdj?cia, ale jak Ahstemolem na mino poszed?em z pierwszego wyloci?em bronze amulet :p. Polarnym poszed?em na goblinki zbiera? kamyczki dla Xorana. Na razie eq nie jest nadzwyczajne, a skill praktycznie ?aden. Jak wbij? 25-30 sorcem, albo 70-80 skilla pallkiem kupuj? pacc. Gratuluj? reszcie ?adnych wyczyn?w :D.

I Nara?cie :D

Dawno nie zagl?da?em... Widz?, i? przez ten czas ?adnie si? rozwin?? lvl... :) Ja aktualnie te? wr?ci?em do gry i obecnie skiluje, jak wbij? jaki? lvl to co? dodam... Ale panowie jest dobrze nawet bardzo dobrze, ale nie jest tak dobrze jak mog?o by by?.. :D Wi?c gogogog all 50lvl i potem 100 i tak dalej.. :D

Pozdrawiam :)

Back
Do góry